Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ben hayır kilo yapıyor diye kullanmıyorum bakalım hayırlısıyla olursa başlarım artık inşallah

Zaten öyle ama kaçırdığınız nokta şu bir şeyler yiyerek veya deneme yanılma you ile bu olmaz cinsiyete biz karar vermiyoruz.
[/
Şimdi ne alaka? Ahkam kesmek ne demek tdk'ya bakın lütfen saçma sapan konuşmadan önce gelin konuşun. Okuma kısmına gelince sizden daha çok okuyorum.
Yahu git kardeşim başka yerde ahkam kes sana soran mı oldu ben biliyorum diyip akıl dağıtmaya mı geldin madem sana saçma geliyor niye giriyorsun bu sayfaya sana ne haddini bil kendi fikrini kendine sakla

arkadaşlar gebelik öncesi genel bi muayene olmak için randevu aldım oda en erken 8 ocağa sıra alabildim.şimdi tahmini ovulsyn günü hesaplarken 8 ocak benm yumurtlama günüm çıkıyor.acaba o gün muayenede görebilir mi dr yumurtlamanın ne alemde olduğunu yani ultrasyonda görebiliyor mu

görür evet inşallah çatlamayı kacirmazsin, iyice büyümüş olur da inşallah o gün çatlar falan der

Evet canim görür

a sevindim valla.ovulayon testi hiç kullanmadım yorumları okuyunca zor gibi geldi.ama onuda denemyi istiyorum.dr da görürse iyi olur.benim ilki erken doğum olduğu için sonrakilerde riskli oluyormuş.doğuma alan dr öyle söylemişti.hamile kalmadan önce mutlaka muayane ol demişti. beş yıl aradan sonra ilk demede de tutacak mı bakalım o da var.neyse hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…