- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.881
hakkında hayırlısı olsun canıma sevindim valla.ovulayon testi hiç kullanmadım yorumları okuyunca zor gibi geldi.ama onuda denemyi istiyorum.dr da görürse iyi olur.benim ilki erken doğum olduğu için sonrakilerde riskli oluyormuş.doğuma alan dr öyle söylemişti.hamile kalmadan önce mutlaka muayane ol demişti. beş yıl aradan sonra ilk demede de tutacak mı bakalım o da var.neyse hayırlısını versin rabbim
Sen ovulasyon kiti de al hemde ôğrenmiş olursun çatladığı zamanı kitlede doktorlada görürsüna sevindim valla.ovulayon testi hiç kullanmadım yorumları okuyunca zor gibi geldi.ama onuda denemyi istiyorum.dr da görürse iyi olur.benim ilki erken doğum olduğu için sonrakilerde riskli oluyormuş.doğuma alan dr öyle söylemişti.hamile kalmadan önce mutlaka muayane ol demişti. beş yıl aradan sonra ilk demede de tutacak mı bakalım o da var.neyse hayırlısını versin rabbim
amin hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun :)hakkında hayırlısı olsun canım
Bi tek azraminn uzun suruyorrrben yasaklandım , kısa sürdü Allahtan
benim ilk ya ondan heraldeBi tek azraminn uzun suruyorrrah be kadin bi su diline hakim.olamiyosunn
3 saatde tekrarla yada 2 saatde sivi alimina dikkat etKizlar testime yorum yapacak kimse yok mu?
Dikkat et derken hic sivi almiyim mi? Netden bakiyorum testden once 1 sagat sivi alinmasin dio anlamadim. Yani bir bardak cay ictim affedersin bir kete tualete gittikten sonraki idrarla ma yapilmasi gerek ince ayrintilari da ogrenmek istiyorum uzun oldu ama ..3 saatde tekrarla yada 2 saatde sivi alimina dikkat et
testi yaptıktan sonra 1 bardak su iç başka bişey içme, sonra 2 3 saat bekleyip tekrar yap testi, bu ay bende testleri anlamak için takip yaptım 2 saatten az olursa doğru sonuç vermiyorKizlar testime yorum yapacak kimse yok mu?
2 satte yaparsanir cok su icmeyim ceyrek olsun yaniltiyo eger 4 saatde yaparsanir 1 bardak ic zaten idarinizda beklenmis idrar olmasi lazim test yaparken yapin bekleyin burda onemli olan pikin ne kadar surmesi kuzum bende cok bilmiyorum valla her vucud farkli bidaha test yaptiysan at bakalim duruma gore yorum yaparlar arkadaslarDikkat et derken hic sivi almiyim mi? Netden bakiyorum testden once 1 sagat sivi alinmasin dio anlamadim. Yani bir bardak cay ictim affedersin bir kete tualete gittikten sonraki idrarla ma yapilmasi gerek ince ayrintilari da ogrenmek istiyorum uzun oldu ama ..
Mrb pik süren önemli ne kadar sürdüğünü ve siliklestigini anlaman için güzel bir zamandasin. Madem tanıma amaçlı yapıyorsun dikkat edeceğin tek şey şu zamanda sıvı alimin..az sivi tuket test yaniltmasin seni...ins gönlüne göre olsun herseyKizlar testime yorum yapacak kimse yok mu?
Inşallah olumlu haberler alırsın elbette gore bilir çok güzel denk gelmiş bencearkadaşlar gebelik öncesi genel bi muayene olmak için randevu aldım oda en erken 8 ocağa sıra alabildim.şimdi tahmini ovulsyn günü hesaplarken 8 ocak benm yumurtlama günüm çıkıyor.acaba o gün muayenede görebilir mi dr yumurtlamanın ne alemde olduğunu yani ultrasyonda görebiliyor mu
Çok sessiz yaramazı buraların ondan:))azramm yok buralar çok sessiz
Adetine çok yakın ya ondan bence yüksek bide biraz kişiye göre farklı olur genelde düşükse hep bu kadar yükselmez aslında benim hep düşük çıkar genel olarak ailemde öyle onu demek istedim eğer senin ortalamaydiysa hep yüksek sayılmaz ve adetin yakın ondan..Bugün tahlil sonuçlarını aldım gebelik yok şükür de karnında ağrı var birde kanım baya yüksek çıktı 15.4 sınırdayım kızlar adet olmadım diye mi bukadar yükseldi hiç kan ilacı kullanmadm doğumdan öncede sonra da
aynen yaaÇok sessiz yaramazı buraların ondan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?