Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hosgeldin K Khvekokusu20 sen ovulasyon kullanmismiydin canim? Kizlar benim adetim dun bitti. 24 gun dongu ile nezaman baslamam lazim? bide ille sabah idrariylami olamli. Baya takinti oldu
Mrb zeyno da bilgi verir ben de yazayım bildiğim kadarıyla ovi sabah idrariyla olmaz cnm 11.00 16.00 yada 20.00 22.00 arası öncesinde en az bi saat sıvı alimi yapmadan uygulamalisin

Hosgeldin K Khvekokusu20 sen ovulasyon kullanmismiydin canim? Kizlar benim adetim dun bitti. 24 gun dongu ile nezaman baslamam lazim? bide ille sabah idrariylami olamli. Baya takinti oldu
Ve denemelerin yeni ise bu ay kendini tanıma ve takip açısından adet bitiminden 2. Gün başlamalisin bence testlere..benim gibi belki erken yumurtlaman varsa kaçırmamak adına sana yol gösterici olur

Ve denemelerin yeni ise bu ay kendini tanıma ve takip açısından adet bitiminden 2. Gün başlamalisin bence testlere..benim gibi belki erken yumurtlaman varsa kaçırmamak adına sana yol gösterici olur
Testlerimi aldim baya cok kahvemi icip lavaboya gidip bekliyeyim 14.00 gibi ilk testimi yapim hayirlisi

Ilişki günleri pazar akşamı pazartesiye perşembe cuma ya bağlayan gece ilişki olucak inşallah evladın hayırlı olması için uyguluyodum bu günleri bir hoca demişti gerçekten çok efendi bir oğlum var ilişki den 1 saat önce sadece eşiniz içicek türk kahvesi birde sizde siyah tuzlu çekirdek tüketin sürekli,eşimle kendimiz uydurduğumuz bir macun yaptık içine arı balı tarçın /ceviz ile fındık robottan geçirdik çok degil/çörek otu tahin ezmesi susam zencefil karistirip sabah akşam tatlı niyetine yedik eşim daha çok yedi. İlişkiden öncede yesin eşiniz birde burası çok önemli (ilişkide belinizin altına yastık koyun eşiniz geldikten sonra kendinizi tatmin edin düz yatarken kasılmayı yaşayın sonra ilk sağa yatıp 15 dakika sonra sola yatın 15 dakika daha bu şekilde yarım saat olması gerek uyumaya devam edicekseniz sağ tarafınıza yatın) birde duayı unutmayin allahım bereketli evlat nasip et diyerek yağmurlu havalarda gece saatlerinde dua edin inşallah Birde ilişkiden önce 3 ihlas suresi okumayı unutmayın inşallah rabbim nasip eder birde 1 ci oğlum da gece yarım ay olmasına dikkat etmiştim bunda yapmadım denk mı geldi hiç bilmiyorum 34 günde bir oluyorum yumurtlama günlerinde ilişki oldu netten bakıp 17 ci günden 21 ci güne kadar denedik adete 4 5 gün kala ilişki olmadı tutunsun diye

Son düzenleme:
Rabbim çocuklarına uzun ömür versin Ovulasyon testi kullanmadin yani canm takvime gore yumurtlama gunu oldu

Sasirdim. Erkek bebek icin bir kere iliski ve ovulasyondan SONRA iliski derler.

valla sizin iyi olmuş oglunuz, aynısını ben yapsam kesin kız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…