Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım 3 farklı test kullandım. hepsi pik ti. innovita çubuk tesT. laburik bi de ovula
Kızlar benim kadın doğumcum demişti, testler yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını asla göstermez. Onlar sadece senin vucudundan salgılanan hormon düzeyini gösteriyor. Hormon salgılandı çatlayacak diye birşey de yok cok sonra da çatlayabilir önce de. Yani iki olayı birbirine karıştırma. Asla kesinliği yoktur ve çoğunlukla yanıltabilir. Hatta yumurta olsa bile o hormon salgısından ne kadar süre sonra çatlayacağı herkese göre değişir dedi. Şimdi2kiz1anne nin durumu da bu olayın bir örneği ispatı. Biz zannediyoruz ki sanki yumurtaya göre renk değiştiriyor, öyle bir şey yok yani. Yumurta olsa da olmasa da, vücudumuz o şekilde hormonu salgılayabilir.

PİK yapmaz ama canım tahlil yapmıslar baktım pik yaptıracak kadar yuksek degildi lh hormonu

Okadarına gerek yok canım ya yüklenmeyin kendinize okadar muz ye hergun
Doğru söylüyorsun cnm ben kalidoru muz yemedigim için kullanıyorum sevmiyorum yiyemiyorum ondan bir tableti günlük potasyum desteğinin fazlasını veriyor o nedenle yazmıştım buraya..gercektrn iyi bir destek potasyum için kalidor✌

aynen öyle konuştu doktorda canım hatta bana test yapma seni yanıltır dedi

Canim bende almanyadayim ovulasyon testini ve ph testini amazondan aldim ordan alabilirsin bende kiz bebis icin arastirmalardayim hepimiz icin hayirlisi ins ☺
Ja biliyorum icime sinmedi Actiondan aldim ve Clear blue. InsAllah tatlis bir kizin olur

Dogru bunu almanlarda diyor. Cift cizgi gordugunde 24-48 arasi catlayabilirmis tam kesinlik vermesede biraz vucudunu taniyorsun anlarsin. (kasik agrisi akinti)

K Khvekokusu20 test pik yaptıktan tam ne kadar sonra saat olarak net birşey var mı bu işte sence..yoksa dedikleri gibi o zamanı ayarlamak o saatten sonra tamamen şans mi..perhiz sonrası tek ilişki hakkının tam zamanı ne sence onu sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…