- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.281
Bende öyle yazdım zaten pik risk senin için t c den silik iken deneme yapman lazım işte oda 12.gune gelir 14. Unde catlarsaYa bazilarida pik görmeden kesmen lazim iliskiyi diyorlar yoksa pikken erkek ihrimali yüksek diyorlar
Iyi geceler canim.Allah rahatlık versin kızlar, dualarimdasiniz iyi geceler
Anladim canim Ay ne güzel oluyo böyle konusmak rahatliyo insan bi umut oluyo icinde cok sagol bacimBende öyle yazdım zaten pik risk senin için t c den silik iken deneme yapman lazım işte oda 12.gune gelir 14. Unde catlarsa
Amin canimHosbuldum canım evet darısı basınıza
Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim sanada sağlıklı bir prenses versin inşallahCanim hayirli olsun cok sevindim ☺ Rabbim hepimizin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin ins bende kiz bebis arastirmalarindayim
Kızlar benim kadın doğumcum demişti, testler yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını asla göstermez. Onlar sadece senin vucudundan salgılanan hormon düzeyini gösteriyor. Hormon salgılandı çatlayacak diye birşey de yok cok sonra da çatlayabilir önce de. Yani iki olayı birbirine karıştırma. Asla kesinliği yoktur ve çoğunlukla yanıltabilir. Hatta yumurta olsa bile o hormon salgısından ne kadar süre sonra çatlayacağı herkese göre değişir dedi. Şimdi2kiz1anne nin durumu da bu olayın bir örneği ispatı. Biz zannediyoruz ki sanki yumurtaya göre renk değiştiriyor, öyle bir şey yok yani. Yumurta olsa da olmasa da, vücudumuz o şekilde hormonu salgılayabilir.Canım 3 farklı test kullandım. hepsi pik ti. innovita çubuk tesT. laburik bi de ovula
PİK yapmaz ama canım tahlil yapmıslar baktım pik yaptıracak kadar yuksek degildi lh hormonuKızlar benim kadın doğumcum demişti, testler yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını asla göstermez. Onlar sadece senin vucudundan salgılanan hormon düzeyini gösteriyor. Hormon salgılandı çatlayacak diye birşey de yok cok sonra da çatlayabilir önce de. Yani iki olayı birbirine karıştırma. Asla kesinliği yoktur ve çoğunlukla yanıltabilir. Hatta yumurta olsa bile o hormon salgısından ne kadar süre sonra çatlayacağı herkese göre değişir dedi. Şimdi2kiz1anne nin durumu da bu olayın bir örneği ispatı. Biz zannediyoruz ki sanki yumurtaya göre renk değiştiriyor, öyle bir şey yok yani. Yumurta olsa da olmasa da, vücudumuz o şekilde hormonu salgılayabilir.
Zeyno canim bu gidişle bende yine şubatta hamile kalacağım. Kızım da şubatta hamile kalmıştımŞubat güzeldir
Benim bu ay tutmazsa bende subata kalacagimZeyno canim bu gidişle bende yine şubatta hamile kalacağım. Kızım da şubatta hamile kalmıştım
İnsallah canim insallah hep birlikte hamile kalırız. Zeyno geldi ya ben artık inanıyorumBenim bu ay tutmazsa bende subata kalacagim
Doğru söylüyorsun cnm ben kalidoru muz yemedigim için kullanıyorum sevmiyorum yiyemiyorum ondan bir tableti günlük potasyum desteğinin fazlasını veriyor o nedenle yazmıştım buraya..gercektrn iyi bir destek potasyum için kalidor✌Okadarına gerek yok canım ya yüklenmeyin kendinize okadar muz ye hergun
aynen öyle konuştu doktorda canım hatta bana test yapma seni yanıltır dediKızlar benim kadın doğumcum demişti, testler yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını asla göstermez. Onlar sadece senin vucudundan salgılanan hormon düzeyini gösteriyor. Hormon salgılandı çatlayacak diye birşey de yok cok sonra da çatlayabilir önce de. Yani iki olayı birbirine karıştırma. Asla kesinliği yoktur ve çoğunlukla yanıltabilir. Hatta yumurta olsa bile o hormon salgısından ne kadar süre sonra çatlayacağı herkese göre değişir dedi. Şimdi2kiz1anne nin durumu da bu olayın bir örneği ispatı. Biz zannediyoruz ki sanki yumurtaya göre renk değiştiriyor, öyle bir şey yok yani. Yumurta olsa da olmasa da, vücudumuz o şekilde hormonu salgılayabilir.
aynen tahlil de yapıldı , yani benim bu ay başıma gelen herşey çok saçmaydı bende anlamadimPİK yapmaz ama canım tahlil yapmıslar baktım pik yaptıracak kadar yuksek degildi lh hormonu
Ja biliyorum icime sinmedi Actiondan aldim ve Clear blue. InsAllah tatlis bir kizin olurCanim bende almanyadayim ovulasyon testini ve ph testini amazondan aldim ordan alabilirsin bende kiz bebis icin arastirmalardayim hepimiz icin hayirlisi ins ☺
Action guzel ben hep ordan aliyorum testleri super hic yanilmiyoJa biliyorum icime sinmedi Actiondan aldim ve Clear blue. InsAllah tatlis bir kizin olur
Dogru bunu almanlarda diyor. Cift cizgi gordugunde 24-48 arasi catlayabilirmis tam kesinlik vermesede biraz vucudunu taniyorsun anlarsin. (kasik agrisi akinti)Kızlar benim kadın doğumcum demişti, testler yumurtanın çatlayıp çatlamayacağını asla göstermez. Onlar sadece senin vucudundan salgılanan hormon düzeyini gösteriyor. Hormon salgılandı çatlayacak diye birşey de yok cok sonra da çatlayabilir önce de. Yani iki olayı birbirine karıştırma. Asla kesinliği yoktur ve çoğunlukla yanıltabilir. Hatta yumurta olsa bile o hormon salgısından ne kadar süre sonra çatlayacağı herkese göre değişir dedi. Şimdi2kiz1anne nin durumu da bu olayın bir örneği ispatı. Biz zannediyoruz ki sanki yumurtaya göre renk değiştiriyor, öyle bir şey yok yani. Yumurta olsa da olmasa da, vücudumuz o şekilde hormonu salgılayabilir.
Cnm benimde 2 kızım var bende erken yumurtluyorum 9. Gün..insallah bu bir avantajdir gerçekten.8 ile 9. Gun ilişki olucak ozaman 10 11 12 olmayacak. Senin adet döngüsü tam erkek bebege uygunmuş
HoşgeldinKızlarrrrr ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?