- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.481
Sen napiyorsunn tatlimm sende benim gibi yoksun arada bi ciii ee yapiyorsun kayboluyorsunn
Birkaç gündür kendini çok yıprattın canim ondan duygu karmaşası yaşıyorsun Biraz rahat ol Kendini bu kadar üzmeYarın öbür gün olurda Bişey olır kalp kırarım tartışırım bilmeden birini kırarsam falan bana kızmayın olur mu çünkü ben hiçbirinizi kaybetmek istemiyorumbugğn nedense çok gereksiz bi duygusallık var üstümde
Ben senden aktifim bi keremmSen napiyorsunn tatlimm sende benim gibi yoksun arada bi ciii ee yapiyorsun kayboluyorsunn
Aldığım haptan da olabilir bilmiyorumBirkaç gündür kendini çok yıprattın canim ondan duygu karmaşası yaşıyorsun Biraz rahat ol Kendini bu kadar üzme
Maşallah maşallahh bebisini aldaa bi kucagina evinde ohh mis gibii otur gezz dolas iyi olurrBen senden aktifim bi keremmnapim bende iş ew gebelik agrilar 26. Haftaya girdim
Canimm happ bikere hormonlara tavan yaptiriyor resmen bomba etkisi birden durup agliyasin geliyor moralin bozuk oluyor bir sure sinirin tepende geziyorsun ama geciyor bunay adetin biraz gecikir odaa belkii benim 4 gun gecikmisti herkesde ayni olacak diyede birsey yok tabiki ❤Aldığım haptan da olabilir bilmiyorum
keşke bende önceden duysaydimPh damlasına baktım cidden çok iyiymiş
Cnm vvardır bir bildiği rabbimin inş gelen ay oğluşuna kalirsınkalirsın hamile bnde adetliyim ama sürekli aklımdaydın bn bile stres yapıyorum siz böyle olunca bn deneme yapacagim ayi düşünemiyorumBenşm gibi insanların var olduğunu bilmek bile bana çok fayda veriyor cnm hepinizi çok seviyorum
Yarın bir de dün olmuştu çünkü dün catladigini hissetmiştim akintimdan dolayı..Okurum yarın cnmdeneme ne zmn
Sende mi içtin cnm. Diğer ay yumurtlaman oldu muCanimm happ bikere hormonlara tavan yaptiriyor resmen bomba etkisi birden durup agliyasin geliyor moralin bozuk oluyor bir sure sinirin tepende geziyorsun ama geciyor bunay adetin biraz gecikir odaa belkii benim 4 gun gecikmisti herkesde ayni olacak diyede birsey yok tabiki ❤
Bndemi alsam acaba cnm kac ay kullanilmasi lazimki biliyonmuPh damlasına baktım cidden çok iyiymiş
Ya sorma öyle olacağını düşünmemiştim cidden bi an durdum ya çocuk nasıl yapılıyordu dedimCnm vvardır bir bildiği rabbimin inş gelen ay oğluşuna kalirsınkalirsın hamile bnde adetliyim ama sürekli aklımdaydın bn bile stres yapıyorum siz böyle olunca bn deneme yapacagim ayi düşünemiyorum
Azram ilaç bi vücuttan bertaraf olsun acele etme hap aldin ya hormonlar karışır şimdiYok yok eminim çatladı. Gelecek ay artık ne zmn çatlar ne olır anlarım diye düşünüyorum. Testim eşitten böyle çok az silik çok çok hafif bi siliklik
En az 1 ay demişlerdi sanki araştır biraz çok etkisi var ciddenBndemi alsam acaba cnm kac ay kullanilmasi lazimki biliyonmu
Valla cnm bakayım gelecek ay yumurtlama olursa yapmayı düşünüyorum. Olmazsa zaten olmaz hayırlısı olsun demekten başka şansım yokAzram ilaç bi vücuttan bertaraf olsun acele etme hap aldin ya hormonlar karışır şimdi
O zmn tutmuştur inşallahYarın bir de dün olmuştu çünkü dün catladigini hissetmiştim akintimdan dolayı..
Bu ay heyecandan elim ayağıma dolandı ne yapacağımı bilemedim. Bildiğim duaları unuttum. Gelecek ay öyle olmayacak inşallah daha emin adımlarla gidecem inşallah@Ilaydoli
Ya sorma öyle olacağını düşünmemiştim cidden bi an durdum ya çocuk nasıl yapılıyordu dedim
Allah razı olsun canim acaba subamed miDİKKAT
Kizlar kızının olmasını isteyenler için arkadaşla bugün görüştüm...
Şeker ve süt ürünleri çok asidik miş Bol bol tüketilecekmiş Bide adını hatırlayamadı ama bi şurup varmış asidik yapıyormuş Onu hatirlarsa yazacak sık ilişki dedi özellikle günde 2 olursa süper olur dedi yler biter miş o zaman Sola dönüp yatılsın dedi Rabbim işinizi rast getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?