Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birkaç gündür kendini çok yıprattın canim ondan duygu karmaşası yaşıyorsun Biraz rahat ol Kendini bu kadar üzme

Aldığım haptan da olabilir bilmiyorum
Canimm happ bikere hormonlara tavan yaptiriyor resmen bomba etkisi birden durup agliyasin geliyor moralin bozuk oluyor bir sure sinirin tepende geziyorsun ama geciyor bunay adetin biraz gecikir odaa belkii benim 4 gun gecikmisti herkesde ayni olacak diyede birsey yok tabiki ❤

Benşm gibi insanların var olduğunu bilmek bile bana çok fayda veriyor cnm hepinizi çok seviyorum
Cnm vvardır bir bildiği rabbimin inş gelen ay oğluşuna kalirsınkalirsın hamile bnde adetliyim ama sürekli aklımdaydın bn bile stres yapıyorum siz böyle olunca bn deneme yapacagim ayi düşünemiyorum

Sende mi içtin cnm. Diğer ay yumurtlaman oldu mu

Cnm vvardır bir bildiği rabbimin inş gelen ay oğluşuna kalirsınkalirsın hamile bnde adetliyim ama sürekli aklımdaydın bn bile stres yapıyorum siz böyle olunca bn deneme yapacagim ayi düşünemiyorum
Ya sorma öyle olacağını düşünmemiştim cidden bi an durdum ya çocuk nasıl yapılıyordu dedim

Azram ilaç bi vücuttan bertaraf olsun acele etme hap aldin ya hormonlar karışır şimdi
Valla cnm bakayım gelecek ay yumurtlama olursa yapmayı düşünüyorum. Olmazsa zaten olmaz hayırlısı olsun demekten başka şansım yok

Allah razı olsun canim acaba subamed mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…