Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ya benim öyle kalbimde kötü degıl. Dünkü kadında dedi sen başkasının mutluluğunu kıskanmıyorsun aksine çok yardım ediyorsun. Kendi hayatım da çok mutluyum eşim çocuklarım isim her şeyim yerinde ama bir tek oğlum olsun isterdim. Bakalım nasıl artık sende sakin ol iyi yapmışsın gelecek ay sakin yaparsin

Oda olacak cnm inanıyorum yeter ki sabredip Allaha güvenelim

Sende mi içtin cnm. Diğer ay yumurtlaman oldu mu
Bende kullanmistim evet adetim cok sukur duzenlidir bu hapi kullaninca sadece 4 gunluk bir uzama kasik agrisi sanci bel agrisi yasadim. Ozamanlar test yapmiyordum ama duzenli adet oldugum icin yumurtladigimi dusunuyorum normal yumurtlamaya yakin akint vesayre normaldi bir degisiklik olmadi sende duzene girer ama suan asiri dozda bir hormin yuklemesi almis oldun. Oyuzden horminlar biraz dengesizlesiyor

Öyle cnm valla hormonlar tavan hissedebiliyorum bakalım olursa güzel olur Çin takvimi de şubatı erkek gösteriyor

Asbei onun hapin 72 saat şeyi var miydi? keşke bugün öğlen çatladıgini düşünüyorsun madem icmeseydin, testle takip edip ona göre baksaydin, pik devam ederse içerdim, silinme olmuş galiba keşke icmeseydin

Cnm evet silindi ama acana erkekler yaşıyor muydu oda var çok geç çatladı. Bide hap ne kadar erkenden alınırsa o kadar iyi etki edermiş. Boşver kısmette yokmuş ocak demekki

Cnm evet silindi ama acana erkekler yaşıyor muydu oda var çok geç çatladı. Bide hap ne kadar erkenden alınırsa o kadar iyi etki edermiş. Boşver kısmette yokmuş ocak demekki
24 saat yaşıyor diyorlar ya, vücut alkali olunca o süre daha da uzamış, bilmiyorum ki canım nasip, hayırlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…