- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.501
ya benim öyle kalbimde kötü degıl. Dünkü kadında dedi sen başkasının mutluluğunu kıskanmıyorsun aksine çok yardım ediyorsun. Kendi hayatım da çok mutluyum eşim çocuklarım isim her şeyim yerinde ama bir tek oğlum olsun isterdim. Bakalım nasıl artık sende sakin ol iyi yapmışsın gelecek ay sakin yaparsinCnm nie öyşe diyorsun ümidini kesme lütfen.
Benşmde senşnde burdaki herkesinde oğlu olacak onun içn çabalamıyor muyız zaten. Bu erkek bebeği olunca cinsiyet saklayanlsr yokmu bitiyorum. Sanırsın çocuklarını alacaz ellerinden
Doktor çstladı demeden deneme olmayacak onu biliyormCanım bi dahakine piki görünce doktora git öyle deneme yap
Oda olacak cnm inanıyorum yeter ki sabredip Allaha güvenelimya benim öyle kalbimde kötü degıl. Dünkü kadında dedi sen başkasının mutluluğunu kıskanmıyorsun aksine çok yardım ediyorsun. Kendi hayatım da çok mutluyum eşim çocuklarım isim her şeyim yerinde ama bir tek oğlum olsun isterdim. Bakalım nasıl artık sende sakin ol iyi yapmışsın gelecek ay sakin yaparsin
İnşallah cnmAyyyyy çok stres yapıyon cnm rabbim hepimize inş hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip edecek hissediyorum
Bende kullanmistim evet adetim cok sukur duzenlidir bu hapi kullaninca sadece 4 gunluk bir uzama kasik agrisi sanci bel agrisi yasadim. Ozamanlar test yapmiyordum ama duzenli adet oldugum icin yumurtladigimi dusunuyorum normal yumurtlamaya yakin akint vesayre normaldi bir degisiklik olmadi sende duzene girer ama suan asiri dozda bir hormin yuklemesi almis oldun. Oyuzden horminlar biraz dengesizlesiyorSende mi içtin cnm. Diğer ay yumurtlaman oldu mu
Doktor çstladı demeden deneme olmayacak onu biliyorm
Öylemi dersinBende çatlamadan hemen önce deneme olmalı diyenlerdenim
En can alici nuktayi atlamayalim lutfen nasil dogurcam ben yaaMaşallah maşallahh bebisini aldaa bi kucagina evinde ohh mis gibii otur gezz dolas iyi olurr
Öyle cnm valla hormonlar tavan hissedebiliyorumBende kullanmistim evet adetim cok sukur duzenlidir bu hapi kullaninca sadece 4 gunluk bir uzama kasik agrisi sanci bel agrisi yasadim. Ozamanlar test yapmiyordum ama duzenli adet oldugum icin yumurtladigimi dusunuyorum normal yumurtlamaya yakin akint vesayre normaldi bir degisiklik olmadi sende duzene girer ama suan asiri dozda bir hormin yuklemesi almis oldun. Oyuzden horminlar biraz dengesizlesiyor
Olur canım ben denedim hemde benim hapım 72 saat içinde alınan bir haptı çok etkiliydi. Sonraki ay adet oldum ve yumurta olduKesinlikle öyle cnm. Peki size haptan sonra yumurtlama hemen olır mu bu ay
Pıırttt diye doğuracanEn can alici nuktayi atlamayalim lutfen nasil dogurcam ben yaa
Çat olmadan 6 7 saat öncesi ideal herzman diyorum cunki spermin rahme varma zamanından dolayıBende çatlamadan hemen önce deneme olmalı diyenlerdenim
Dogurursunnn dogurursunn korkma eben olarak yanina gelecemmEn can alici nuktayi atlamayalim lutfen nasil dogurcam ben yaa
Cnm evet silindi ama acana erkekler yaşıyor muydu oda var çok geç çatladı. Bide hap ne kadar erkenden alınırsa o kadar iyi etki edermiş. Boşver kısmette yokmuş ocak demekkiAsbei onun hapin 72 saat şeyi var miydi? keşke bugün öğlen çatladıgini düşünüyorsun madem icmeseydin, testle takip edip ona göre baksaydin, pik devam ederse içerdim, silinme olmuş galiba keşke icmeseydin
Ayy ne güzel inşallah olur benşmdeOlur canım ben denedim hemde benim hapım 72 saat içinde alınan bir haptı çok etkiliydi. Sonraki ay adet oldum ve yumurta oldu
Canım bakarsın diğer ay bırlıkte denerızEvet cnm yanlış oldu malesef ertesi gün hapı aldım onun için
24 saat yaşıyor diyorlar ya, vücut alkali olunca o süre daha da uzamış, bilmiyorum ki canım nasip, hayırlisi olsun insallahCnm evet silindi ama acana erkekler yaşıyor muydu oda var çok geç çatladı. Bide hap ne kadar erkenden alınırsa o kadar iyi etki edermiş. Boşver kısmette yokmuş ocak demekki
Neden olmasın.Canım bakarsın diğer ay bırlıkte denerız❤
Aynen cnm24 saat yaşıyor diyorlar ya, vücut alkali olunca o süre daha da uzamış, bilmiyorum ki canım nasip, hayırlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?