- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.521
Çat olmadan 6 7 saat öncesi ideal herzman diyorum cunki spermin rahme varma zamanından dolayı
Suan ki durumun ne ?benim sonum ne olacak acep
Bence ikinizin de varSuan ki durumun ne ?
Bana 14 gün sonra test yap dedi
Canım hiç birşey yok ya, iğnenin etkisi bile yok ağrı sancı falan, dümdüz geçiyor günler, bende 14.gün yaparım insallah testSuan ki durumun ne ?
Bana 14 gün sonra test yap dedi
ayy bilmiyorum canım yaBence ikinizin de var
Kzı zaten döllenme 3 4 gün sürüyor bence normal hissetmemenCanım hiç birşey yok ya, iğnenin etkisi bile yok ağrı sancı falan, dümdüz geçiyor günler, bende 14.gün yaparım insallah test
Sormaa bide doktordan erkek lafını duysaydıkkk. Valla bence ben dayanamam doktora falan sarılırımayy bilmiyorum canım yaondan sonra da haftalarca cinsiyet bekliyceza, takıntılar ve ben
ne bilim ay insan bi belirti bekliyorKzı zaten döllenme 3 4 gün sürüyor bence normal hissetmemen
Allah razı olsun canim acaba calsiyum sandozmu
ayy ben hemen ağlarımm , doktor " E " desin tamamm, devamına gerek yokSormaa bide doktordan erkek lafını duysaydıkkk. Valla bence ben dayanamam doktora falan sarılırım
Calsiyum sandozmu sorarmisinDİKKAT
Kizlar kızının olmasını isteyenler için arkadaşla bugün görüştüm...
Şeker ve süt ürünleri çok asidik miş Bol bol tüketilecekmiş Bide adını hatırlayamadı ama bi şurup varmış asidik yapıyormuş Onu hatirlarsa yazacak sık ilişki dedi özellikle günde 2 olursa süper olur dedi yler biter miş o zaman Sola dönüp yatılsın dedi Rabbim işinizi rast getirsin inşallah
Ahhh ah hayali bile güzelayy ben hemen ağlarımm , doktor " E " desin tamamm, devamına gerek yok
hayaller dualara emanetAhhh ah hayali bile güzel
Senin herşeyin gayet iyi oldu canım Zamanlaman herşeyin süperdi Rabbim inşallah bi prens verecek sana Içini ferah tutkeşke bende önceden duysaydim
Bilmiyorum ki canım hatirlayamadiAllah razı olsun canim acaba subamed mi
insallah canim benim nedense içim rahat değil yaSenin herşeyin gayet iyi oldu canım Zamanlaman herşeyin süperdi Rabbim inşallah bi prens verecek sana Içini ferah tut
Tamam canım sorayimCalsiyum sandozmu sorarmisin
Benimde öyleydi canim Ama bak Rabbim verdi elhamdülillah Rahat olinsallah canim benim nedense içim rahat değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?