- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.121
Anladım cnmaynı gibi canım net koyulaşma olduğun da belli olur bakalım o zaman atacağım buraya nerdeyse her marka var analiz ederiz
Kızlar ben çoktan aktif olamayacağım burda ama duaya Ben de katılabilir miyim ?? Bu ay ben günlük test yapmaya devam edicem eğer kaçırdıysam da diğer aya nasip. Ben yine testte farklılık görürsem burdan paylaşırım benim aldığım da laboquik n11 den@Prensesim2016 K Khvekokusu20 @mimiraculum M Matthillda @3 cicek annesiBlue0Pink @Hamilece ve diğer kızşar tefriciye okunacak katılmak isteyen varmı
Cnm valla kaçırdın tefriciyeyi ama yine yaparız inşallahKızlar ben çoktan aktif olamayacağım burda ama duaya Ben de katılabilir miyim ?? Bu ay ben günlük test yapmaya devam edicem eğer kaçırdıysam da diğer aya nasip. Ben yine testte farklılık görürsem burdan paylaşırım benim aldığım da laboquik n11 den
Sohbet mi bizim işimiz bitermi :)) kızdı kocaydı derken kocişim hastalanmış dediklerimi yapmıyor öksürük şurubu grip ilacı ne varsa almış am iyileşmesi düzgün kullanmıyor da dedim onlara gerek var mıydı ben seni korlerle iyi ederim dün akşam yaptım boğazım yumuşadı diyor söz dinlese keşke :)))Kızlar nerdesiniz yaaa. İşimi bitirdim oturdum dedim biraz sohbet ediyim
Ay yok ilaç içmezler ama akşama kadar hastayım diye başımızda inlemeye bayılırlarSohbet mi bizim işimiz bitermi :)) kızdı kocaydı derken kocişim hastalanmış dediklerimi yapmıyor öksürük şurubu grip ilacı ne varsa almış am iyileşmesi düzgün kullanmıyor da dedim onlara gerek var mıydı ben seni korlerle iyi ederim dün akşam yaptım boğazım yumuşadı diyor söz dinlese keşke :)))
Vallahi ya dedim ben günlerdir ağrı çekiyorum geçer inşallah diyor ne dersin ki buna :)))Ay yok ilaç içmezler ama akşama kadar hastayım diye başımızda inlemeye bayılırlar
HeeeççççVallahi ya dedim ben günlerdir ağrı çekiyorum geçer inşallah diyor ne dersin ki buna :)))
Kız kaç gündür öldüm ya midemde helikobakterplori var daha önce ağır antibiyotik tedavisi oldum geçmişti bende daha olmaz diye seviniyorum geçen ayda bulantı falan filan oldu hatta hamileyim falan sandım belirtiler aynı nerdeyse küre başladm emzirirken nasıl antibiyotik kullanayım okadar pis bir bakteri ki anlatamam acilik etti benide direndim gitmedim vereceği antibiyotik sonuçtaHeeeçççç
Ayy ne zor hasta olupta emzirmek için bişi içememek. Allah şifasını versin inşallahKız kaç gündür öldüm ya midemde helikobakterplori var daha önce ağır antibiyotik tedavisi oldum geçmişti bende daha olmaz diye seviniyorum geçen ayda bulantı falan filan oldu hatta hamileyim falan sandım belirtiler aynı nerdeyse küre başladm emzirirken nasıl antibiyotik kullanayım okadar pis bir bakteri ki anlatamam acilik etti benide direndim gitmedim vereceği antibiyotik sonuçta
bi daha ki sefere sana da söyleriz cnm paylaşım yaptık bitirdik nerdeyse , ama buralarda olman gerekiyor, çünkü belirli bi gün veriyoruzKızlar ben çoktan aktif olamayacağım burda ama duaya Ben de katılabilir miyim ?? Bu ay ben günlük test yapmaya devam edicem eğer kaçırdıysam da diğer aya nasip. Ben yine testte farklılık görürsem burdan paylaşırım benim aldığım da laboquik n11 den
doktor tavsiye ederse yaptirirsin canimKızlar bu ay çatlama iğnesi yaptırsam mı ne dersiniz
TühCnm valla kaçırdın tefriciyeyi ama yine yaparız inşallah
Kontrolunde sor bakalım yapalım derse yaptır bence hKızlar bu ay çatlama iğnesi yaptırsam mı ne dersiniz
E peki o ay kist olup olmayacağını anlarmıyız kiKontrolunde sor bakalım yapalım derse yaptır bence h
Yeniden atraksiyon yaşatacak bize yaptır onuda :)))Kızlar bu ay çatlama iğnesi yaptırsam mı ne dersiniz
Ya dün 3 kadar falan demiştiniz en son onun okudum o zamana kadar yetişir yazarım sandım neyse nasip. Ya bu çatlama gününü doktorla takip edenler nasıl yapıyor kadındoğumdan randevu alıp gidip orda başka bir test mi yapılıyorbi daha ki sefere sana da söyleriz cnm paylaşım yaptık bitirdik nerdeyse , ama buralarda olman gerekiyor, çünkü belirli bi gün veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?