Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm valla kaçırdın tefriciyeyi ama yine yaparız inşallah

Kızlar nerdesiniz yaaa. İşimi bitirdim oturdum dedim biraz sohbet ediyim
Sohbet mi bizim işimiz bitermi :)) kızdı kocaydı derken kocişim hastalanmış dediklerimi yapmıyor öksürük şurubu grip ilacı ne varsa almış am iyileşmesi düzgün kullanmıyor da dedim onlara gerek var mıydı ben seni korlerle iyi ederim dün akşam yaptım boğazım yumuşadı diyor söz dinlese keşke :)))

Ay yok ilaç içmezler ama akşama kadar hastayım diye başımızda inlemeye bayılırlar

Kız kaç gündür öldüm ya midemde helikobakterplori var daha önce ağır antibiyotik tedavisi oldum geçmişti bende daha olmaz diye seviniyorum geçen ayda bulantı falan filan oldu hatta hamileyim falan sandım belirtiler aynı nerdeyse küre başladm emzirirken nasıl antibiyotik kullanayım okadar pis bir bakteri ki anlatamam acilik etti benide direndim gitmedim vereceği antibiyotik sonuçta

Ayy ne zor hasta olupta emzirmek için bişi içememek. Allah şifasını versin inşallah

bi daha ki sefere sana da söyleriz cnm paylaşım yaptık bitirdik nerdeyse , ama buralarda olman gerekiyor, çünkü belirli bi gün veriyoruz

bi daha ki sefere sana da söyleriz cnm paylaşım yaptık bitirdik nerdeyse , ama buralarda olman gerekiyor, çünkü belirli bi gün veriyoruz
Ya dün 3 kadar falan demiştiniz en son onun okudum o zamana kadar yetişir yazarım sandım neyse nasip. Ya bu çatlama gününü doktorla takip edenler nasıl yapıyor kadındoğumdan randevu alıp gidip orda başka bir test mi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…