- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.141
Biraz heyecan lazım topiğeYeniden atraksiyon yaşatacak bize yaptır onuda :)))
Doktor bakar kız kistten söz edip kötüyü çağırma inşallah öyle birşey olmazE peki o ay kist olup olmayacağını anlarmıyız ki
Ultrason ile alttan cihazla yumurtaya bakılıyor ml olarak ölçüyor doktorYa dün 3 kadar falan demiştiniz en son onun okudum o zamana kadar yetişir yazarım sandım neyse nasip. Ya bu çatlama gününü doktorla takip edenler nasıl yapıyor kadındoğumdan randevu alıp gidip orda başka bir test mi yapılıyor
Ultrason ile alttan cihazla yumurtaya bakılıyor ml olarak ölçüyor doktorYa dün 3 kadar falan demiştiniz en son onun okudum o zamana kadar yetişir yazarım sandım neyse nasip. Ya bu çatlama gününü doktorla takip edenler nasıl yapıyor kadındoğumdan randevu alıp gidip orda başka bir test mi yapılıyor
Ay inşallahhhDoktor bakar kız kistten söz edip kötüyü çağırma inşallah öyle birşey olmaz
Onu bilemeyiz ki cnm allah'ın işi artık biz elimizden geleni yapalım da insE peki o ay kist olup olmayacağını anlarmıyız ki
Rabbim sifa versin canımSohbet mi bizim işimiz bitermi :)) kızdı kocaydı derken kocişim hastalanmış dediklerimi yapmıyor öksürük şurubu grip ilacı ne varsa almış am iyileşmesi düzgün kullanmıyor da dedim onlara gerek var mıydı ben seni korlerle iyi ederim dün akşam yaptım boğazım yumuşadı diyor söz dinlese keşke :)))
burdayım canisi yemek düşünüyorum ne yapsam diye, yada yapmasam mi acebaaAlloooooooooowwww.
kısmet canim, bi daha ki sefere katilirsin insallahYa dün 3 kadar falan demiştiniz en son onun okudum o zamana kadar yetişir yazarım sandım neyse nasip. Ya bu çatlama gününü doktorla takip edenler nasıl yapıyor kadındoğumdan randevu alıp gidip orda başka bir test mi yapılıyor
Akşam saat 11 gibiydi hastaneye gittiğimiz sabah 9 du çıktığımız.Blue0Pink cnm nasılsın bebeğin nasıl oldu
Bende düşünüyordm ne yapsam diye az önce eşim atadı arkadaşı onu yemeğe çağırmış gettt dedimburdayım canisi yemek düşünüyorum ne yapsam diye, yada yapmasam mi acebaa
Yaa çok geçmiş olsun cnm valla herkes hasta bu aralarda ama çocukların hasta olmasına çok daha kötü malesef Allah şifa versin inşallahAkşam saat 11 gibiydi hastaneye gittiğimiz sabah 9 du çıktığımız.
Çok şükür kusması durdu ama neden olduğunu bir türlü bulamadılar, sadece kulakta hafif bir kızarıklık var o yüzden kulak iltihabı olabilir diye antibiyotik başlatıldı.
2 defa bayaga dolu dolu tuvaletini yaptı işte bizde sevindik bağırsak tuvaletle atacak içindeki pisliği diye. Doktorda öyle dedi zaten tuvaletini yapması iyi vücut kendiliğinden atar dedi.
Öyle yani... Sağolasın sorduğun için
ayy bizimki de gitse keskeeBende düşünüyordm ne yapsam diye az önce eşim atadı arkadaşı onu yemeğe çağırmış gettt dedim
Aynen öyle bir de sebep ne onu bulamadılar her şey temiz çıktı insan böyle daha da endişeleniyor.Yaa çok geçmiş olsun cnm valla herkes hasta bu aralarda ama çocukların hasta olmasına çok daha kötü malesef Allah şifa versin inşallah
Valla büyük rahatladımayy bizimki de gitse keskeeneyse 1 hafta rahatimm
Yaa şükür. İnsan şimdiki griplerden korkuyor valla ya çok fena mikroplar virüsler hastalıklar bitmiyorAynen öyle bir de sebep ne onu bulamadılar her şey temiz çıktı insan böyle daha da endişeleniyor.
Ama en azından ateşi olmadı hiç şükür.
Allah cocuklarimiza en ufacık hastalık bile vermesin insallah
Sorma yaaaa.....Yaa şükür. İnsan şimdiki griplerden korkuyor valla ya çok fena mikroplar virüsler hastalıklar bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?