Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne yaptiniz canim. Nasil oldu prenses
çok şükür iyi canım, bu iki oldu zaten bi kez daha kolu çıkmıştı, bu da diğer koluydu, geçen sefer bi amca bulmuştuk kırık çıkık ona götürdük yine, o yaptı, anında geçti acısı, bundan sonra çok dikkat edin iki koluna da çıkar yine dedi,

Napıyor o kadar kollarını çıkaracak kadar

Napıyor o kadar kollarını çıkaracak kadar
Canım bu sefer düştü işte, diğer sefer ben elini tutaarak yürütüyorum evde birden kendini yere attı , bende elini sıkı tutuyorum ya elimden kurtulamadı öyle çıktı, hatta hastaneye götürdük kırık falan yok dediler çıkık olduğunu anlamadılar bizi gönderdiler eve, bizde bu adamı bulduk sağolsun halletti. dün eşime de gösterdi bi daha olursa söyle böyle yaparsın diye, olmazda insallah

Ayy zavallı kız. Valla o acıda çok kötü ya. Ben azcık incindi kolum diye öldüm ağrıdan. Allah şifa versin kuzuya

Evet canim cikik dikkat edilmezse tekrarlar. Allah sifa versin insAllah

bugunluk beni idarw et canisi , alisveris falan yapicaz esim gidecek ya,bavul vs cok isim var

Ya Allah için daha erken. Fasulyenin nesini hissedecen
Bilmem
az kaldı canım inşallah
Insallah cnm
Prensesim2016 ben 16.haftada öğrenmiştim oğlumun cinsiyetini ama arkadaşının ulturasyonunda 13.haftalikken bayaga belli oluyordu erkek olduğu..
Evet canim bende ogrenirim diye hissediyrom bakalm hayirlisi
Prensesim2016 canım ilk ve son ultr foto at yorumlayabılırsem bakayım
Tm cnm atarim birazdan
Gecmis olsun cnm
ay yazamadim canim benim kucuk kızın kolu cikti onla ugrastik
Gecmis olsun cnm
An itibari ile 15.00buradaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…