Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Konu bir anda önüme geldi son sayfalara baktim şöyle..Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.şu cuma mübarek günün yüzü suyu hurmetine Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.. İlk bu siteye başladığımda yıl 2009du ve ben 2.5 yıllık evliydim cocuk icin uğraşıyordum.Şimdi rabbim bağışlarsa oglum 11 yaşına girdi kızım 7 yaşına..Dualarınızın kabul olması dileğiyle iyi akşamlar

Çocuklar uyudu ben de uzandım düşünüyorum geçen ay 11. Gün yumurtladım bu ay 10. Güne doktora gitmek istiyordum yumurtlamaya yakın gitmek istiyorum özel diye.. 10. Günüm pazara geliyor doktor yok 9. Gün mü gitsem 11. Gün mü ? acaba ne zaman yumurtlarım çok oynuyor mu yumurtlama günleri ?

Pazar günü acile falan gitsen bakmazlsr mı seninde tam gününe denk geliyor mübarek. Yada pazartesi sabah erkenden gitsen

degisir cnm stres etkiliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…