- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.681
benim de halen gelen geliyor cnm ama testler hic koyu değil henüzBenim 2 gün önce geliyor yumurta beyazı akinti
Alla alla bide cumartesi akşamı koyulaşmasını bekliyordukbenim de halen gelen geliyor cnm ama testler hic koyu değil henüz
Canım ben burdayim sizi takip ediyorum okuyorum hep keyifli sohbetleriniz deneme yapacakları merakla bekliyorum. Ben asilama yapilacak ay hamile kaldım takip yapıyordum ama olmuyo diye pek üstünde durmadım diyette yapmadım pikken ve catladiktan sonra oldu ilişki hangisi tuttu bilmiyorum ama bence kiz geliyo :). Yanlış bisey soylememek için yorum yapmıyorum testlere ama burdayım yinedeKızlar yine neden kimse yokkyanımdakiyle muhatap olmamak için telefonda oyalanmam lazım
Nie kız geliyor diyorsun kız nerden biliyon zamanlama iyi sanki. Bide sen hangi ara denemeyi yaptın ya. Saman altından su mu yürütüyonCanım ben burdayim sizi takip ediyorum okuyorum hep keyifli sohbetleriniz deneme yapacakları merakla bekliyorum. Ben asilama yapilacak ay hamile kaldım takip yapıyordum ama olmuyo diye pek üstünde durmadım diyette yapmadım pikken ve catladiktan sonra oldu ilişki hangisi tuttu bilmiyorum ama bence kiz geliyo :). Yanlış bisey soylememek için yorum yapmıyorum testlere ama burdayım yinede
Yaaa hayırlısı canım yagitti gitti gitti gittiiiiiii
Yaa cok tatlisin ama iste olmuyo diye hep deniyoduk zaten atış serbestti yani ama o hafta öyle denk geldi. Diyet falan da yapmadim vücut asidik daha ne olsunNie kız geliyor diyorsun kız nerden biliyon zamanlama iyi sanki. Bide sen hangi ara denemeyi yaptın ya. Saman altından su mu yürütüyon
Kız sen geldin yine sayfa donmaya başladıYaaa hayırlısı canım ya
Herşey diyet miYaa cok tatlisin ama iste olmuyo diye hep deniyoduk zaten atış serbestti yani ama o hafta öyle denk geldi. Diyet falan da yapmadim vücut asidik daha ne olsun
İnşallah öyle olur hayırlı ve sağlıklı bi oğlum olsun isterim ama kız olacakmış gibi geliyo bana heyecanliyiz ikisi için deHerşey diyet misanki bu yanlışlıkla bebeği olupta oğlu olanların ki nasıl oluyor
Olsun hangisi hayırlıysa o olsun. İnşalah erkektirİnşallah öyle olur hayırlı ve sağlıklı bi oğlum olsun isterim ama kız olacakmış gibi geliyo bana heyecanliyiz ikisi için de
Amin canım insallahOlsun hangisi hayırlıysa o olsun. İnşalah erkektir
Özele gidiyorsun ya yarın gidişin kontrol mü oluyor canım? Acaba ben de 9. Günümde gitsem 11. Gün bidaha mı kontrol diye gitsem 11.gün yumurtlama günümdü geçen ayBu gece son fitilimi kullanayım da bakalım yarın doktor ne diyecekml sormayı unutmamam lazım ml sormayı unutmamam lazımmm
He valla takip ediyordu ne ara hamile kaldı anlamadımNie kız geliyor diyorsun kız nerden biliyon zamanlama iyi sanki. Bide sen hangi ara denemeyi yaptın ya. Saman altından su mu yürütüyon
Benim enerjim heryeri kuruturKız sen geldin yine sayfa donmaya başladı
Cnm gidebiliyorsan git tabiki dr kontrolü en iyisi mm durum her şeyi görüyor sonucta✌Özele gidiyorsun ya yarın gidişin kontrol mü oluyor canım? Acaba ben de 9. Günümde gitsem 11. Gün bidaha mı kontrol diye gitsem 11.gün yumurtlama günümdü geçen ay
Allah seni emi ciddi misinBenim enerjim heryeri kuruturbugün de avm ye gittim bi bluz denerken kendi buluzumu orda bırakıp çıkmışım gitti artık
Özele gidiyorsun ya yarın gidişin kontrol mü oluyor canım? Acaba ben de 9. Günümde gitsem 11. Gün bidaha mı kontrol diye gitsem 11.gün yumurtlama günümdü geçen ay
Beklemediğim bi anda oldu beybisi :)He valla takip ediyordu ne ara hamile kaldı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?