Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar yine neden kimse yokk yanımdakiyle muhatap olmamak için telefonda oyalanmam lazım
Canım ben burdayim sizi takip ediyorum okuyorum hep keyifli sohbetleriniz deneme yapacakları merakla bekliyorum. Ben asilama yapilacak ay hamile kaldım takip yapıyordum ama olmuyo diye pek üstünde durmadım diyette yapmadım pikken ve catladiktan sonra oldu ilişki hangisi tuttu bilmiyorum ama bence kiz geliyo :). Yanlış bisey soylememek için yorum yapmıyorum testlere ama burdayım yinede

Nie kız geliyor diyorsun kız nerden biliyon zamanlama iyi sanki. Bide sen hangi ara denemeyi yaptın ya. Saman altından su mu yürütüyon

Nie kız geliyor diyorsun kız nerden biliyon zamanlama iyi sanki. Bide sen hangi ara denemeyi yaptın ya. Saman altından su mu yürütüyon
Yaa cok tatlisin ama iste olmuyo diye hep deniyoduk zaten atış serbestti yani ama o hafta öyle denk geldi. Diyet falan da yapmadim vücut asidik daha ne olsun

Yaa cok tatlisin ama iste olmuyo diye hep deniyoduk zaten atış serbestti yani ama o hafta öyle denk geldi. Diyet falan da yapmadim vücut asidik daha ne olsun
Herşey diyet mi sanki bu yanlışlıkla bebeği olupta oğlu olanların ki nasıl oluyor

Bu gece son fitilimi kullanayım da bakalım yarın doktor ne diyecek ml sormayı unutmamam lazım ml sormayı unutmamam lazımmm
Özele gidiyorsun ya yarın gidişin kontrol mü oluyor canım? Acaba ben de 9. Günümde gitsem 11. Gün bidaha mı kontrol diye gitsem 11.gün yumurtlama günümdü geçen ay

Cuma gittim kontrol etti doktor kendisi pazartesi gel dedi zaten cnm. Sen test yaptın mı hiç bu ay
Özele gidiyorsun ya yarın gidişin kontrol mü oluyor canım? Acaba ben de 9. Günümde gitsem 11. Gün bidaha mı kontrol diye gitsem 11.gün yumurtlama günümdü geçen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…