Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaa cok tatlisin ama iste olmuyo diye hep deniyoduk zaten atış serbestti yani ama o hafta öyle denk geldi. Diyet falan da yapmadim vücut asidik daha ne olsun
Hiç belli olmaz zamanlaman iyi gerçekten tutabilir..diyet tabiki önemli ama zamanlama ile takip edip başka hiçbir şey yapmayan var oğlusu var allah gönlüne göre versin cnm

Cnm gidebiliyorsan git tabiki dr kontrolü en iyisi mm durum her şeyi görüyor sonucta✌
Gideceğim de ne zaman gideyim diyorum? Özel çok pahalı burda mecbur özele gideceğim oyuzden yumurtlamaya en yakın gün gideyim diyorum . Geçen ay 11. Gündü yumurtlama bu ay ne zaman olur acaba? 10. Gün gideyim dedim o da pazara denk geliyor doktor yok..Bide önceden randevu almam lazım yoksa randevular doluyor napim ne zaman gideyim bilmiyorum

Hiç belli olmaz zamanlaman iyi gerçekten tutabilir..diyet tabiki önemli ama zamanlama ile takip edip başka hiçbir şey yapmayan var oğlusu var allah gönlüne göre versin cnm
Amin canim insallh bakalım. Kese konumundan anlayanlar kız gibi dedi ama 12. Haftada bidaha bakacaklar bakalım ben de merak ediyorum

Anladım cnm ozaman en yakın gün hatta 11 ı git bence ..✌catlamayi da netlestirirsin belki soyler

10 gün içinde ücretsiz değil mi kontrol sayiliyo diye biliyorum

Ben 2 3 hafta önceden alkuırum randevuyu valla. Benşm gittiğim op Dr. Muayenesi ücreti 125 TL ama 10 gün içinde kaç kere gidersen git ücret alınmıyor

Amin canim insallh bakalım. Kese konumundan anlayanlar kız gibi dedi ama 12. Haftada bidaha bakacaklar bakalım ben de merak ediyorum
Hayirlisi ile al kucagina ins. benim içime erkek doğdu hiçbir şey yapmamissin relax serbest Atış kafan rahat ondan bence erkek..ama zamanlaman ıi o yizden de tabi

Ben 2 3 hafta önceden alkuırum randevuyu valla. Benşm gittiğim op Dr. Muayenesi ücreti 125 TL ama 10 gün içinde kaç kere gidersen git ücret alınmıyor
Hımm benim de 150 TL galiba.. o zaman 9. Gün gideyim sonra duruma göre bidaha gideyim

Sormaa ne hallere düştük
He vallahi Rabbim sonunu hayretsin yoksa kafayı yiyecem avm de küçük bebeklilere bakıyorum oğlan görüyorum ay inşaAllah benim de olur diyorum kız görüyorum o da çok tatlı olsa napacağım diyorum ayy ben çok takıntılıyım zaten Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı eliyüzü düzgün bi erkek evlat Versin de inşaAllah bu stresten kurutulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…