- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.701
Aklın nerde kız bende miydiBenim enerjim heryeri kuruturbugün de avm ye gittim bi bluz denerken kendi buluzumu orda bırakıp çıkmışım gitti artık
Hiç belli olmaz zamanlaman iyi gerçekten tutabilir..diyet tabiki önemli ama zamanlama ile takip edip başka hiçbir şey yapmayan var oğlusu varYaa cok tatlisin ama iste olmuyo diye hep deniyoduk zaten atış serbestti yani ama o hafta öyle denk geldi. Diyet falan da yapmadim vücut asidik daha ne olsun
Çılgın seni barış artık kocanla adam lazım iki güne deli olmaAklın nerde kız bende miydi
Gideceğim de ne zaman gideyim diyorum? Özel çok pahalı burda mecbur özele gideceğim oyuzden yumurtlamaya en yakın gün gideyim diyorum . Geçen ay 11. Gündü yumurtlama bu ay ne zaman olur acaba? 10. Gün gideyim dedim o da pazara denk geliyor doktor yok..Bide önceden randevu almam lazım yoksa randevular doluyor napim ne zaman gideyim bilmiyorumCnm gidebiliyorsan git tabiki dr kontrolü en iyisi mm durum her şeyi görüyor sonucta✌
Lazım olduğu gün baksrız artıkÇılgın seni barış artık kocanla adam lazım iki güne deli olma
Amin canim insallh bakalım. Kese konumundan anlayanlar kız gibi dedi ama 12. Haftada bidaha bakacaklar bakalım ben de merak ediyorumHiç belli olmaz zamanlaman iyi gerçekten tutabilir..diyet tabiki önemli ama zamanlama ile takip edip başka hiçbir şey yapmayan var oğlusu varallah gönlüne göre versin cnm
Anladım cnm ozaman en yakın gün hatta 11 ı git bence ..✌catlamayi da netlestirirsin belki soylerGideceğim de ne zaman gideyim diyorum? Özel çok pahalı burda mecbur özele gideceğim oyuzden yumurtlamaya en yakın gün gideyim diyorum . Geçen ay 11. Gündü yumurtlama bu ay ne zaman olur acaba? 10. Gün gideyim dedim o da pazara denk geliyor doktor yok..Bide önceden randevu almam lazım yoksa randevular doluyor napim ne zaman gideyim bilmiyorum
10 gün içinde ücretsiz değil mi kontrol sayiliyo diye biliyorumGideceğim de ne zaman gideyim diyorum? Özel çok pahalı burda mecbur özele gideceğim oyuzden yumurtlamaya en yakın gün gideyim diyorum . Geçen ay 11. Gündü yumurtlama bu ay ne zaman olur acaba? 10. Gün gideyim dedim o da pazara denk geliyor doktor yok..Bide önceden randevu almam lazım yoksa randevular doluyor napim ne zaman gideyim bilmiyorum
Ben 2 3 hafta önceden alkuırum randevuyu valla. Benşm gittiğim op Dr. Muayenesi ücreti 125 TL ama 10 gün içinde kaç kere gidersen git ücret alınmıyorGideceğim de ne zaman gideyim diyorum? Özel çok pahalı burda mecbur özele gideceğim oyuzden yumurtlamaya en yakın gün gideyim diyorum . Geçen ay 11. Gündü yumurtlama bu ay ne zaman olur acaba? 10. Gün gideyim dedim o da pazara denk geliyor doktor yok..Bide önceden randevu almam lazım yoksa randevular doluyor napim ne zaman gideyim bilmiyorum
Yani yarın git. Beraber gidecezAnladım cnm ozaman en yakın gün hatta 11 ı git bence ..✌catlamayi da netlestirirsin belki soyler
Kız bu hamileliktir testler felan valla aklımı aldı Leyla gibi dolaşıyorumAklın nerde kız bende miydi
Hayirlisi ile al kucagina ins.Amin canim insallh bakalım. Kese konumundan anlayanlar kız gibi dedi ama 12. Haftada bidaha bakacaklar bakalım ben de merak ediyorum
Sormaa ne hallere düştükKız bu hamileliktir testler felan valla aklımı aldı Leyla gibi dolaşıyorumnormalde hiiççç yapmayacağım bişey
Evet çoook :))Oh şanslısın o zmn desene
Hımm benim de 150 TL galiba.. o zaman 9. Gün gideyim sonra duruma göre bidaha gideyimBen 2 3 hafta önceden alkuırum randevuyu valla. Benşm gittiğim op Dr. Muayenesi ücreti 125 TL ama 10 gün içinde kaç kere gidersen git ücret alınmıyor
O konuda benimkide öyle. Bazen artık sıkılıyorum tek başına gidemiyormısn diyorumEvet çoook :))biryere gitse bizsiz gitmez
Hadi hayırlısı ile git de yarın birlikte deniycez gibi geliyor banaYani yarın git. Beraber gidecez
Bugün 9.güm değil mşydi zatenHımm benim de 150 TL galiba.. o zaman 9. Gün gideyim sonra duruma göre bidaha gideyim
Benim yarın olacağını nerden biliyorsunHadi hayırlısı ile git de yarın birlikte deniycez gibi geliyor bana
He vallahi Rabbim sonunu hayretsin yoksa kafayı yiyecemSormaa ne hallere düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?