- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.781
USG ye göre dah 6+6 saymış bu hafta 7 önümüzdeki hafta gidicen miOlur anlarmisin
1 ay sonra giderim doktor 2 hafta sonra cagirdi ama sık sık ultrason çektirmek istemiyorum 12. Haftada 2li test için gidicem. Keseye yorum yapanlar kız gibi dedi bakalım ne geliyo :)Bu hafta 8 e girecek ozaman nezaman gidicen yakında gitme ihtimalin varmı USG Küçük şimdi yapılan tahmin doğru çıkmaz
Doktor 7+0 dedi perşembe günü. Benim hesabim da öyle. 7. Haftayı doldurdum yani 8in icindeyimUSG ye göre dah 6+6 saymış bu hafta 7 önümüzdeki hafta gidicen mi
Canım bulunduğun haftada yapılan tahminler genelde yanlış oluyor 8 yada 9 olması lazım USG bin zararı yok endişe etme 9. Haftada git mutlaka ikiliyi yaptır1 ay sonra giderim doktor 2 hafta sonra cagirdi ama sık sık ultrason çektirmek istemiyorum 12. Haftada 2li test için gidicem. Keseye yorum yapanlar kız gibi dedi bakalım ne geliyo :)
Anldım öyle ise kız bencede bellide olmaz biz sadece tahmin yapıyoruz benim kıza da hep erkek dediler :))))Doktor 7+0 dedi perşembe günü. Benim hesabim da öyle. 7. Haftayı doldurdum yani 8in icindeyim
Kesenin yönüne gore mi kiz dedinAnldım öyle ise kız bencede bellide olmaz biz sadece tahmin yapıyoruz benim kıza da hep erkek dediler :))))
Merakınızdan burda zaman harcamanız (?)Yıl 2020 konu m.ö...
tamamYıl 2020 konu m.ö...
Kesenin içindeki kalp atışının bulunduğu yere göreKesenin yönüne gore mi kiz dedin
Bulaşmayın bosverin kızlarMerakınızdan burda zaman harcamanız (?)
Yok sağ üst köşede şimşek işaretine bastım bir baktım padişahın prenslerini doğuracak hatunlar toplanmış Amanın dedim ben bu çağda değilim ben bu çağda değilim hala uyanmayı bekliyorum kabus olmalıMerakınızdan burda zaman harcamanız (?)
Onu nerden gordun kız :)Kesenin içindeki kalp atışının bulunduğu yere göre
Bencede hasaki sultanlar:))Bulaşmayın bosverin kızlar
Bu da kılıfı sanırım. İyi geceler canim iyi uykular sana Allah rahatlık versinYok sağ üst köşede şimşek işaretine bastım bir baktım padişahın prenslerini doğuracak hatunlar toplanmış Amanın dedim ben bu çağda değilim ben bu çağda değilim hala uyanmayı bekliyorum kabus olmalı
tamamYok sağ üst köşede şimşek işaretine bastım bir baktım padişahın prenslerini doğuracak hatunlar toplanmış Amanın dedim ben bu çağda değilim ben bu çağda değilim hala uyanmayı bekliyorum kabus olmalı
Sata gore 11.haftada falnm ama doktora gore 9daym daha isteCanım ona bakarsan benim kız hep iki hafta önden gidiyordu büyük çıkıyordu kese ama zamanında döllenme hatta erken bile oldu adetten sonraki 5 gün içinde
Iyi cnm cok sukur bulantilar disinda iyi olmaya calsyrmBiraz zorluyo beni :) 3 4 ay fena geciyo benim kardeşim geldi saolsun o yapiyo yemegimi herseyimi. 8. Haftadayım suan inşallah uzun sürmez senin nasil geciyo
Hayirliis olsun inan hic bilmiyom ama genelde esim baskn olurKızın ikinizinde nötr zamanda olmuş ne erkek ne kız ikisinin kesiştiği zaman nasıl dekgelmiş öyle
Şimdiki senin hem erkeğe hemde yatkın zamanda ama tam tarihi bilmediğin için bir gün nötr zaman var inşallah ozaman olmamıştır ama eşin erkek zamanında olmuş bebişin inşallah erkektir hanginiz baskın geldiniz bakalım
Kesenin içinde canımOnu nerden gordun kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?