- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.821
Canım valla uğraşma eleman fazla horgörülmüş birde biz uğraşmayalımarkadaşım burda kız çocuklara düşman olan kim? bi göster ya, kafanıza göre gelip hakaret edip gidiyorsunuz, bu kul hakkı , benim 2 kızım var düşman miyim nerden biliyorsun sen? bana ettiğin beddua ya karşılık seni Allaha havale ediyor, senin gibilerin de cogalmamalarini diliyorum
aynen canim insanlar gerçekten çok kötü niyetli, bana bunu söylemeye hakkı yok, bi gün bu duruma düşüp anlar insallahCanım valla uğraşma eleman fazla horgörülmüş birde biz uğraşmayalım
Bizim kızlarımı sevdiğimiz kadar o sevilmemiştie emin ol boşver benim canım kızım hamile kalmadan önce bile kızım olsun dedim herkese erkek merası olsa bile deme öyle süs deselerde ben canımı çok seviyorum o âğlasa bende oturup ağlıyorum o benim meleğim canım kim ne derse desin kimseye anlatmak zorunda değiliz sevgimizi rabbim biliyor ya o yeter kul bilmesede oluraynen canim insanlar gerçekten çok kötü niyetli, bana bunu söylemeye hakkı yok, bi gün bu duruma düşüp anlar insallah
aynen öyle , Allah bilsin gereksizlere laf anlatmaya degmezBizim kızlarımı sevdiğimiz kadar o sevilmemiştie emin ol boşver benim canım kızım hamile kalmadan önce bile kızım olsun dedim herkese erkek merası olsa bile deme öyle süs deselerde ben canımı çok seviyorum o âğlasa bende oturup ağlıyorum o benim meleğim canım kim ne derse desin kimseye anlatmak zorunda değiliz sevgimizi rabbim biliyor ya o yeter kul bilmesede olur
uyuyodumHanımlar ders konusu x-y ..kadın x kromozonı taşır erkek x-y erkek x gönderirse xx kız olur y gönderirse xy erkek olur ..siz o derste ne yapıyordunuz
Peki x ler hangi ortamda y ler hangi ortamda nasıl ve daha uzun yasar dersinde sen nerdeydin burda bunlar konusuluyoHanımlar ders konusu x-y ..kadın x kromozonı taşır erkek x-y erkek x gönderirse xx kız olur y gönderirse xy erkek olur ..siz o derste ne yapıyordunuz
Siz iyi niyetinizden mi kız çocuaynen canim insanlar gerçekten çok kötü niyetli, bana bunu söylemeye hakkı yok, bi gün bu duruma düşüp anlar insallah
:)kızmıyorum uyanın diye yazıyorum lütfen cinsiyetçi yaklaşmayın lütfen hayatı zorlaştırmayın hepiniz bana cevap verenler için yazıyorum tartışmanın adabını bilen insanlarsınız beliki eğitimsiz değilsiniz..lütfen kendinize ve kadınlarımıza bu kötülüğü biz yapmayalım bari benimki ikazdı muhtemelen ciddiye almıycaksınız ama lütfen yapmayın yapılmasına izin vermeyin..uyuyodum
Mikroskop ortam olmadığı sürece bunu kesin saptamanın imkansız olduğunu öğreten dersteydimPeki x ler hangi ortamda y ler hangi ortamda nasıl ve daha uzun yasar dersinde sen nerdeydin burda bunlar konusuluyo
Tamam sen o derste kal daha fazla bilgi edinMikroskop ortam olmadığı sürece bunu kesin saptamanın imkansız olduğunu öğreten dersteydim
Tamam inşallah aramıza 2020 te bekleriz:)Tamam sen o derste kal daha fazla bilgi edin
TamamTamam inşallah aramıza 2020 te bekleriz:)
Biraz kendinden bahsetsene kimsin neler yapiyorsun kendini anlatsana bizeSiz iyi niyetinizden mi kız çocu
:)kızmıyorum uyanın diye yazıyorum lütfen cinsiyetçi yaklaşmayın lütfen hayatı zorlaştırmayın hepiniz bana cevap verenler için yazıyorum tartışmanın adabını bilen insanlarsınız beliki eğitimsiz değilsiniz..lütfen kendinize ve kadınlarımıza bu kötülüğü biz yapmayalım bari benimki ikazdı muhtemelen ciddiye almıycaksınız ama lütfen yapmayın yapılmasına izin vermeyin..
Herşey ders olsaydı bilim herşeyi biliyor olsaydı bugüne kadar atılan teoriler değiştirilmezdi canım o dediklerin Kur'an'ı Kerim'de yüzyıllar önce bildirilmiş mikroskopik ortamda daha çözülemeyen şeyleri bildirmiş o nedenle herşeyi kesin gözüyle bakma kimseye de laf atma sana cevap vermek zorunda bırakma bizi güle güle sanaMikroskop ortam olmadığı sürece bunu kesin saptamanın imkansız olduğunu öğreten dersteydim
uyarın için teşekkürler,, söylediğin herşeyi bizde biliyoruz, egitimliyim evet mühendisim, 2 kızım var çok şükür. erkek bebek tatmak istiyorum, bu kızları hor görmek mi? 2 oğlun olsa kız bebek istesem yine aynı şeyi soyleyecekmiydin? kendime yada kadınlara cinsiyet ayrımı yapacak bi tavrım olmadı, neden olsun ki? çok mu zor kızları olan annelerin erkek istediğini anlamak? burda herkes herseyden önce hayırlısını sagliklisini istiyor,birbirine dua ediyor, Önce Rabbin den istiyor, ne kadar anlatsan da şuan bize söylediğin şeyi sen bize yapıyorsun , hor görüp kötü yaklasiyorsun, çok mu zor Allah gonlunuze göre versin demekSiz iyi niyetinizden mi kız çocu
:)kızmıyorum uyanın diye yazıyorum lütfen cinsiyetçi yaklaşmayın lütfen hayatı zorlaştırmayın hepiniz bana cevap verenler için yazıyorum tartışmanın adabını bilen insanlarsınız beliki eğitimsiz değilsiniz..lütfen kendinize ve kadınlarımıza bu kötülüğü biz yapmayalım bari benimki ikazdı muhtemelen ciddiye almıycaksınız ama lütfen yapmayın yapılmasına izin vermeyin..
Bence kandırıldı o
Kız benimkine de bak hele yaKızın ikinizinde nötr zamanda olmuş ne erkek ne kız ikisinin kesiştiği zaman nasıl dekgelmiş öyle
Şimdiki senin hem erkeğe hemde yatkın zamanda ama tam tarihi bilmediğin için bir gün nötr zaman var inşallah ozaman olmamıştır ama eşin erkek zamanında olmuş bebişin inşallah erkektir hanginiz baskın geldiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?