Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
çok teşekkürler, biz işte bu alkali ortamı ayarlayıp yumurtayi yakalamaya çalışıyoruz , bunu anlatamıyoruz. çok teşekkürler ağzınıza sağlık

ağzınıza sağlık, Allah gonlunuze göre versin insallah ❣

Kızlar yine birilerinin canı sıkılmış çatacak birilerini aramış. Sanırım haftada bir biri gelip sıkıntı yapmaaı gerekiyor
Aynen. Off keşke şuraya konuyla alakası olmayan insanlar hiç gelmese.
Bu vesileyle yeniden yazayım. Gerçekten X ve Y kromozomu taşıyan spermlerin hızlarının arasında belirgin bir fark olmadığı kanıtlandı. (Ben de herkes gibi biri daha hızlı sanıyordum eskiden. Yabancı makaleleri araştırdığımda böyle olmadığını gördüm. İsteyene okuması için özelden göndere de bilirim. İnternette hala eskiden bir doktorun teori olarak ortaya attığı yanlış bilgi duruyor , oyüzden hala insanların bunla kafası karışıyor.) Evet Belki zamanlama değil Ama zaten biz burada bir sürü başka şeyler daha konuşuyoruz. Ve en önemlisi psikolojik olarak bence birbirimize destek oluyoruz. sonuçta yaşamayan bilemez, herkesin istekleri hayat koşulları hayalleri çok farklı. o yüzden buraya konuya katkı yapmak yerine sırf bize birşeyler söylemek için yazmasınlar artık ya. lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…