- 13 Aralık 2019
- 55
- 151
- 8
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.861
Çok geçmiş olsun Rabbim betlerimdensagolasinnn, cok şükür iyi canım bi sorun yok,
Ben biyoloji öğrt. anlatabilirim....Hanımlar ders konusu x-y ..kadın x kromozonı taşır erkek x-y erkek x gönderirse xx kız olur y gönderirse xy erkek olur ..siz o derste ne yapıyordunuz
Varmı birşeyler :)))Kız benimkine de bak hele ya
Aslında sabah değilde şimdi alsan gece çatlarsa yumurtan kaçırma :))Uzayan da oldu yumurta akı dedikleri daha çok. Çamaşırım sürekli ıslak. piki Bu sabah ilk kez gördüm böyle ne kadar sürer bilemiyorum saat 3 te tekrar bakıcam. Evet bu ay ilk deneme inşallah. Şu an elimde 2 test var belki 2 tane sahan alırım eczaneden
Onun öğretmeni daha iyi anlatıyormus ôğretmencilik oynamak istemişte sen gelince utandı galiba :)))Ben biyoloji öğrt. anlatabilirim....
Canim sen eczaneden al. 5 li satiliyor yeter insAllahUzayan da oldu yumurta akı dedikleri daha çok. Çamaşırım sürekli ıslak. piki Bu sabah ilk kez gördüm böyle ne kadar sürer bilemiyorum saat 3 te tekrar bakıcam. Evet bu ay ilk deneme inşallah. Şu an elimde 2 test var belki 2 tane sahan alırım eczaneden
ALLAH bir daha göstermesin inşallahsagolasinnn, cok şükür iyi canım bi sorun yok,
Tamam bendekileri şimdi kullanayım ikindi gibi çıkacağım zaten o zaman alırımAslında sabah değilde şimdi alsan gece çatlarsa yumurtan kaçırma :))
Alayım alayım zaten son düzlükteyimCanim sen eczaneden al. 5 li satiliyor yeter insAllah
Allah gönlüne göre versin canım ALLAH razı olsunAy ben hiç okumadan direk atlamışım yani iyi mana da dedim anlatabilirm diye simdi okudum tüm mesajları
Aynen alkali ortam asidik ortam ve spermlerin hızlarına göre değişiyor cinsiyet bu kesin bir sey...
Bilgi amaçlı yazıyorumX spermleri Y spermlerin den daha yavas yol alır. Eğer ilişki esnasında fallopi tüplerinde bekleyen yumurta varsa Y ler gidip dölleyecektir büyük olasılık... Ama ymurta sonradan olusursa Y ler çoktan ölmüş yerine X ler geçmş olacagı için kız çocuk olusur.
X spermleri daha bol sitoplazmalı ve yavas hareketlidir. Bol sitoplazmadan dolayı da uzun süre yaşar.
Y spermleri az sitoplazmalı ve hızlı hareketlidir. Az sitoplazmadan dolayı X e göre daha az sürede yaşar.
Bu nedenle var olan yumurtaya ilk y ler ulasır. Ondan ki çatladıktan sonra ilişki öneriliyor erkek bebek için ❤
Rica ederim cümlemizin inşaallahAllah gönlüne göre versin canım ALLAH razı olsun
Evet canim ama belki gece catlar. Testin olsun ki takip yapabilesinTamam bendekileri şimdi kullanayım ikindi gibi çıkacağım zaten o zaman alırım
Alayım alayım zaten son düzlükteyimakşama her türlü eşimin işten gelmesini beklicem ama
Katılıyorum. Ya Allahın nimetleri sonsuzken içinden bri tane erkek bebek nimetini istemenin neresi yalnış.? Bu kafa yüzünden neredeyse ömrümüzce Allah bizi taş edecek diye gezmedik mi? Bir sey istemeye korktuk bizi bizden iyi bilen Allaha bile ya Allahım istiyorum ama valla zoruna gitmesin demedik mi ya hep Allah ile aramıza mesafe koydular... Bu zihniyete karsıyı. İste ya doya doya iste rabbim niyetini biliyor ne demek istediğini biliyor düşüncenin şekillenme tarzının oluşum şeklini bile biliyor.şu hayatta kimse bilgiçlik taslamasın yapmam dediğini yaparsın sonra sen bile şaşarsın düşmez kalkmaz bir ALLAH etmeyin gözünüzü seveyim herkes sizin bildiğinizden çok daha şey biliyor emin olun aylarca yıllarca kaç makale okuduk kaç doktorla görüştük kaç tane hoca dinledik ... bilgilerinizi alın ya yutun ya da söyleyin gün geldiğinde sizi de bulsun! KARAR SİZİN...
Canım pikin kısa sürüyorsa aksama geç olabılır benm kısa sürer meselaEki Görüntüle 2587834
Kızlar gerçek piki şimdi gördümbu sabah yaptım testi. Dün akşam 9 da gece 00.00 da ve bu sabah 9 da yaptım. Son 2 testim kaldı ama bu gece galiba ilk denememiz olur değil mi dolunayı da kaçırdık ama
Cnm dıyetı sormayı unutma hadi işin rast gitsinKızlar hastanedeyim şarjım yok eve gideyim yazacm size. Sıra bekliyorum
sağol cnmÇok geçmiş olsun Rabbim betlerimden
Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin kardeşim ne güzel dedin ALLAH la bile aramıza mesafe koyan zihniyetler bizi sığ bağnaz düşüncelikle suçluyorlar. ALLAH a havale gün gelecek ve sen! hatta sizler! kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz zaten. sen halen yüzyıl hesabını yapadur arkadaşım bakalım sonun sonumuz nasıl olacakKatılıyorum. Ya Allahın nimetleri sonsuzken içinden bri tane erkek bebek nimetini istemenin neresi yalnış.? Bu kafa yüzünden neredeyse ömrümüzce Allah bizi taş edecek diye gezmedik mi? Bir sey istemeye korktuk bizi bizden iyi bilen Allaha bile ya Allahım istiyorum ama valla zoruna gitmesin demedik mi ya hep Allah ile aramıza mesafe koydular... Bu zihniyete karsıyı. İste ya doya doya iste rabbim niyetini biliyor ne demek istediğini biliyor düşüncenin şekillenme tarzının oluşum şeklini bile biliyor.
Boşverin isteyin... Veren de o vermeyende... Verirse rahim olusundan vermez ise rahman olusundan. İkiside hayırlıdır.❤
Bende bu gruptayım eskiden beri de hep okurum çokta güzel seyler öğrendim. Kızım a hamileyken de buradaydım. Simdi 2.çocuk için de buradayım hatta 2.çocığumu da kız istiyorumama yne de bu topik i çok seviyorum ve ara ara takip ediyorum... Edeceğim de..
lütfen bizi aydınlatır mısınızBen biyoloji öğrt. anlatabilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?