- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.081
Maşallah hahahaAl benden de o kadar. Ama bizde herkes öyle en kilolu olan kardeşim oda 51 kilo
Hayir ama sonradan agri sizi cok oluyo o yuzden ssvd yapanbi doktor arastiriyorum su an burdaHissediyor Musun peki?
kaçıncı haftadasın acabaHayir ama sonradan agri sizi cok oluyo o yuzden ssvd yapanbi doktor arastiriyorum su an burda
9.haftadayimkaçıncı haftadasın acaba
Teşekkürler canım , yeşili almaya karar verdimYeşil al canım o daha güzel
daha çok erken gerçekten hissetmezsin9.haftadayim
Neden erkek için kış ayını bekleyelim dedi ki doktor onu merak ettimMerhaba ben uzun zamandır sizi takip ediyorum Allah hepinize erkek evlat nasip etsin bana da Ocak 13 ye çoğul gebelikten dış gebelik yaşadım çok zor bir süreçti benim için sol tüpüm ve yumurtalığım alındı doktor altı ay ara verip takip altında tekrar gebelik yaşamamı istiyor erkek çocuk istediğimi bildiği için tekrar kış ayını bekleyelim dedi ben şuna adet olmayı bekliyorum doktor deneyelim diyene kadar ovülasyon testleri ile kendimi takip etmek istiyorum tabi dizlerinde bana bilgisi lazım en azından kendimi tanıma sürecinde yanımda olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden
öncelikle çok geniş olsun dış gebeligi bende yaşadım çok zor bi süreçti senin ki kadar olmasa da, önceliğin rahim filmi çekinmek olsun, sonrasında adet olunca biter bitmez burda birlikte senin testlerini yapmaya başlayalım,Merhaba ben uzun zamandır sizi takip ediyorum Allah hepinize erkek evlat nasip etsin bana da Ocak 13 ye çoğul gebelikten dış gebelik yaşadım çok zor bir süreçti benim için sol tüpüm ve yumurtalığım alındı doktor altı ay ara verip takip altında tekrar gebelik yaşamamı istiyor erkek çocuk istediğimi bildiği için tekrar kış ayını bekleyelim dedi ben şuna adet olmayı bekliyorum doktor deneyelim diyene kadar ovülasyon testleri ile kendimi takip etmek istiyorum tabi dizlerinde bana bilgisi lazım en azından kendimi tanıma sürecinde yanımda olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Bende merak ettim sordum gözlemlerim ve deneyimlerime dayanarak kış ayını deneyelim dedi sanırım erkek olma ihtimali biraz daha yüksek oluyorMuşNeden erkek için kış ayını bekleyelim dedi ki doktor onu merak ettimtestlerini atarsan sana yardımcı oluruz inşallah. Hoş geldin
Çok teşekkür ederim rahim filmi adet öncesi bu gün çekildi sağ tüpüm sağlıklı ve açık herhangi bir sıkıntı görülmedi düzenli 5 adet bekleyelim senin biraz zor olacak hamile kalman dedi doktoröncelikle çok geniş olsun dış gebeligi bende yaşadım çok zor bi süreçti senin ki kadar olmasa da, önceliğin rahim filmi çekinmek olsun, sonrasında adet olunca biter bitmez burda birlikte senin testlerini yapmaya başlayalım,
Şuan da da kış ayındayız Allahım sen büyüksünBende merak ettim sordum gözlemlerim ve deneyimlerime dayanarak kış ayını deneyelim dedi sanırım erkek olma ihtimali biraz daha yüksek oluyorMuş
Size çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınöncelikle çok geniş olsun dış gebeligi bende yaşadım çok zor bi süreçti senin ki kadar olmasa da, önceliğin rahim filmi çekinmek olsun, sonrasında adet olunca biter bitmez burda birlikte senin testlerini yapmaya başlayalım,
Kaç kızın vardıÇok teşekkür ederim rahim filmi adet öncesi bu gün çekildi sağ tüpüm sağlıklı ve açık herhangi bir sıkıntı görülmedi düzenli 5 adet bekleyelim senin biraz zor olacak hamile kalman dedi doktor
Size çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınöncelikle çok geniş olsun dış gebeligi bende yaşadım çok zor bi süreçti senin ki kadar olmasa da, önceliğin rahim filmi çekinmek olsun, sonrasında adet olunca biter bitmez burda birlikte senin testlerini yapmaya başlayalım,
3 tane prensesim varKaç kızın vardı
hiç öyle dusunme bence neden zor olsun ki, bi de neden 5 adet bekleyeceksin ki normal de rahim filminden sonra hamile kalmal kolay olacağı için erken deneme olmalı sankiÇok teşekkür ederim rahim filmi adet öncesi bu gün çekildi sağ tüpüm sağlıklı ve açık herhangi bir sıkıntı görülmedi düzenli 5 adet bekleyelim senin biraz zor olacak hamile kalman dedi doktor
Maşallah hakkınızda hayırkıaı olsun inşallahhh3 tane prensesim var
Allahım sana nasip etsin hepinize deneme yapacağınız zaman allahım sen nasip et isteyen her kuluna diyorumŞuan da da kış ayındayız Allahım sen büyüksün
Israrla kışı bekleyelim Aralık Ocak Şubat aylarını değerlendirelim dedihiç öyle dusunme bence neden zor olsun ki, bi de neden 5 adet bekleyeceksin ki normal de rahim filminden sonra hamile kalmal kolay olacağı için erken deneme olmalı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?