Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba ben uzun zamandır sizi takip ediyorum Allah hepinize erkek evlat nasip etsin bana da Ocak 13 ye çoğul gebelikten dış gebelik yaşadım çok zor bir süreçti benim için sol tüpüm ve yumurtalığım alındı doktor altı ay ara verip takip altında tekrar gebelik yaşamamı istiyor erkek çocuk istediğimi bildiği için tekrar kış ayını bekleyelim dedi ben şuna adet olmayı bekliyorum doktor deneyelim diyene kadar ovülasyon testleri ile kendimi takip etmek istiyorum tabi dizlerinde bana bilgisi lazım en azından kendimi tanıma sürecinde yanımda olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Neden erkek için kış ayını bekleyelim dedi ki doktor onu merak ettim testlerini atarsan sana yardımcı oluruz inşallah. Hoş geldin

öncelikle çok geniş olsun dış gebeligi bende yaşadım çok zor bi süreçti senin ki kadar olmasa da, önceliğin rahim filmi çekinmek olsun, sonrasında adet olunca biter bitmez burda birlikte senin testlerini yapmaya başlayalım,

Neden erkek için kış ayını bekleyelim dedi ki doktor onu merak ettim testlerini atarsan sana yardımcı oluruz inşallah. Hoş geldin
Bende merak ettim sordum gözlemlerim ve deneyimlerime dayanarak kış ayını deneyelim dedi sanırım erkek olma ihtimali biraz daha yüksek oluyorMuş

Çok teşekkür ederim rahim filmi adet öncesi bu gün çekildi sağ tüpüm sağlıklı ve açık herhangi bir sıkıntı görülmedi düzenli 5 adet bekleyelim senin biraz zor olacak hamile kalman dedi doktor

Size çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

Size çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

hiç öyle dusunme bence neden zor olsun ki, bi de neden 5 adet bekleyeceksin ki normal de rahim filminden sonra hamile kalmal kolay olacağı için erken deneme olmalı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…