Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar soğan kürünü biliyosanız nasıl yapılıyo biri dedide burdan sonra girmedi
Ben dedim canım hem.kiat varsa temizliyor ağrı faln kalmıyor birtane Orta boy soğanı soy sadece dış kabuğu sonra dörde böl bir buçuk su bardağı klorsuz kaynamış suya koy küçük ateşe koy altını kış 6 ile 7 dk arası kalabilir sonra ılıyınca iç am dikkat et fazla ılımasın diğer çaylar gibi değil hemen toksit oluşturmaya başlar birde şifa niyetine de öyle iç

Evet canım yediklerimiz içtiklerimiz önemliymiş öyle söyledi deneme yapılacağı zaman asitli ürünlerden 1 ay öncesinden uzak durmanı isterim buna sade soda bile dahilmiş
Benden ne yapmamı isterse hepsini sizinle paylaşacağım artık kısmetimizde varsa allah nasip ederse hepimize maviler gelir kendime istediğim gibi hepinize isteyip diliyorum allahım Salih hayırlı evlat nasip etsin bizlere

Ben biraz geçmişe bakarsan çoğu testimi paylaştım 1 ay laboquik kullandım tam koyulaştığı gün bitti acil o gün başka bir test aldım göz aşinalığım olmadığı için yorumlamada zorlandım. Kızlar sana birini önersin ama bence farklı farklı testler kullanma
Çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin vücudunun iyice dinlenmesi lazım toparlanman lazım hayırlısıyla sağlıklı oğlun olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…