- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.121
Ben dedim canım hem.kiat varsa temizliyor ağrı faln kalmıyor birtane Orta boy soğanı soy sadece dış kabuğu sonra dörde böl bir buçuk su bardağı klorsuz kaynamış suya koy küçük ateşe koy altını kış 6 ile 7 dk arası kalabilir sonra ılıyınca iç am dikkat et fazla ılımasın diğer çaylar gibi değil hemen toksit oluşturmaya başlar birde şifa niyetine de öyle içKızlar soğan kürünü biliyosanız nasıl yapılıyo biri dedide burdan sonra girmedi
Soğuyunca olmaz çok zararlı :))Cnm soğan kürü kisti falan varsa temizliyor. 1 soşanı dörde böl 2 bardak kaynar suya at kaunat soğuyunca sabah ve aklam aç karna iç 15 gün boyunca devam et
Öylemi nie kiSoğuyunca olmaz çok zararlı :))
İbrahim Saraçoğlu diyor toksit oluşturmaya başlıyormuş yani zararlı hale geliyor diğer çaylar gibi değilÖylemi nie ki
Anladım cnm bende ılıkken içiyordum ama bunun için değil çok bekleyemiyordm içilecek soğukluğa geldi mi içiyordumİbrahim Saraçoğlu diyor toksit oluşturmaya başlıyormuş yani zararlı hale geliyor diğer çaylar gibi değil
Fazla bekletme artık:))Anladım cnm bende ılıkken içiyordum ama bunun için değil çok bekleyemiyordm içilecek soğukluğa geldi mi içiyordum
Hoş buldumE EfsunRojda hosgeldin cnm aramıza
Canım doktora bu bizim pH dıyet olaylarından bahsettınmıHoş buldum
Ne ara deneme yaptın kız, ben mi kaçırdımDeneme yaptım bekliyorum
Cnm sen deneme yapmısmıydınNe ara deneme yaptın kız, ben mi kaçırdım
Evet canım yediklerimiz içtiklerimiz önemliymiş öyle söyledi deneme yapılacağı zaman asitli ürünlerden 1 ay öncesinden uzak durmanı isterim buna sade soda bile dahilmişCanım doktora bu bizim pH dıyet olaylarından bahsettınmı
Benden ne yapmamı isterse hepsini sizinle paylaşacağım artık kısmetimizde varsa allah nasip ederse hepimize maviler gelirEvet canım yediklerimiz içtiklerimiz önemliymiş öyle söyledi deneme yapılacağı zaman asitli ürünlerden 1 ay öncesinden uzak durmanı isterim buna sade soda bile dahilmiş
Ayy biz tam tersi soda uçuyorduk yanlısmıs demekki peki canım sunu bunu yap ye dedımıEvet canım yediklerimiz içtiklerimiz önemliymiş öyle söyledi deneme yapılacağı zaman asitli ürünlerden 1 ay öncesinden uzak durmanı isterim buna sade soda bile dahilmiş
Doğru bildiklerimiz yanlış olabiliyor eser miktarda da olsa içerisinde asit varmış sodanınAyy biz tam tersi soda uçuyorduk yanlısmıs demekki peki canım sunu bunu yap ye dedımı
Ben biraz geçmişe bakarsan çoğu testimi paylaştımMerhaba Kızlar, nasılsınız? Ne kadar çok yazmışsınız maşallah, yetişemedim
Ben de bu ay deneme yapıcam. Deneme yapan arkadaşlar keşke testlerini de atsa, buradan görüp faydalanırız.
Bu arada laboquick alıcam, garanti olsun diye innovita da sipariş etmek istiyorum. Pembe ve yeşilinden hangisini sipariş edeyim sizce, bilgisi olan arkadaş var mı?
Çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versinMerhaba ben uzun zamandır sizi takip ediyorum Allah hepinize erkek evlat nasip etsin bana da Ocak 13 ye çoğul gebelikten dış gebelik yaşadım çok zor bir süreçti benim için sol tüpüm ve yumurtalığım alındı doktor altı ay ara verip takip altında tekrar gebelik yaşamamı istiyor erkek çocuk istediğimi bildiği için tekrar kış ayını bekleyelim dedi ben şuna adet olmayı bekliyorum doktor deneyelim diyene kadar ovülasyon testleri ile kendimi takip etmek istiyorum tabi dizlerinde bana bilgisi lazım en azından kendimi tanıma sürecinde yanımda olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Geçen ay yapmadım. Bu ay yapıcam. Muhtemelen önümüzdeki hafta deneme olur. Sen ne yaptın canım, deneme oldu mu?Cnm sen deneme yapmısmıydın
Ben biraz geçmişe bakarsan çoğu testimi paylaştım1 ay laboquik kullandım tam koyulaştığı gün bitti acil o gün başka bir test aldım göz aşinalığım olmadığı için yorumlamada zorlandım. Kızlar sana birini önersin ama bence farklı farklı testler kullanma
Canım senin testleri gördüm. Şimdiden hayırlı olsun. Geçen ay miratech kullandım. Halen 1 paket var. Ne olur ne olmaz, garanti olsun diye yum günü farklı testler yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?