- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.881
Benimde hem annem hem babamAy canım aynı durumdayız babam kalp hastası üstüne birde koah var gidemiyorum aklım onda evin içinde oda oda geziyorum
Hayır canım öncesinde 5 gün boyunca hiç olmamıştıCanim o güne kadar sIk iliski mi oldu
Benimde hem annem hem babam
Merhaba canım sen yeni mi katıldın aramızaAy canım aynı durumdayız babam kalp hastası üstüne birde koah var gidemiyorum aklım onda evin içinde oda oda geziyorum
Her halimize bin sukurCansınboş bırakmayalım buraları ☺ nasıl geçiyor karantina gunleri
Aynı bacım cocugun öksürük gecmedi gitti. Öksürürken sinirden aglıyor aglayınca da kusuyorHer halimize bin sukur
Habire temizlik yapiyorum canim
Kizcen nasil oldu
Aynen cnm sorma ya meğer rahat rahat gidip gelmek bile ne büyük nimetmş. Şükürsüz yaşıyormuşz bunu farkettimAllahım şifa versin inşallah canım Onları korumak için mecburuz katlanıcaz bu hasrete napalım ülkede çıktığı andan beri hiç gitmedin burnumda tütüyor ben yaşadığı halde böyle oldum Allahım kaybedenlere sabır versin
Evet canım yeni katıldımMerhaba canım sen yeni mi katıldın aramıza☺
Valla oyle canim sagligimiz yerinde olsunda insallah biter bu gunlerBenimde annemlerde KV lerde bikac mahalle ötemde nerdeyse 20 gündür gidip gelmiyoruz ve 15 gündür kapidan disari adim atmadim cocuklarla kimseyi de kabul etmiyoruz cok sıkıldım bende ama napalim
Ay cnm ya geçmiş olsun bu halde hastaneye de gidilmezAynı bacım cocugun öksürük gecmedi gitti. Öksürürken sinirden aglıyor aglayınca da kusuyor
Burdayim canimBeybi nerdesin napıyon
Hosgeldin canımEvet canım yeni katıldımve çok iyi geldi kimseye diyemiyorum bişey anlatamıyorum ama buradaki arkadaşlar sağolsun hep destek fikir veriyor
Sagol canım öyle elimiz kolumuz bağlıAy cnm ya geçmiş olsun bu halde hastaneye de gidilmez
Allah sifa versin canim, benim babamda akciger kanserini atlatti cok sukur ama tek cigerini aldilar o yuzden cok fazla risk varAy canım aynı durumdayız babam kalp hastası üstüne birde koah var gidemiyorum aklım onda evin içinde oda oda geziyorum
Yaa 1 sene mi erteledin hakkında hayırlısı olsun cnm hayırsız 2020 bizede iyi gelmedi galiba. Napim odadan odaya yaşayıp duruyoruzBurdayim canim
Deneme yapmiyorum bu ay niyetlendim hatta klomen kullandim malesef ,ortalik cok kotu
Bi daha ki kisa kaldi
Bari bende biraz dinlenirim bu arada
Sen nasilsin canim
Kesinlikle öyle bunların hepsi bir ders aslında bizlere birçok şeyin kıymetini anlayalım diye Rabbim bizleri affetsin biz bilemedik şükredemedikAynen cnm sorma ya meğer rahat rahat gidip gelmek bile ne büyük nimetmş. Şükürsüz yaşıyormuşz bunu farkettim
Bence de en dogru kararı aldın canımBurdayim canim
Deneme yapmiyorum bu ay niyetlendim hatta klomen kullandim malesef ,ortalik cok kotu
Bi daha ki kisa kaldi
Bari bende biraz dinlenirim bu arada
Sen nasilsin canim
Aynen ya ne kötü bi süreçteyizSagol canım öyle elimiz kolumuz bağlı
Ay cnm ya dikkat etsinAllah sifa versin canim, benim babamda akciger kanserini atlatti cok sukur ama tek cigerini aldilar o yuzden cok fazla risk var
Amiin canım inşallah senin babanda Şafi ismiyle şifa versin korusun RabbimAllah sifa versin canim, benim babamda akciger kanserini atlatti cok sukur ama tek cigerini aldilar o yuzden cok fazla risk var
Kesinlikle öyle ama bunun farkında olmayanlar var Allahın bi mesajı bu diye düşünüyorumKesinlikle öyle bunların hepsi bir ders aslında bizlere birçok şeyin kıymetini anlayalım diye Rabbim bizleri affetsin biz bilemedik şükredemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?