Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen cnm sorma ya meğer rahat rahat gidip gelmek bile ne büyük nimetmş. Şükürsüz yaşıyormuşz bunu farkettim

Benimde annemlerde KV lerde bikac mahalle ötemde nerdeyse 20 gündür gidip gelmiyoruz ve 15 gündür kapidan disari adim atmadim cocuklarla kimseyi de kabul etmiyoruz cok sıkıldım bende ama napalim
Valla oyle canim sagligimiz yerinde olsunda insallah biter bu gunler

Evet canım yeni katıldım ve çok iyi geldi kimseye diyemiyorum bişey anlatamıyorum ama buradaki arkadaşlar sağolsun hep destek fikir veriyor
Hosgeldin canım evet burası cok iyi hep destek oluyoruz birbirimize ben bu aralar pek aktif olamasamda yakında gelecegim inşallah bomba gibi ölmezde sag kalırsak tabi

Ay canım aynı durumdayız babam kalp hastası üstüne birde koah var gidemiyorum aklım onda evin içinde oda oda geziyorum
Allah sifa versin canim, benim babamda akciger kanserini atlatti cok sukur ama tek cigerini aldilar o yuzden cok fazla risk var

Burdayim canim
Deneme yapmiyorum bu ay niyetlendim hatta klomen kullandim malesef ,ortalik cok kotu
Bi daha ki kisa kaldi
Bari bende biraz dinlenirim bu arada
Sen nasilsin canim
Yaa 1 sene mi erteledin hakkında hayırlısı olsun cnm hayırsız 2020 bizede iyi gelmedi galiba. Napim odadan odaya yaşayıp duruyoruz

Kesinlikle öyle bunların hepsi bir ders aslında bizlere birçok şeyin kıymetini anlayalım diye Rabbim bizleri affetsin biz bilemedik şükredemedik
Kesinlikle öyle ama bunun farkında olmayanlar var Allahın bi mesajı bu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…