- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.841
Bende canım ya ben başka şehirde evliyim gidemiyorum ailemin yanına insan ozluyor merak ediyorInsallah canim bitsin gitsin artik
Gunlerdir ailemi goremiyorum babam hasta gidemiyoruz gelemiyoruz
Evin icinde daraldim
Bazi uzmanlar haziranda rahatlama bekliyoruz diyorlar da insallah o kadar sürmez
Bencede haziranı bulacak gibiAy haziranada razıyım bazıları sene sonunu bulur diyor
Sanmam surmez o kadar ya surerse hep birlikte ölürüzAy haziranada razıyım bazıları sene sonunu bulur diyor
Caniimm burdayım sayfalar birikmiş bitirdim simdi. virüsten dolayı korkuyorum gerginim ne test sonuclarimi almaya ne de kontrole gitmek istemedim ne kadar boyle gider bilmiyorum eve kapattık kendimizi. Senin cocuklar nasil
Aynen allahtan siz varsınız burda içim açılıyor en azından beim gibi birileri varOyle canim birbirimizin halini bizden baskasi anlamaz
Çin de 3 bucuk ay sürdü kızSanmam surmez o kadar ya surerse hep birlikte ölürüz
Benim karsi apartmanda canimBende canım ya ben başka şehirde evliyim gidemiyorum ailemin yanına insan ozluyor merak ediyor
Allah korusun yaSanmam surmez o kadar ya surerse hep birlikte ölürüz
Oyle valla cnmAynen allahtan siz varsınız burda içim açılıyor en azından beim gibi birileri var
İnşallah hayırlı saglıklı bir oglus seninledir canımCaniimm burdayım sayfalar birikmiş bitirdim simdi. virüsten dolayı korkuyorum gerginim ne test sonuclarimi almaya ne de kontrole gitmek istemedim ne kadar boyle gider bilmiyorum eve kapattık kendimizi. Senin cocuklar nasil
Ay deme deme sürmez insallahÇin de 3 bucuk ay sürdü kız
Abooo kız öyle daha zorBenim karsi apartmanda canim
Güzel atlattı onlar valla adamlar gizel çalıştı. Yengemin 1 haftadır ateşi düşmüyormş bende bugğn öğrendim daha test yapmamışlar b.ku yedikÇin de 3 bucuk ay sürdü kız
Ciddi misinAbooo kız öyle daha zor
Güzel atlattı onlar valla adamlar gizel çalıştı. Yengemin 1 haftadır ateşi düşmüyormş bende bugğn öğrendim daha test yapmamışlar b.ku yedik
Zor ki ne zor sormaaAbooo kız öyle daha zor
Güzel atlattı onlar valla adamlar gizel çalıştı. Yengemin 1 haftadır ateşi düşmüyormş bende bugğn öğrendim daha test yapmamışlar b.ku yedik
İnşallah hayırlı saglıklı bir oglus seninledir canım
Ya sorma eşim hasta ben hastayım kızım hasta oglumu yatırdık hastaneye berbat bir hafta geçirdim bide üstüne şu virüs
Yaaa geçmiş olsun neden hastanede yattı oglun
Aynen tam 12 de yapıcam testi ona göre ay en azindan çocuklar uyumus olur boyle zor olacakti uyumazlardaBundan sonraki test belli eder canım çatlama varmı diye. O zaman olsun deneme o halde Hem gece vakitte uygun
Yok 1 aydır görmüyorum kendisi 55 yaşındaCiddi misininşallah bişey yoktur sen görüşmüş müydün
İnşallah bişey yoktur yaa baska belirtisi var mı kiYok 1 aydır görmüyorum kendisi 55 yaşında
Valla ateş var dediler ondan oğluna da bulaşmışİnşallah bişey yoktur yaa baska belirtisi var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?