- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.061
Mantıklı dene kız bunu azraManyar oldum desin daha garanti , 2 ay yaklasmaz
Bana fayda olmayyy diyorsun yaniCanisi cok yedim de benden gecmis o isler
+1Oda dogru bi gun sabahın köründe mesaj alacaz kızlarrrrr ben naptım yaaa diye
Aynenn oyleBana fayda olmayyy diyorsun yani
Canımm evet denemenin 13.günüydü bugün. Testlerim negatif maalesef. Regl olmayı bekliyorumBerannn canım sen nerelerdesin deneme yapmış mıydın
Gündüz oldu sanırım benim çok sancim olmuştu ben ovilasyonla takip etmiyorum kendimi biliyorum hissediyorum yaniGündüz yumurtlama olduysa biraz geç kalmışsınız ama nasipte ne varsa o oluyor
Hayırlısıyla gönlünüze göre olsun inşAllah
Guzel canim perhiz uzamis olduHala ayni sanirim eşim ayni diyo gece 12 yi gecti nisana. Denk gelmis oldu ve saatler gectikte perhiz saati de geciyo ya uzun pik kalmasından memnunum sanirim
Canım evdeyim ya kızın ödevlerini yaptırıyorum sürekliCnm sen napıyon oğlun nasıl
Beybi sen nerelerdesin Yaa nasılsın valla cnm bu virüs psikolojimize etti
Olur canım yardım ederim tabikiTeşekkür ederiö canım sağol . Benim bugün 6. Günüm ve 8. Gün ilişkiye ve ovu testine başlamayı düşünüyorum. 28 gün döngü. 14. Gün yumurtlama oluyor. Testlerimi atsan etiketlesen seni yardımcı olurmusun. Veya ek olarak önereceğin bir şey olurmu ilişki günleri hakkında.
Hala çatlamadı şoktayim pik kisa sürüyor gafina kapilip olsaydi cok kötü zamanlama olacakti iyi ki bekledim dediginiz gibiBundan sonraki test belli eder canım çatlama varmı diye. O zaman olsun deneme o halde Hem gece vakitte uygun
Çiçeğim ben dün keyfım yoktu bakamadım buralara@3 cicek annesi
@mimiraculum
@Modasever
@Prensesim2016
Hamilece
@Matthillda
Ve digerlerigelin hele çiçeklerim nerelerdesiniz az kafa dağıtalım ☺
Daha yarım saat önce konuştum kocamla dedim bu ay yapmayacağız enfeksiyon var o yüzden tutmaz bile boşuna yaparız Yok yok biz yaparız tutarsa tutar tutmazsa tutmaz diyor beni 4 aydır oyalıyorsun diyor adama bak ha deyince çocuk olacakmış gibiKaşınıyorum doktora gidemem aradım enfeksiyon vardır temizlensin öyle hamile kal dedi de
Vallahi kız iyi tanımışsın
Oy maşallah 7 aylık oldu mu bile vallahi ne olsun Biz de hala denemeye devamCanım evdeyim ya kızın ödevlerini yaptırıyorum sürekli
Oğlum da iyi teyzesi sürünüyor yerlerde 7 aylık oldu
Sende var mı bi haber?
Deneme oldu mu şimdi tam zamanıSonunda catladi saat 07.50 de
Evet canım güzel olmuş vakti de. Oglus yola çıkmıştır insallahSonunda catladi saat 07.50 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?