- 11 Ocak 2018
- 228
- 332
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.101
Canım hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2612178 arkadslar 11.günüm.. 2. Çizgiyi görebilen varmı ben net görüyorum
Sağol canimEvet canım kız bebek için deneme yapacağım. 29 unda testin baya pik durumunda ve ikş gün sonra çstlamış 31. İnde değilmi.
Hayırlı olsun canım bende gördüm . Sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu
Amin canım. Darisi sana olsunCanım hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Tskler canım. Kız çok ara veriyorsun bebisleri birlikte dogururdukHayirli olsunnn
Sağol canım inşallahGözün aydın. Cnm darısı bize
Cok zorrr ama Insallah canimTskler canım. Kız çok ara veriyorsun bebisleri birlikte dogururdukeşini kandır
Ay inşallah valla ediyorum hepinize. Benim kızlar çok sevindi. babalarını aradılar hemen. Adamda çok sevindi bana dikkat iş yapma filan dediCok zorrr ama Insallah canimdua et bana
Çok çok geçmiş olsun, şimdi okudum.İnşallah hayırlı saglıklı bir oglus seninledir canım ♥
Ya sorma eşim hasta ben kızım hasta oglumu yatırdık hastaneye berbat bir hafta geçirdim bide üstüne şu virüs
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2612178 arkadslar 11.günüm.. 2. Çizgiyi görebilen varmı ben net görüyorum
Gecmis olsun canimİnşallah hayırlı saglıklı bir oglus seninledir canım ♥
Ya sorma eşim hasta ben hastayım kızım hasta oglumu yatırdık hastaneye berbat bir hafta geçirdim bide üstüne şu virüs
Amin insallah canim, hayirli ugurlu olsun insallah, benim esim de benden cok istiyor ama 2 aydir kotu seyler yasayinca mecburen ara vermek istedi. Hayirlisi olsunda napalim bekleriz Allah yazmistir insllahAy inşallah valla ediyorum hepinize. Benim kızlar çok sevindi. babalarını aradılar hemen. Adamda çok sevindi bana dikkat iş yapma filan dediinşallah senin herife de benimkinin isteğini versin Allah
Hayirli olsun canimEki Görüntüle 2612178 arkadslar 11.günüm.. 2. Çizgiyi görebilen varmı ben net görüyorum
Tskler cnmÇok çok geçmiş olsun, şimdi okudum.
Allah şifa versin , tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle
Hayırlı olsun canımSen pikken mi denemiştin? Bir de kaçıncı denemendi canım ?
Inşallah rabbim nasip etsinAmin insallah canim, hayirli ugurlu olsun insallah, benim esim de benden cok istiyor ama 2 aydir kotu seyler yasayinca mecburen ara vermek istedi. Hayirlisi olsunda napalim bekleriz Allah yazmistir insllah
Allah gönlüne göre versin canımTskler cnmevet pikken denedim. Çünkü gerçekten çok kısa sürüyordu pikim. Catladiktan sonra yumurtamin ömrümü kisaydi artık bilmiyorum tutmuyordu. Bu 4. Denememdi canım. Icime sindi en akintili ve agrili zamanda oldu. Artık hayırlısı
Aynen kısa sürüyorsa dene canım.Allah gönlüne göre versin canımBen de bu ay pikken denemeyi düşünüyorum
Hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim tamamina erdirsin sagliklaSağol canim
Bencede varEki Görüntüle 2612178 arkadslar 11.günüm.. 2. Çizgiyi görebilen varmı ben net görüyorum
Bence zamanlama iyi olmuş. Hayırlı bir oğlun olsun insallah canimTskler cnmevet pikken denedim. Çünkü gerçekten çok kısa sürüyordu pikim. Catladiktan sonra yumurtamin ömrümü kisaydi artık bilmiyorum tutmuyordu. Bu 4. Denememdi canım. Icime sindi en akintili ve agrili zamanda oldu. Artık hayırlısı
Hayır geçen yaz yaptıracaktım başka engeller çıktı 1 yıl daha erteledim bu yıl da salgın çıktı bilmiyorum ama elbet yaptıracağım önce kendi ülkem de bir yolunu bulmaya çalıcağım sanırımMerhaba pgt yi araştırıyordum sizin bir paylaşımınızı gördüm. Pgt yaptırmışmıydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?