Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah hayırlı saglıklı bir oglus seninledir canım ♥
Ya sorma eşim hasta ben kızım hasta oglumu yatırdık hastaneye berbat bir hafta geçirdim bide üstüne şu virüs
Çok çok geçmiş olsun, şimdi okudum.
Allah şifa versin , tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle
Eki Görüntüle 2612178 arkadslar 11.günüm.. 2. Çizgiyi görebilen varmı ben net görüyorum
Hayırlı olsun canım Sen pikken mi denemiştin? Bir de kaçıncı denemendi canım ?

Ay inşallah valla ediyorum hepinize. Benim kızlar çok sevindi. babalarını aradılar hemen. Adamda çok sevindi bana dikkat iş yapma filan dedi inşallah senin herife de benimkinin isteğini versin Allah
Amin insallah canim, hayirli ugurlu olsun insallah, benim esim de benden cok istiyor ama 2 aydir kotu seyler yasayinca mecburen ara vermek istedi. Hayirlisi olsunda napalim bekleriz Allah yazmistir insllah

Çok çok geçmiş olsun, şimdi okudum.
Allah şifa versin , tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle

Hayırlı olsun canım Sen pikken mi denemiştin? Bir de kaçıncı denemendi canım ?
Tskler cnm evet pikken denedim. Çünkü gerçekten çok kısa sürüyordu pikim. Catladiktan sonra yumurtamin ömrümü kisaydi artık bilmiyorum tutmuyordu. Bu 4. Denememdi canım. Icime sindi en akintili ve agrili zamanda oldu. Artık hayırlısı

Allah gönlüne göre versin canım Ben de bu ay pikken denemeyi düşünüyorum

Bence zamanlama iyi olmuş. Hayırlı bir oğlun olsun insallah canim

Merhaba arkadaşlar gerçekten bu süreçte hamile olmak çok zor. Yarın randevum var ama kabine direkt gideceğim. Benim de burnum hep arkaya doğru akıyor bundan dolayı bagazim çok agrıyor iki hafta oldu geçmedi. Bizim burada da dışarıya çıkamıyoruz. İnsallah bir an on önce bu süreç biter ve rahat bir nefes alırız

Merhaba pgt yi araştırıyordum sizin bir paylaşımınızı gördüm. Pgt yaptırmışmıydınız.
Hayır geçen yaz yaptıracaktım başka engeller çıktı 1 yıl daha erteledim bu yıl da salgın çıktı bilmiyorum ama elbet yaptıracağım önce kendi ülkem de bir yolunu bulmaya çalıcağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…