- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.601
Ben ilk kizimda 8 saat sonra cikan ikinci kizimda 4 saat sonra cikan ve gecen kimyasal gebelik olduğunda da 3-4 saat sonra cikan boyle belli belirsiz çizgiyle öğrendiğim icin bu da oyle olur diyorum ama hayirlisi kuruma çizgisi de olabilir dedigin gibi zaten daha adetime 5 gün var bakalim beklicemCnm o kuruma çizgisi. Bem göremedim ama 2 3 saat sonra gördüysen kuruma çizgisidir. Bem kaç kerw bu kuruma çizgisi yüzünden kan verdim de hep hayal kırıklığı oldu. Ama daha erkendir sen yinede bekle derim
Olabilir cnm ama ben daha çok kurumaya benzettim sen yinede bekle bikaç gün sonra belli olur inşallah vardırBen ilk kizimda 8 saat sonra cikan ikinci kizimda 4 saat sonra cikan ve gecen kimyasal gebelik olduğunda da 3-4 saat sonra cikan boyle belli belirsiz çizgiyle öğrendiğim icin bu da oyle olur diyorum ama hayirlisi kuruma çizgisi de olabilir dedigin gibi zaten daha adetime 5 gün var bakalim beklicem
Cnm sanki pike daha var ama diğer testin sanki bir tık daha mı koyuydu acaba ben bilemedim.
3 saat sonra bi test daha yapmaliCnm sanki pike daha var ama diğer testin sanki bir tık daha mı koyuydu acaba ben bilemedim.3 cicek annesi K Khvekokusu20 canlar baksanıza
Sanki şuan eşit gibi gelür banaCnm sanki pike daha var ama diğer testin sanki bir tık daha mı koyuydu acaba ben bilemedim.3 cicek annesi K Khvekokusu20 canlar baksanıza
Sanki şuan eşit gibi gelür bana
3 saat sonra bi test daha yapmali
Pik olmak uzere
Yok cnm pik değil. Sen bi test daha yap belli olur zatenSanki şuan eşit gibi gelür bana
Tamam ben saat yedi gibi yaparimYok cnm pik değil. Sen bi test daha yap belli olur zaten
Bende göremedim canım1 nisan sabah ve aksam deneme oldu bugün yaptim bu testi 2,5-3 saat sonra yine belli belirsiz cizgi cikti sizde görebiliyor musunuz
Ben ilk kizimda 8 saat sonra cikan ikinci kizimda 4 saat sonra cikan ve gecen kimyasal gebelik olduğunda da 3-4 saat sonra cikan boyle belli belirsiz çizgiyle öğrendiğim icin bu da oyle olur diyorum ama hayirlisi kuruma çizgisi de olabilir dedigin gibi zaten daha adetime 5 gün var bakalim beklicem
Agrım da var solumda3 saat sonra bi test daha yapmali
Pik olmak uzere
Bana pik gibi geldi ama kızlar daha tecrübeliler onlar daha iyi bilirler . Birde ben şerit test hiç kullanmadım kaset test kullandım .Agrım da var solumda
Mantığı ne söylediği günlerin canım? Neye göre hesaplama yapıyor
Umut ışığıIsmi nedir canim profilin mrk ettim bi incelemk isterim
Bence var canım.1 nisanda ilişki olduysa 8 gün olmuş ilişki üzerinden. Cok erken olmasina ragmen cıkmış.Testin laboquick marka mi ben o testi seviyorum. Gebelik yoksa hiç çıkmıyor o çizgi.Ben ilk kizimda 8 saat sonra cikan ikinci kizimda 4 saat sonra cikan ve gecen kimyasal gebelik olduğunda da 3-4 saat sonra cikan boyle belli belirsiz çizgiyle öğrendiğim icin bu da oyle olur diyorum ama hayirlisi kuruma çizgisi de olabilir dedigin gibi zaten daha adetime 5 gün var bakalim beklicem
Senin yaptiklarin hangi markaydi canim. Bazi testlerde oluyor kuruma çizgisiCnm o kuruma çizgisi. Bem göremedim ama 2 3 saat sonra gördüysen kuruma çizgisidir. Bem kaç kerw bu kuruma çizgisi yüzünden kan verdim de hep hayal kırıklığı oldu. Ama daha erkendir sen yinede bekle derim
Ama bana 8 ile 12 arası gün verdiEylül 2018 de erkek bebek için sordum
Cevap olarak :
Adet başlangıcından 14 gün serbest 14 sonrası korunulacak
Yazmış sadece
Kız bebek içinde: Adet başlangıcından sayıyorsunuz 17 gün korunuyorsun 18 den sonra korunmuyorsunuz.
Yazmış
Valla eczanedeki testler işte markasını hatırlamıyorum albi gibi bişeydi sanki. Bide laboquick yanında gelen gebelik testindede çıktıSenin yaptiklarin hangi markaydi canim. Bazi testlerde oluyor kuruma çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?