Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm o kuruma çizgisi. Bem göremedim ama 2 3 saat sonra gördüysen kuruma çizgisidir. Bem kaç kerw bu kuruma çizgisi yüzünden kan verdim de hep hayal kırıklığı oldu. Ama daha erkendir sen yinede bekle derim
Ben ilk kizimda 8 saat sonra cikan ikinci kizimda 4 saat sonra cikan ve gecen kimyasal gebelik olduğunda da 3-4 saat sonra cikan boyle belli belirsiz çizgiyle öğrendiğim icin bu da oyle olur diyorum ama hayirlisi kuruma çizgisi de olabilir dedigin gibi zaten daha adetime 5 gün var bakalim beklicem

Olabilir cnm ama ben daha çok kurumaya benzettim sen yinede bekle bikaç gün sonra belli olur inşallah vardır

Canım içinden bir sed hamilesin diyor umarım öyledir.

Mantığı ne söylediği günlerin canım? Neye göre hesaplama yapıyor

Eylül 2018 de erkek bebek için sordum
Cevap olarak :
Adet başlangıcından 14 gün serbest 14 sonrası korunulacak
Yazmış sadece

Kız bebek içinde: Adet başlangıcından sayıyorsunuz 17 gün korunuyorsun 18 den sonra korunmuyorsunuz.
Yazmış

Bence var canım.1 nisanda ilişki olduysa 8 gün olmuş ilişki üzerinden. Cok erken olmasina ragmen cıkmış.Testin laboquick marka mi ben o testi seviyorum. Gebelik yoksa hiç çıkmıyor o çizgi.

Cnm o kuruma çizgisi. Bem göremedim ama 2 3 saat sonra gördüysen kuruma çizgisidir. Bem kaç kerw bu kuruma çizgisi yüzünden kan verdim de hep hayal kırıklığı oldu. Ama daha erkendir sen yinede bekle derim
Senin yaptiklarin hangi markaydi canim. Bazi testlerde oluyor kuruma çizgisi

Ama bana 8 ile 12 arası gün verdi
Başkasına 10ve 11. Gün herkese farklı gün veriyor ama

Senin yaptiklarin hangi markaydi canim. Bazi testlerde oluyor kuruma çizgisi
Valla eczanedeki testler işte markasını hatırlamıyorum albi gibi bişeydi sanki. Bide laboquick yanında gelen gebelik testindede çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…