- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.621
Laboquick hiç görmedim ben kuruma çizgisi. Olabiliyor bazen dogruValla eczanedeki testler işte markasını hatırlamıyorum albi gibi bişeydi sanki. Bide laboquick yanında gelen gebelik testindede çıktı
Valla cnm bende çıktı ha bide innovitada çıkmıştır Aralık ayındaLaboquick hiç görmedim ben kuruma çizgisi. Olabiliyor bazen dogru
Laboquick evet bu testBence var canım.1 nisanda ilişki olduysa 8 gün olmuş ilişki üzerinden. Cok erken olmasina ragmen cıkmış.Testin laboquick marka mi ben o testi seviyorum. Gebelik yoksa hiç çıkmıyor o çizgi.
Aynı kişi mi?Ama bana 8 ile 12 arası gün verdi
Başkasına 10ve 11. Gün herkese farklı gün veriyor ama
Çatlamış yumurtan canım bundan önceki testlerin piktiTest siliklesti
Test siliklesti
Diğer iki testimi gördün mü hepsini bugün yaptım 3 saat araliklarlaÇatlamış yumurtan canım bundan önceki testlerin pikti
Gördüm canım pikti bence onlar şuan silinmesi de çatladığını gösteriyor . Su tüketimine dikkat ettiysen sonuç doğrudur.D
Diğer iki testimi gördün mü hepsini bugün yaptım 3 saat araliklarla
Ewet sıvı tüketimine dikkat ettim 3 er saattir yaptimGördüm canım pikti bence onlar şuan silinmesi de çatladığını gösteriyor . Su tüketimine dikkat ettiysen sonuç doğrudur.
Bu gece yarın ve diğer gün ilişki olsun canım hatta keşke dün de olsaymışEwet sıvı tüketimine dikkat ettim 3 er saattir yaptim
Evet canım aynı kişi ama adet döngümü sormadı simadır tarihimi sordu kaç gün sürdü dedi ve günleri verdiAynı kişi mi?
Adet döngüsü,süresini, sordu mu
Ondan günler farklı olabilir mi
Değerlendirdin mi canım ? Bu pembe test çok yanıltıyor en güzeli laboquick. Çatlamış yumurtanTest siliklesti
Canım herkes laboquick yanıltıyor diyor yanlış gösteriyormuş inanıyormusun buna . Banada bu şerit testtler çok yanıltıcı geliyor . Ben 2. Gebeliğimde de laboquick kullanmıştım sorun yaşamamıştım.Değerlendirdin mi canım ? Bu pembe test çok yanıltıyor en güzeli laboquick. Çatlamış yumurtan
Pik olmamisti kiTest siliklesti
Yok canım yumurtlama takibi yapym dahaDeğerlendirdin mi canım ? Bu pembe test çok yanıltıyor en güzeli laboquick. Çatlamış yumurtan
Yok yapmadım canimPik olmamisti ki
3 saat sonra yap bence yine
Degerlendirme yaptin mi
Agrım da gectiPik olmamisti ki
3 saat sonra yap bence yine
Degerlendirme yaptin mi
Bende labquick i beğeniyorum. 4 yıl öncede kullanmıştım bu yilda. Doğru gösterdiğini düşünüyorum. Ve en iyi onu anlayabiliyorumCanım herkes laboquick yanıltıyor diyor yanlış gösteriyormuş inanıyormusun buna . Banada bu şerit testtler çok yanıltıcı geliyor . Ben 2. Gebeliğimde de laboquick kullanmıştım sorun yaşamamıştım.
Anladim canimYok yapmadım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?