- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.561
Umut ışığı cnmIsmi nedir canim profilin mrk ettim bi incelemk isterim
Evet 2 kızım var biri 5 biri 2.5 yaşındaKeskeee keskeee canimseninde mi iki kizin var
Bu ay deneme yapmayıp tek ovülasyonu takip edeyim ben en iyisi hiç fikrim yok pik süresiyle ilgiliSagol cnm. Evet pikken oldu. Piklerim cok kisa suruyordu ve gec mi kaliyordum artik Gebelik olmuyordu kisa surenler pikken denesin bence
Keşke ikiz erkek olsa bir seferde dükkanı kapatsam iki kız iki erkekRabbimin izniyle ogluslari dogurun hele birde yoldasi olsun dersiniz benim gibi bir daha dogurursunuzkizlarimin yoldasligi cok hosuma gidiyor benim eminim sizinkilerde oyledir
Bu ay deneme yapmayıp tek ovülasyonu takip edeyim ben en iyisi hiç fikrim yok pik süresiyle ilgili
Keşke canım güzel olur rabbim herkesin gönlüne göre versinKeşke ikiz erkek olsa bir seferde dükkanı kapatsam iki kız iki erkek
Ay keske bende cok istiyorum ikiz oglum olsun iki kiz iki erkek olurKeşke ikiz erkek olsa bir seferde dükkanı kapatsam iki kız iki erkek
Benimkiler de ayni yasta canimEvet 2 kızım var biri 5 biri 2.5 yaşında
Yumurtlama olmaz sanmiyorum artik ama hamilelik te olurmu oyle akinti bilmiyorum canim. Benim gebelik belirtim hic akinti olmamasi. Bazilarinda artiyormus akinti ama.Kızlar benim düne kadar beyaz krem akintim vardi bugünde beyaz şeffaf arasi boyle yapışkan uzayan akıntıya dönmüş sabah ovu testi yapmıştım gayet silikti ne ki bu akıntı
Yani bencede yumurtlama olmaz ama anlamadimYumurtlama olmaz sanmiyorum artik ama hamilelik te olurmu oyle akinti bilmiyorum canim. Benim gebelik belirtim hic akinti olmamasi. Bazilarinda artiyormus akinti ama.
Klomen kullanıyor musun o birden fazla yumurtlamaya sebep olabiliyorAy keske bende cok istiyorum ikiz oglum olsun iki kiz iki erkek olur
Gecen ay kullandim kimyasal gebelik oldu bu ay da kullandim 11 saat arayla 2 kez yumurtladim bugün 8. Gündü bakalim tutacak miKlomen kullanıyor musun o birden fazla yumurtlamaya sebep olabiliyor
Ay hadi inşallahGecen ay kullandim kimyasal gebelik oldu bu ay da kullandim 11 saat arayla 2 kez yumurtladim bugün 8. Gündü bakalim tutacak mi
Arkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274
Amin çok sağol cnmSüper canım allah tamamına erdirsin inşallah. Gönlündeki bebiştir. Sağlıkla al kucağına .
Herkesin farklı oluyor cnm yükseliş hızı benim olsa mesela 4,5 saate kadar pik olurdu. Ama seni bilemiyorum tabi. ilk testle son test arasındaki koyulasmaya bakılırsa bu gece pik olmaz gibi duruyor.Kızlar yorum istiyorum sizce pik yapar mı sabah kadar
Anladım teşekkür ederimHerkesin farklı oluyor cnm yükseliş hızı benim olsa mesela 4,5 saate kadar pik olurdu. Ama seni bilemiyorum tabi. ilk testle son test arasındaki koyulasmaya bakılırsa bu gece pik olmaz gibi duruyor.
Selam canım senin en alttaki testeli koyulıktan 24 saat sonra pik oldu benim hatta çok şaşırmıştım bence yakınKızlar yorum istiyorum sizce pik yapar mı sabah kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?