Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar benim düne kadar beyaz krem akintim vardi bugünde beyaz şeffaf arasi boyle yapışkan uzayan akıntıya dönmüş sabah ovu testi yapmıştım gayet silikti ne ki bu akıntı

Kızlar benim düne kadar beyaz krem akintim vardi bugünde beyaz şeffaf arasi boyle yapışkan uzayan akıntıya dönmüş sabah ovu testi yapmıştım gayet silikti ne ki bu akıntı
Yumurtlama olmaz sanmiyorum artik ama hamilelik te olurmu oyle akinti bilmiyorum canim. Benim gebelik belirtim hic akinti olmamasi. Bazilarinda artiyormus akinti ama.

Yumurtlama olmaz sanmiyorum artik ama hamilelik te olurmu oyle akinti bilmiyorum canim. Benim gebelik belirtim hic akinti olmamasi. Bazilarinda artiyormus akinti ama.
Yani bencede yumurtlama olmaz ama anlamadim
Kasık agrim filan da kalmadı arada batma oluyo ama sürekli degil bakalim sonunda ne cikacak

Arkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274

Süper canım allah tamamına erdirsin inşallah. Gönlündeki bebiştir. Sağlıkla al kucağına .

Hanımlar 3. Üncü test pik günüydü 4 üncü de akşamınkiydi. Digerinde sonraki gün sizce tam yumurtlama günün demi hamile kalmışım çünkü sadece o pik günü ve diger gün oldu ilişki siz daha tecrübelisiniz...

Eklentiler

• Screenshot_20200409_014215_tr.com.turkcell.akillidepo.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…