- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.661
Aynen kesinlikleİnş cnm benim İnş hepinizin gönlüne göre olur valla uykular zehir olmuş çok takılıyor kafama
Ben test kullanmadan yumurtlama günleri hamilelikten 7 ay önce hep takip ettimHımm anladım canım o zaman erken çatlıyor yumurtan akıntını ağrını herşeyi not al birdahaki aya fikir olur sana
Bence senin erkek inş.kaç aylıksın Ne zaman cinsiyeti öğrenicen?Ben test kullanmadan yumurtlama günleri hamilelikten 7 ay önce hep takip ettim
9 haftalık cnm benim bak bir resim attım ben sürekli muz da yedim hala yiyorumBence senin erkek inş.kaç aylıksın Ne zaman cinsiyeti öğrenicen?
Hamilelikten önce işe yarar da hamile kaldıktan sonra Pek işe yarayacağını sanmıyorum tutunan tutunmuş9 haftalık cnm benim bak bir resim attım ben sürekli muz da yedim hala yiyorum
Zaten cinsiyeti ögreneyim ilk buraya yazcm İnş hepimize nasip olur bu tatlı duyguBence senin erkek inş.kaç aylıksın Ne zaman cinsiyeti öğrenicen?
Bu haftaların usg si yokmuZaten cinsiyeti ögreneyim ilk buraya yazcm İnş hepimize nasip olur bu tatlı duygu
Bencede çünkü dna ne taşıyorsa odur bu asla degişmez ama ben bir yerde okudum yumurtlar aslında hangisini kabul ediyorsa o oluyor muş cinsiyetHamilelikten önce işe yarar da hamile kaldıktan sonra Pek işe yarayacağını sanmıyorum tutunan tutunmuş
Kese konumundan anlayanlar var Belki yardımcı olurlarBu haftaların usg si yokmu
Evet ama o ilk ilişki sırasında seçiyor yumurta.Bencede çünkü dna ne taşıyorsa odur bu asla degişmez ama ben bir yerde okudum yumurtlar aslında hangisini kabul ediyorsa o oluyor muş cinsiyet
Gidemedim cnm benim yasak geldi haftaya düşünüyorum İnşBu haftaların usg si yokmu
Aynn öyle oluyor canım benim genede bilemeyiz işteEvet ama o ilk ilişki sırasında seçiyor yumurta.
sonrasında zaten artık cinsiyet belli ona göre gelişiyor çocuk
Bence kalsın şimdi 12. Haftada falan git bari belki cinsiyeti de öğrenirsin bi keredeGidemedim cnm benim yasak geldi haftaya düşünüyorum İnş
Ay öyle hayatta gidemem sonra yalnış bilirsem bir dahada çok geç gidersem kendimi yer bitiririmBence kalsın şimdi 12. Haftada falan git bari belki cinsiyeti de öğrenirsin bi kerede
Sende düşünüyon mu cnm benim bebk denemeler yapmadın mıBence kalsın şimdi 12. Haftada falan git bari belki cinsiyeti de öğrenirsin bi kerede
Yumurtlama çarşamba perşembe gibi o zmn deneyecem inşallahSende düşünüyon mu cnm benim bebk denemeler yapmadın mı
Ama hiç gitmedim doktora ve hiç midem bulanmıyor sadece sbahları çok hafif oda rahatsız etmiyorBence kalsın şimdi 12. Haftada falan git bari belki cinsiyeti de öğrenirsin bi kerede
İnş herşey yolunda gider sizinde bir oğluşunuz olur......Yumurtlama çarşamba perşembe gibi o zmn deneyecem inşallah
İnşallah cnm yaa hepimizin inşallahİnş herşey yolunda gider sizinde bir oğluşunuz olur......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?