- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.761
E cnm ilişki nasıl oldu yumurtlama oldu mu ki ilişki oluncaHe anla şimdi canım çok sağolun gerçekten yardımlarınız için iyiki varsınız Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı paşalar nasip etsin inşallah
Bilmiyomki.cnm takip.etmemistm ben ozamn denk geldyse Gelmiştir artk takip.etmemistm yani şimdi basliycm yeni iste kullanmaya eğer hamile.degilsem bu ay takip.ederk yapmak istyrm cnmE cnm ilişki nasıl oldu yumurtlama oldu mu ki ilişki olunca
O zmn inşallah yoktur gebelik diyelimBilmiyomki.cnm takip.etmemistm ben ozamn denk geldyse Gelmiştir artk takip.etmemistm yani şimdi basliycm yeni iste kullanmaya eğer hamile.degilsem bu ay takip.ederk yapmak istyrm cnm
Tamam kuzum.oyle yaparim artık ama oldysada inş erkektr hayırlısı herşeyin inşallah canım ben akşam taoicam.tekrar atcm burdan bakarsınız yine şimdiden sağolunO zmn inşallah yoktur gebelik diyelimsen adet olduktan sonra teste düzenli şekilde başla
Tmm cnm biz buralardayızTamam kuzum.oyle yaparim artık ama oldysada inş erkektr hayırlısı herşeyin inşallah canım ben akşam taoicam.tekrar atcm burdan bakarsınız yine şimdiden sağolun
Test yaptiktan sonra yarim su bardagi su ic sonra bisey icme 3 saatin sonunda test yapTmm cnm benim 8de yaparm inş
Tmm.cnm.simdi yeni baslam.zaten bilgim yok pek teşekkür ederm.soyledgn içinTest yaptiktan sonra yarim su bardagi su ic sonra bisey icme 3 saatin sonunda test yap
Bu söylediğim yumurtlama olduğu zaman normalde günde bir defa yapacağın zaman yine 3 saat su icme sonra yap
ASlında enfeksiyon için bu ilacı yumurtlamaya kadar kullanıldığını ilişkiden bir gün önce bırak anlar oldu rahmin pH ını yükseltiyormuş. Ben bu sayfa açıldığından beri nerdeysevarım ve takip ediyorum ama deneme yapmadım eğer sayfaları okursanız fitil kullanıp kalan da var İngiliz karbonatlı su içip yumurtlamayı tutturup hamile kalan da var. Eskilerden bir arkadaş varsa bu söylediklerimi doğrulayacaktırEnfeksiyon için mi. Biokadın ve neo penotran var. Bem şimdi neo penotran kullanıyorum
Bence hamilesin canımBugün ilk idrarla yaptim 2 saat sonra cikti
Öyle mi cnm ph yükselttiğini bilmiyordum çok teşekkür ederimASlında enfeksiyon için bu ilacı yumurtlamaya kadar kullanıldığını ilişkiden bir gün önce bırak anlar oldu rahmin pH ını yükseltiyormuş. Ben bu sayfa açıldığından beri nerdeysevarım ve takip ediyorum ama deneme yapmadım eğer sayfaları okursanız fitil kullanıp kalan da var İngiliz karbonatlı su içip yumurtlamayı tutturup hamile kalan da var. Eskilerden bir arkadaş varsa bu söylediklerimi doğrulayacaktır
AA saat 8olmusKaragullu naptın cnm
BekliyorumAA saat 8olmusdur hemn yapım cnm
Yaptm cnm
Cnm sen testi yaptıktan kaç dakika sonra çekiyorsunYaptm cnm
1dkka içinde cekiyom cnm nedenki beklemem lazimmiCnm sen testi yaptıktan kaç dakika sonra çekiyorsun
10 dakka kadar bekle cnm1dkka içinde cekiyom cnm nedenki beklemem lazimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?