Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
E cnm ilişki nasıl oldu yumurtlama oldu mu ki ilişki olunca
Bilmiyomki.cnm takip.etmemistm ben ozamn denk geldyse Gelmiştir artk takip.etmemistm yani şimdi basliycm yeni iste kullanmaya eğer hamile.degilsem bu ay takip.ederk yapmak istyrm cnm

Bilmiyomki.cnm takip.etmemistm ben ozamn denk geldyse Gelmiştir artk takip.etmemistm yani şimdi basliycm yeni iste kullanmaya eğer hamile.degilsem bu ay takip.ederk yapmak istyrm cnm
O zmn inşallah yoktur gebelik diyelim sen adet olduktan sonra teste düzenli şekilde başla

O zmn inşallah yoktur gebelik diyelim sen adet olduktan sonra teste düzenli şekilde başla
Tamam kuzum.oyle yaparim artık ama oldysada inş erkektr hayırlısı herşeyin inşallah canım ben akşam taoicam.tekrar atcm burdan bakarsınız yine şimdiden sağolun

Test yaptiktan sonra yarim su bardagi su ic sonra bisey icme 3 saatin sonunda test yap
Bu söylediğim yumurtlama olduğu zaman normalde günde bir defa yapacağın zaman yine 3 saat su icme sonra yap
Tmm.cnm.simdi yeni baslam.zaten bilgim yok pek teşekkür ederm.soyledgn için

Enfeksiyon için mi. Biokadın ve neo penotran var. Bem şimdi neo penotran kullanıyorum
ASlında enfeksiyon için bu ilacı yumurtlamaya kadar kullanıldığını ilişkiden bir gün önce bırak anlar oldu rahmin pH ını yükseltiyormuş. Ben bu sayfa açıldığından beri nerdeysevarım ve takip ediyorum ama deneme yapmadım eğer sayfaları okursanız fitil kullanıp kalan da var İngiliz karbonatlı su içip yumurtlamayı tutturup hamile kalan da var. Eskilerden bir arkadaş varsa bu söylediklerimi doğrulayacaktır

Öyle mi cnm ph yükselttiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim şimdi gecede 2 3 er tane takarım şaka şaka

Yaptm cnm

Eklentiler

• IMG_20200410_200801.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…