Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bize verebilecegin tavsiyeler var mi erkek bebek icin

Canım beslenme ne kadar etkili bilemiyorum ama eşinle biz rutin olarak et tüketen insanlarız ve benim yaptğım egzama diyetinden ötürü süt ürünleri hiç tüketmiyoruz. Bol bol kuruyemiş tüketiriz, günde iki maden suyumuz ve türk kahvemiz vardır. Hatta ikinci oğlumda ilişki öncesi hep sert türk kahvesi içirdim eşime birde bitter çikolata yedirdim. Kendimde önce soğan kürü sonra da hayır suyu içmiştim ve hayıt suyu kullandığım ay hsmile kaldım. 1. Oğlumda az ilişki olmuştu ve yumurtlama günü tek ilişki olmuştu.ve beklemen adet günümde lekelenme olmuştu. İki hamileliğimde de çok bulantı yaşadım rahat hanilelik geçirdim cildim parlamıştı. 2. Oğlumda sık ilişki olmuştu çünkü kız erkek farketmez diye düşümdüm ve o zamanlar kız için yöntem olduğunu bile bilmiyordum . Ovulasyon testi kullandım ve hem pikken hemde silkleşince ilişki oldu ve cinsiyet erkek. Birde özellikle sabah ilişki yapmaya çalıştık Spermler daha canlı ve hareketli olduğu için .

Yumurtlamadan sonra 9.gün bugün bata 5 gün var

Süper canım iki gün sonra daha da koyulaşır.

Maşallah tamda erkek yöntemlerinin hepsini bilmeyerek yapmışsın bizde çok et tüketiriz akşam çayın yanına hep çerezimiz olur soda ben çok içmem ama eşim iki günde 1 içer hemen hemen. Süt ürünleri çok severim özellikle peynir ama bu 4 5 aydır zorluyorum kendimi yememek için. Rabbim bizede nasip etsin inşallah

Tamam canim benim tesekkur ederim hayirlisi olsun insallah
Genel olarak ayni seyleri yapiyorum bende nasip olur insallah

Amin inşallah canım birde ek tavsiyem eğer pik kısa sürüyor hemen çatlıyorsa yumurtan pikken dene derim .

Tamam canim benim tesekkur ederim hayirlisi olsun insallah
Genel olarak ayni seyleri yapiyorum bende nasip olur insallah

İnşallah canım allah gönlümdekini nasip etsin .

Amin inşallah canım birde ek tavsiyem eğer pik kısa sürüyor hemen çatlıyorsa yumurtan pikken dene derim .

Bu ay kısa sürdü cnm geçen aylar tam hakkıyla takip yapmadığım için tam olarak bilmiyorum galiba pikken yapacam bu ay

Amin canim benim sana ve isteyenlere prensesler
Bizlerede minik prensler nasip olsun insallah

Nedense bana kız yapmak çok kolay geliyor
Banada erkek yapmak daha kolay. Çünkü erkek te yumurtlaama ginü yapıyorsun hamile kalmak daha kolay zamanlama açısından . Ama kız bebek için iki gün öncesinden ilişkiyi kestiğin için sperm çok kaliteli değilse 2-3 dayanmayabilir ve hamile kalma ihtimali daha düşük gibi geliyor.

İşte oda var

Ayni seyleri iste bizde erkek icin dusunuyoruz.yumurtlama anini yakalayamazsak ortam asidik olacak , gec oldu erken oldu..
Y ler az yasar , x uzun kiz tutacak vs vs
Ne ilginc dimi hepimizinki ayri bir olay
Rabbim isteyen herkese her ikisinide tattirsin insallah

Bakalım inşallah

Görünüyor cnm inşallah vardır. Ama 2 saat sonra çıktkysa sıkıntı ilk 20 dakikada görünüyor muydu
Yok dün yaptim 4 saat sonra cikti bugün 2 saat sonra ve daha belirgin ama tabi fazla kendimi umutlandirmakta istemiyorum gecen aydan dolayi bakalim nolucak

Kızlar benim adetim 5gun gecikti ama bugün test yaptim negatif çıkmadı yani ben şimdi.ovulasyon aldım. Bana yardımcı olursanız yarın basliyimmi yapmaya sanırım ben geç yumurtluyorm bunu anladm bilgisi olan varmı yada şimdi bı yapsammi acaba durum ne

Yok dün yaptim 4 saat sonra cikti bugün 2 saat sonra ve daha belirgin ama tabi fazla kendimi umutlandirmakta istemiyorum gecen aydan dolayi bakalim nolucak
Cnm inşallah vardır ama ümitlenme diye söylüyorum benşmde çok başıma geldi hatta bulursam atarım sana. Zaten 9. Gün daha erken çıkar inşallah

Olabilir cnm yap istersen ona göre adet söktürücü faln iç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…