- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.741
Ayy yok cnm ya soda içmiştim suda içtim biraz ama ben şimdi ne zamn yapıyım nasıl.iciyim şu falan yazarmisin kuzum erkek bebk istyrm çok smdi yptm ben bilemeden ama böyle çıktı bisede anlamdmİyide sıvıya dikkat ettin mi ki
İnşallah amin canım .herşey nasip işte hakkımızda hayırlısı olsun.Ayni seyleri iste bizde erkek icin dusunuyoruz.yumurtlama anini yakalayamazsak ortam asidik olacak , gec oldu erken oldu..
Y ler az yasar , x uzun kiz tutacak vs vs
Ne ilginc dimi hepimizinki ayri bir olay
Rabbim isteyen herkese her ikisinide tattirsin insallah
Hani görünmüyor foto. Soda su içmişsin hayatta çıkmazAyy yok cnm ya soda içmiştim suda içtim biraz ama ben şimdi ne zamn yapıyım nasıl.iciyim şu falan yazarmisin kuzum erkek bebk istyrm çok smdi yptm ben bilemeden ama böyle çıktı bisede anlamdm
O kadar siviya test iyi cikmis canimŞimdi koydum cnm fotoyu öyle yapiyim ozamn akşama yaparm bitane
Sen bekle bence canim sokturucu falan icme adet olacaksan kendiliginden gelsinAyy yok cnm ya soda içmiştim suda içtim biraz ama ben şimdi ne zamn yapıyım nasıl.iciyim şu falan yazarmisin kuzum erkek bebk istyrm çok smdi yptm ben bilemeden ama böyle çıktı bisede anlamdm
Tamam cnm içmem tabi şuan ben napiyim sence idrar sökücü iciyimmi cnm yumurtlama faln olma herlde dimi test ne gösteriyor şuan ben ne zamnlar yapiyim testi sence kafanida sisiriyom amaO kadar siviya test iyi cikmis canim
Aklinda bulunsun test yapacagin gunlerde soda icme idrari seyreltiyor
Yok olur mu oyle sey cnm, muhtemelen gec yumurtlama olmus senin.sokturucu icme adet olmayi bekle. Adet döngün kac gunTamam cnm içmem tabi şuan ben napiyim sence idrar sökücü iciyimmi cnm yumurtlama faln olma herlde dimi test ne gösteriyor şuan ben ne zamnlar yapiyim testi sence kafanida sisiriyom ama
Normlade 35 günde bı oluyrm adetm düzensiz biraz canım 2nisanda olmam lazımdı olmadm hala hatta bugün beyaz peynirimsi bı akintm oldu olucam sandım ama bişey yok hiçYok olur mu oyle sey cnm, muhtemelen gec yumurtlama olmus senin.sokturucu icme adet olmayi bekle. Adet döngün kac gun
35 gunu baz alirsak eger 14 -16 gun once yumurtlama olur muhtemelen , sen adetin 14.gununden itibaren basla canim eger eminsen 35 gunden. Yoksa 11 de falan basla, deneme yaptigin gun ayin kaciydiNormlade 35 günde bı oluyrm adetm düzensiz biraz canım 2nisanda olmam lazımdı olmadm hala hatta bugün beyaz peynirimsi bı akintm oldu olucam sandım ama bişey yok hiç
Tam 35olmuyor bazen daha fazla bazen daha az oluyor cnm benim duznsiz biraz.deneme 25inde oldu cnm tam emin olmadığım için kararsız kaldım napsam diye dah önce hiç kullanmadım için de kafam almadı pek napsam diye35 gunu baz alirsak eger 14 -16 gun once yumurtlama olur muhtemelen , sen adetin 14.gununden itibaren basla canim eger eminsen 35 gunden. Yoksa 11 de falan basla, deneme yaptigin gun ayin kaciydi
Benimde ocak şubatta 23. Gğn yumurtlamıştım. Bazen geç yumurtlama oluyor. Seninde öyle olabilir. Bişi içine sen 3 saat sonra test yapNormlade 35 günde bı oluyrm adetm düzensiz biraz canım 2nisanda olmam lazımdı olmadm hala hatta bugün beyaz peynirimsi bı akintm oldu olucam sandım ama bişey yok hiç
Tmm.ozman öyle yaoarm atarm buraya fotoyuBenimde ocak şubatta 23. Gğn yumurtlamıştım. Bazen geç yumurtlama oluyor. Seninde öyle olabilir. Bişi içine sen 3 saat sonra test yap
Sıvıya dikkat etmemene rağmen yine koyu çıkmış cnm geç yumurtlamada olabilir sen yine takip et bakalım ne olacakŞimdi koydum cnm fotoyu öyle yapiyim ozamn akşama yaparm bitane
Hamilelik yoksa en gec 2 gune adet olursunTam 35olmuyor bazen daha fazla bazen daha az oluyor cnm benim duznsiz biraz.deneme 25inde oldu cnm tam emin olmadığım için kararsız kaldım napsam diye dah önce hiç kullanmadım için de kafam almadı pek napsam diye
Geç yumurtlama oldysa hamile kalmış olabilir miyim cnmSıvıya dikkat etmemene rağmen yine koyu çıkmış cnm geç yumurtlamada olabilir sen yine takip et bakalım ne olacak
Tamam canım.ama gebelikde yaptm negatif çıktı şimdilik.daha bişey içmem ozamn sıvı almadan akşama tekrar yapicamHamilelik yoksa en gec 2 gune adet olursun
Varsa eger gec dollenme olabilir oyuzden ilac falan icme simdilik
Canim gec dollenme olursa testte de gec cikiyorTamam canım.ama gebelikde yaptm negatif çıktı şimdilik.daha bişey içmem ozamn sıvı almadan akşama tekrar yapicam
He anla şimdi canım çok sağolun gerçekten yardımlarınız için iyiki varsınız Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı paşalar nasip etsin inşallahCanim gec dollenme olursa testte de gec cikiyor
O kadar siviya ragmen ovulaston testi koyu cikmis o yuzden her ihtimali dusunmek lazim
Amin canim benim insalahHe anla şimdi canım çok sağolun gerçekten yardımlarınız için iyiki varsınız Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı paşalar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?