Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah amin canım .herşey nasip işte hakkımızda hayırlısı olsun.

Ayy yok cnm ya soda içmiştim suda içtim biraz ama ben şimdi ne zamn yapıyım nasıl.iciyim şu falan yazarmisin kuzum erkek bebk istyrm çok smdi yptm ben bilemeden ama böyle çıktı bisede anlamdm
Hani görünmüyor foto. Soda su içmişsin hayatta çıkmaz bencesen sıvıyı kes şimdi saat 8 yada 8 buçuk gibi yap

Şimdi koydum cnm fotoyu öyle yapiyim ozamn akşama yaparm bitane

Eklentiler

• IMG_20200410_165619.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 44
Ayy yok cnm ya soda içmiştim suda içtim biraz ama ben şimdi ne zamn yapıyım nasıl.iciyim şu falan yazarmisin kuzum erkek bebk istyrm çok smdi yptm ben bilemeden ama böyle çıktı bisede anlamdm
Sen bekle bence canim sokturucu falan icme adet olacaksan kendiliginden gelsin

O kadar siviya test iyi cikmis canim
Aklinda bulunsun test yapacagin gunlerde soda icme idrari seyreltiyor
Tamam cnm içmem tabi şuan ben napiyim sence idrar sökücü iciyimmi cnm yumurtlama faln olma herlde dimi test ne gösteriyor şuan ben ne zamnlar yapiyim testi sence kafanida sisiriyom ama

Tamam cnm içmem tabi şuan ben napiyim sence idrar sökücü iciyimmi cnm yumurtlama faln olma herlde dimi test ne gösteriyor şuan ben ne zamnlar yapiyim testi sence kafanida sisiriyom ama
Yok olur mu oyle sey cnm, muhtemelen gec yumurtlama olmus senin.sokturucu icme adet olmayi bekle. Adet döngün kac gun

Yok olur mu oyle sey cnm, muhtemelen gec yumurtlama olmus senin.sokturucu icme adet olmayi bekle. Adet döngün kac gun
Normlade 35 günde bı oluyrm adetm düzensiz biraz canım 2nisanda olmam lazımdı olmadm hala hatta bugün beyaz peynirimsi bı akintm oldu olucam sandım ama bişey yok hiç

Normlade 35 günde bı oluyrm adetm düzensiz biraz canım 2nisanda olmam lazımdı olmadm hala hatta bugün beyaz peynirimsi bı akintm oldu olucam sandım ama bişey yok hiç
35 gunu baz alirsak eger 14 -16 gun once yumurtlama olur muhtemelen , sen adetin 14.gununden itibaren basla canim eger eminsen 35 gunden. Yoksa 11 de falan basla, deneme yaptigin gun ayin kaciydi

35 gunu baz alirsak eger 14 -16 gun once yumurtlama olur muhtemelen , sen adetin 14.gununden itibaren basla canim eger eminsen 35 gunden. Yoksa 11 de falan basla, deneme yaptigin gun ayin kaciydi
Tam 35olmuyor bazen daha fazla bazen daha az oluyor cnm benim duznsiz biraz.deneme 25inde oldu cnm tam emin olmadığım için kararsız kaldım napsam diye dah önce hiç kullanmadım için de kafam almadı pek napsam diye

Benimde ocak şubatta 23. Gğn yumurtlamıştım. Bazen geç yumurtlama oluyor. Seninde öyle olabilir. Bişi içine sen 3 saat sonra test yap

Tam 35olmuyor bazen daha fazla bazen daha az oluyor cnm benim duznsiz biraz.deneme 25inde oldu cnm tam emin olmadığım için kararsız kaldım napsam diye dah önce hiç kullanmadım için de kafam almadı pek napsam diye
Hamilelik yoksa en gec 2 gune adet olursun
Varsa eger gec dollenme olabilir oyuzden ilac falan icme simdilik

Tamam canım.ama gebelikde yaptm negatif çıktı şimdilik.daha bişey içmem ozamn sıvı almadan akşama tekrar yapicam
Canim gec dollenme olursa testte de gec cikiyor
O kadar siviya ragmen ovulaston testi koyu cikmis o yuzden her ihtimali dusunmek lazim

Canim gec dollenme olursa testte de gec cikiyor
O kadar siviya ragmen ovulaston testi koyu cikmis o yuzden her ihtimali dusunmek lazim
He anla şimdi canım çok sağolun gerçekten yardımlarınız için iyiki varsınız Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı paşalar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…