- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.821
Benim iki kızım var cnmAllah razı olsun cnm Kızı veren Allah erkegide verir elbet hep dua ettim inşallah olucak senin varmiydi
Allah bagslasin seninde canimnins seninde olur hepimizin olur aslan gibi bir oğlumuzBenim iki kızım var cnm
İnşallah cnm. Ben şimdi kaçar saat 11 de burdayımAllah bagslasin seninde canimnins seninde olur hepimizin olur aslan gibi bir oğlumuz
Tmm cnm 11kadar Tutcamİnşallah cnm. Ben şimdi kaçar saat 11 de burdayımsıkışık idrarla yap unutma
Tmm cnm grsrz 11de insBende 11 de buralarda olurum kizlar
Ay inşallah sizce deneme de zamanlamam nasildi ya simdi tereddütte kaldim o ikinci yumurtlamada deneme olmasamiydi acabaBence hamilesin canım
Bence oğlun olacak canım öyle hissediyorumAy inşallah sizce deneme de zamanlamam nasildi ya simdi tereddütte kaldim o ikinci yumurtlamada deneme olmasamiydi acaba
Ikinci ilişki olmasa da ilk ilişkiden kalan spermler dolleyecekti zaten yumurtayı cnm. Bence güzel oldu senin deneme tuttuysa erkektir rabbimin izniyleAy inşallah sizce deneme de zamanlamam nasildi ya simdi tereddütte kaldim o ikinci yumurtlamada deneme olmasamiydi acaba
Agrin akıntın filan varmı canımSağolun kızlar 11de yapicam.10dkka bekleyip atarım resmi
Ay bi daha söyle keske yaaBence oğlun olacak canım öyle hissediyorum
Akıntım var cnm hem beyaz akintm var hemde şeffaf varAgrin akıntın filan varmı canım
Ay inşallah bakalim suan daha belli degil yarin sabah yine yapicam test koyulascakmi bakalimIkinci ilişki olmasa da ilk ilişkiden kalan spermler dolleyecekti zaten yumurtayı cnm. Bence güzel oldu senin deneme tuttuysa erkektir rabbimin izniyle
Geliyor yumurta deseneAkıntım var cnm hem beyaz akintm var hemde şeffaf var
Ayyy hadi inşallah canım ya şimdi namaz kıldım.okuycam.canim kuran da Allah'ım izniyle inşallah olur teşekkürlerGeliyor yumurta desenecatlamaya yakın daha da şeffaf olacaktır. Belki çabuk çatlar bol dua et, biliyorsan kuran oku cnm rabbim rast getirsin
Canim bu gece sana uyku yok malesef
Ay yine mi boyle yapcam.napcam.simdi. ben çok mu yaomak.lazim.testler biter böyle ya 30tane varCanim bu gece sana uyku yok malesef
Bu gece de pik olabilir yarin da olabilir belli olmaz
Sıkı takip etmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?