Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay inşallah sizce deneme de zamanlamam nasildi ya simdi tereddütte kaldim o ikinci yumurtlamada deneme olmasamiydi acaba
Ikinci ilişki olmasa da ilk ilişkiden kalan spermler dolleyecekti zaten yumurtayı cnm. Bence güzel oldu senin deneme tuttuysa erkektir rabbimin izniyle

Geliyor yumurta desene catlamaya yakın daha da şeffaf olacaktır. Belki çabuk çatlar bol dua et, biliyorsan kuran oku cnm rabbim rast getirsin
Ayyy hadi inşallah canım ya şimdi namaz kıldım.okuycam.canim kuran da Allah'ım izniyle inşallah olur teşekkürler

Kızlar bu gece 22.35 de dilek,istek,niyet ritüeli var instada bi sayfa boyle seyler söylüyor hep ben inanıyorum size de atmak istedim atamadim yaziyorum yapmak isteyen varsa gerçekten inanarak yapsin ben az önce ilk günkünü yaptim..

((Bir kağıda en cok istediginiz bir dileğinizi,niyetinizi yazın.en cok istediğiniz tek bir dilek niyet olacak.bir şişe yada bir bardak suyun içine atin.Her gün hem suyu tazeyelerek hemde niyetinizi söyleyerek o sudan 1-3-5 ne kadar icebilirseniz için. Başladığınız günle birlikte 7 gün devam edin. 7.gün de içip niyetinizi söyledikten sonra ertesi gün yani 8.gün oluyo o kalan suyla kağıdı bir saksının ya da ağacın dibine gömün..))

Valla pike az kalmış gibi cnm. Gece uyumazsan iyi olur ama illa uyuman gerekiyorsa sabah erken kalk ilk idrarın yap yarım bardak su iç 3 saat sonra test yap. Ama tabi uyumazsan daha iyi olur Karagullu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…