Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay yine mi boyle yapcam.napcam.simdi. ben çok mu yaomak.lazim.testler biter böyle ya 30tane var
Yani sen bilirsin canim kacirip kacirmamak sana bagli, oncesinde takip etmis olsaydin bi kac ay en azindan az cok tahmin ederdik ne kadar zamanda koyulasiyor falan diye

Valla pike az kalmış gibi cnm. Gece uyumazsan iyi olur ama illa uyuman gerekiyorsa sabah erken kalk ilk idrarın yap yarım bardak su iç 3 saat sonra test yap. Ama tabi uyumazsan daha iyi olur Karagullu

Kuzum.zaten esimle 4lere kadar otryz filme daldk hep oyuzden uyumam şimdi ben yarım bardak su ictm kaçta yapiyim

Yani sen bilirsin canim kacirip kacirmamak sana bagli, oncesinde takip etmis olsaydin bi kac ay en azindan az cok tahmin ederdik ne kadar zamanda koyulasiyor falan diye
Sıkıntı yok cnm yaprm ben şimdi su içtim saat 2de yapsam olur mu ama siz uyursunuz o saate napicam @Azraam1718 da öyle uyur

Sıkıntı yok cnm yaprm ben şimdi su içtim saat 2de yapsam olur mu ama siz uyursunuz o saate napicam @Azraam1718 da öyle uyur
Söz veremem valla canısı ben çok erken yatarım normalde ayakta kalmaya çalışacm. Olmazsak da sen anlamaz mısn ki

Valla pike az kalmış gibi cnm. Gece uyumazsan iyi olur ama illa uyuman gerekiyorsa sabah erken kalk ilk idrarın yap yarım bardak su iç 3 saat sonra test yap. Ama tabi uyumazsan daha iyi olur Karagullu
Bu arada sabah 7de kalkym bn cnm idrarimi yapıp su icicem sonra 10da falan yapsam olur mu

Yani cnm 3 saatte bir yapmam mi lazım
Ya soyle anlatayim sana cnm
Mesela en az 3 ay takip yapmis olsaydin testte bu koyulugu gordugunde gece mi pik olacak yada yarin mi pik olacak bilirdin
Bugun artik yapmayip sabahta yapabilirsin sorun olmaz ama kacarsa yakalama sansin olmaz bi ay daha beklersin
Gece daha da koyulasirsa 2 saatte bir yapmaya baslayacaksin
2 de yapacagim testte yine ayni koyulukta olursa birakirsin sabah devam edersin

Tamam cnm benim sağol eğer ikiside koyu olursa ilişki olması mı gerekiyor cnm yani nekadar süreceği bellindegil dimi yumurta çatlamış oluyor dimi erkek olma ihtimali yüksek yanu
Cnm işte pik süresi herkeste farklı. Mesela benim 4 saat sürer senin 2 gün sürer bunu bilmen için bi iki ay en azından takip yapsaydın süper olurdu. Testin pik yani kopkoyu olduktan sonra hafif silinmeye başladığını gördüğün gibi ilişki olsun. Erkek ihtimali artar evet

Anladm cnm benim.olmazsa sabah yaprm ben cnm ya artık hayırlısı artık

Heeeee şimdi daha iyi anladm çok sağol cnm güzel anlattın. Olmazsa artık sabah yapicam ben cnm kacirirsam da ne kadar sürdüğünü görmüş olurum hiç değilse nasip kısmet artık yöin yaprsam atarm buraya bakarsınız

Aynen cnm acelesi yok. Bu ay olmazsa en azından kendini tanımış olursun. Sen testini yap yakalarsan yaparsın olmasa da sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…