- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.861
Tamam cnm insallahTeşekkürler canlarım sağolun yaparsamda test etiketlerim sizi zaten bakarsınız opuyrm sizi
Bide bişe sorucam şuan yumurtlama varmı demk yoksa daha yokmu cnm illa ikiside tam koyumu olmali yunurtlama zamanı olması içinTamam cnm insallah
Yok vsr cnm gelişme sürecinde şuan çatlaması için tam büyümesi lazım. Senin şuan büyümeye başlamışBide bişe sorucam şuan yumurtlama varmı demk yoksa daha yokmu cnm illa ikiside tam koyumu olmali yunurtlama zamanı olması için
Ikiside koyu olmali cnm suan yumurta büyumekteBide bişe sorucam şuan yumurtlama varmı demk yoksa daha yokmu cnm illa ikiside tam koyumu olmali yunurtlama zamanı olması için
He anladm kuzumn şimdi bende hiç bilmiyom heeYok vsr cnm gelişme sürecinde şuan çatlaması için tam büyümesi lazım. Senin şuan büyümeye başlamış
Tamam canım benim şimdi tye odakladm kendimi hiç ilişki olmasın dimi bu süreçteIkiside koyu olmali cnm suan yumurta büyumekte
Catlamasi da yarin da olabilir 2 gunde surebilir
T C den koyu olacak sen buna odaklan
Sonra takibe devam edeceksin
T hafif silininmeye baslayinca gecikmeden deneme yapacaksin
Normal cnm bilmemenHe anladm kuzumn şimdi bende hiç bilmiyom hee
Tabikisii hayırrTamam canım benim şimdi tye odakladm kendimi hiç ilişki olmasın dimi bu süreçte
SakınnnnnnnnTamam canım benim şimdi tye odakladm kendimi hiç ilişki olmasın dimi bu süreçte
Ha illa yapayım dersen kızı garantilemiş olursun saan diyimTüh yaatmm tmm yapmam canlarim
Yok yok cnm yapmam kesinlikleHa illa yapayım dersen kızı garantilemiş olursun saan diyim
2 saatin kaldı otur yerine bekleYok yok cnm yapmam kesinlikleneyse bekleriz bikac gün daha napak
Ayy ne güldüm eşim yanaşıyor aman sakın haa dur yasak geldi zaten diyom.dedim.karnim agriyo gitti köşesine2 saatin kaldı otur yerine bekle
İyi yaptnAyy ne güldüm eşim yanaşıyor aman sakın haa dur yasak geldi zaten diyom.dedim.karnim agriyo gitti köşesine
Bence zamanlaman da gayet iyiydi canım tutarsa inş erkektir Allah’ ın izniyleAy inşallah sizce deneme de zamanlamam nasildi ya simdi tereddütte kaldim o ikinci yumurtlamada deneme olmasamiydi acaba
Evet cnm 10dkka sonraki hali banada öyle geldi sinir oldm yaa niye öyle oldukiBu 10 dk sonra ki hali mi sanki koyulasacagina silinmis biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?