Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim ilk nasıl oldu hatırlamıyorum bilinçli degildim yani
Yadırgamıyorum seni ama burada iki kız, uc kızı hatta dört kızı olan arkadaşlar var. Bende iki kız olan birisiyim. Ben sadece allahım bu duyguyu da bana tattır diye allah dua ettim allah nasip ederse kaçağıma alacağım. Ama sizin zaten varmış bitane ikincisi kız olsa ne olur kı... önemli olan bu iki duyguyu da tatmak degıl mi? Bende sizi kendimle karşılaştırıp durdum. Oğlu yok yazık etraftan da kesin kötü gözle bakılıyor diye üzülüp durdum. İlk çocuğunuz zaten erkekmis Daha yeni hamilesin ve endişe içerisindesiniz. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin ve sonra gönlünüzdeki olsun. Ama burada olan azram, uc çiçek annesi iki kız annesi allah size de insallah nasip etsin amin.

Niye şaşırdık canm benim ben çoktan yazıyorum burda açıkladım da bir oğlum oldugunu sen görmedin herhalde
ben şahsen senin kızın yada kızların var diye biliyordum ve üzülüyordum çünkü hiç yokmuş gibi davrandınız o yüzden canim şaşırdım allah oğlunu sana bağışlasın ve ikincisi de gönlüne göre versin canım

Ben bir oğlum oldugunu söyledim anlamıyorum ikinciye de erkek istemek kötü bir şey mi ben iki oğlum iki kızım olsun istedim hep insanlar hakında hiç bişey bilmeden konuşmayın

Ben bu topikte bir oğlum var kısmetse ikinciye hamileyim dedim ve özel bir sebeb ten bu da oğlan olsun istedim

Yanılıyorda olabilirim ama hani şu tek ilişki olayı mantıklı gelmiyor düşünsene bu erkek bebegi olanların hepsi tek ilişki mi yapmış

Canım şlk oğlumda tek ilişki 2. Oğlumda piklen ve silinince 2 ilişki oldu.

Hem pik gecesi hem diger gün genede oğluşları olanlar daha bilir ben fikrimi söyledim sadece emin değilim tabi

2. Oğlum böyle oldu
O zaman benim bebiş kızdır

Çatlaman çok uzun sürmediyse bence erkektir.

Bence kızlar eğer perhiz 1 haftayı buluyorsa iki ilişki mantıklı çünkü. Spermler çok beklediği zaman canlılığını kaybediyorlar. O yüzden doktorlar genelde haftada en az 2-3 ilişki diyor hem yumurtlamayı kaçırmamak için hemde sperm kalitesi açısından. Ve eğer pik kısa sürüyor 5-6 saatte çatlıyorsa yumurta kesinlikle pikken denemek daha mantıklı yumurtayı kaçırmamak adına.ama uzun sürüyorsa da çatlayınca denemek mantıklı çünkü eğer pik uzun sürüyorsa mesela 36-48 saat eğer pikkeni ilişki olursa kız olmak ihtimali daha yüksek.

Amin canim cok tesekkur ederim
Tum yazdiklarina katiliyorum
Benim bi oglum olsaydi ikinciyi hatta ucuncuyu de kiz isterdim.kiz cocuklari bambaska
Ama benim iki kizim var Allah bagislasin son bi cocuk daha yapmak istiyorum erkek olursa tadindan yenmez tabi ama yine kiz olursa da 3prensesi olan bi anne olurum
Yeter ki saglikli hayirli uzun omurlu bi evlat olsunlar
Benim erkek isteme nedenim esim tek erkek 5 ablasi var
Tum ablalarinin erkek cocuklari var onlara baktikca ici gidiyor
Esim benden cok istiyor, kiz olursa sevinmez mi tabiki sevinir
Ama ne bileyim kadere ne yazilmissa o olacak yine
Rabbim yazmis olsun yeterki

Allah razi olsun canim
Sende sag salim kucagina alirsin insAllah pasani
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…