- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.961
Aynen cnm takipteyim bakalım.nasipte ne varsa o olurSen yinede takip et cnm bakalım ne olacak
Yadırgamıyorum seni ama burada iki kız, uc kızı hatta dört kızı olan arkadaşlar var. Bende iki kız olan birisiyim. Ben sadece allahım bu duyguyu da bana tattır diye allah dua ettim allah nasip ederse kaçağıma alacağım. Ama sizin zaten varmış bitane ikincisi kız olsa ne olur kı... önemli olan bu iki duyguyu da tatmak degıl mi? Bende sizi kendimle karşılaştırıp durdum. Oğlu yok yazık etraftan da kesin kötü gözle bakılıyor diye üzülüp durdum. İlk çocuğunuz zaten erkekmis Daha yeni hamilesin ve endişe içerisindesiniz. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin ve sonra gönlünüzdeki olsun. Ama burada olan azram, uc çiçek annesi iki kız annesi allah size de insallah nasip etsin amin.Benim ilk nasıl oldu hatırlamıyorum bilinçli degildim yani
ben şahsen senin kızın yada kızların var diye biliyordum ve üzülüyordum çünkü hiç yokmuş gibi davrandınız o yüzden canim şaşırdım allah oğlunu sana bağışlasın ve ikincisi de gönlüne göre versin canımNiye şaşırdık canm benim ben çoktan yazıyorum burda açıkladım da bir oğlum oldugunu sen görmedin herhalde
Ben bir oğlum oldugunu söyledim anlamıyorum ikinciye de erkek istemek kötü bir şey mi ben iki oğlum iki kızım olsun istedim hep insanlar hakında hiç bişey bilmeden konuşmayınYadırgamıyorum seni ama burada iki kız, uc kızı hatta dört kızı olan arkadaşlar var. Bende iki kız olan birisiyim. Ben sadece allahım bu duyguyu da bana tattır diye allah dua ettim allah nasip ederse kaçağıma alacağım. Ama sizin zaten varmış bitane ikincisi kız olsa ne olur kı... önemli olan bu iki duyguyu da tatmak degıl mi? Bende sizi kendimle karşılaştırıp durdum. Oğlu yok yazık etraftan da kesin kötü gözle bakılıyor diye üzülüp durdum. İlk çocuğunuz zaten erkekmis Daha yeni hamilesin ve endişe içerisindesiniz. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin ve sonra gönlünüzdeki olsun. Ama burada olan azram, uc çiçek annesi iki kız annesi allah size de insallah nasip etsin amin.
Ben bu topikte bir oğlum var kısmetse ikinciye hamileyim dedim ve özel bir sebeb ten bu da oğlan olsun istedimben şahsen senin kızın yada kızların var diye biliyordum ve üzülüyordum çünkü hiç yokmuş gibi davrandınız o yüzden canim şaşırdım allah oğlunu sana bağışlasın ve ikincisi de gönlüne göre versin canım
Bilmediğim için yazdım zaten canim allah gönlündekini nasip etsinBen bir oğlum oldugunu söyledim anlamıyorum ikinciye de erkek istemek kötü bir şey mi ben iki oğlum iki kızım olsun istedim hep insanlar hakında hiç bişey bilmeden konuşmayın
Bilenler biliyor ben bu topikte belirttim daha önceBilmediğim için yazdım zaten canim allah gönlündekini nasip etsin
O zmn kız olsada sorun olmaz herhalde çokBir oğlum var sadce canım benim daha öncede iki düşük biri kızdı digeri belli degildi
Aynn zaten sorun degil ama ben burda sizn gibi erkek çocugu isteyen herkese dua ediyrımO zmn kız olsada sorun olmaz herhalde çok
Saol cnm Allah gönlümüze göre versin hepinizin inşallahAynn zaten sorun degil ama ben burda sizn gibi erkek çocugu isteyen herkese dua ediyrım
Yanılıyorda olabilirim ama hani şu tek ilişki olayı mantıklı gelmiyor düşünsene bu erkek bebegi olanların hepsi tek ilişki mi yapmış
Hem pik gecesi hem diger gün genede oğluşları olanlar daha bilir ben fikrimi söyledim sadece emin değilim tabi
O zaman benim bebiş kızdır
Amin canim cok tesekkur ederimYadırgamıyorum seni ama burada iki kız, uc kızı hatta dört kızı olan arkadaşlar var. Bende iki kız olan birisiyim. Ben sadece allahım bu duyguyu da bana tattır diye allah dua ettim allah nasip ederse kaçağıma alacağım. Ama sizin zaten varmış bitane ikincisi kız olsa ne olur kı... önemli olan bu iki duyguyu da tatmak degıl mi? Bende sizi kendimle karşılaştırıp durdum. Oğlu yok yazık etraftan da kesin kötü gözle bakılıyor diye üzülüp durdum. İlk çocuğunuz zaten erkekmis Daha yeni hamilesin ve endişe içerisindesiniz. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin ve sonra gönlünüzdeki olsun. Ama burada olan azram, uc çiçek annesi iki kız annesi allah size de insallah nasip etsin amin.
Allah razi olsun canimYadırgamıyorum seni ama burada iki kız, uc kızı hatta dört kızı olan arkadaşlar var. Bende iki kız olan birisiyim. Ben sadece allahım bu duyguyu da bana tattır diye allah dua ettim allah nasip ederse kaçağıma alacağım. Ama sizin zaten varmış bitane ikincisi kız olsa ne olur kı... önemli olan bu iki duyguyu da tatmak degıl mi? Bende sizi kendimle karşılaştırıp durdum. Oğlu yok yazık etraftan da kesin kötü gözle bakılıyor diye üzülüp durdum. İlk çocuğunuz zaten erkekmis Daha yeni hamilesin ve endişe içerisindesiniz. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin ve sonra gönlünüzdeki olsun. Ama burada olan azram, uc çiçek annesi iki kız annesi allah size de insallah nasip etsin amin.
Böyle çıktı cnm yaptm napiyim yine
Valla bilmiyorum ki cnm ilginc gercektenBöyle çıktı cnm yaptm napiyim yine
Canim senin bugun adetin kacinci gunuBöyle çıktı cnm yaptm napiyim yine
Yani cnm yumurtlama zamanı degilmi senceValla bilmiyorum ki cnm ilginc gercekten
Ya hamilesin yada adet olmak uzeresin
Yine yap yada yapma diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?