- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.921
Yani pik olunca mi olmalı ilişki onu anlamadm ben tam ya kusura bakmayın bilgim yok.pek.bu konularda da. Ondan soruyrm bukadrKızlar kafanızı karıştırmayın. Catlamaya yakın ilişki olmalı
Catlamadan sonra çok vakit geçince de riskli canım iki üç kişiye şahit oldum test çok açılınca deneme oldu ve kizlari oldu.
2dda önce yaptm cnm bekliyrm ama sanki silindi gibiGunaydinnnKaragullu yaptin mi simdi test? Gece yaptigin olmamis ya arada oluyor oyle
Kizlar bende uygun perhiz , kullanilan takviyeler vs acisindan en az iki iliskiyi dogru buluyorum, iki iliski arasini da en fazla 16-18 saat falan dusunuyorum
İnşallah canım benim zaten diger ilişki çok geç oldu aradan 24 saat geçmişti ama ilk ilişki pik günü ve silikleştikten 5 saat sonra olduPerhiz konusunda
Ilk ilişkidekiler tutmuştur büyük ihtimal. 5 saat te çok değil catladiktan sonra. Daha uzun vakit geçerse riskli bence
Ben denemedim ama sıcak bakıyorum iki ilişkiye. bir yerde okuyunca fikrim değişti. Öncesi önemliymiş. Yani erkeğin 3 4 ilişkiye yetecek kadar sperm biriktirdiği depo varmış. Yani yumurtlama öncesi çok sık ilişki olmazsa zaten kocalar dinlenmiş oluyor. Bence deneme yapacaklar ona dikkat etsinler sadeceGunaydinnnKaragullu yaptin mi simdi test? Gece yaptigin olmamis ya arada oluyor oyle
Kizlar bende uygun perhiz , kullanilan takviyeler vs acisindan en az iki iliskiyi dogru buluyorum, iki iliski arasini da en fazla 16-18 saat falan dusunuyorum
Başkada hiç olmadı sadece o ay iki günİnşallah canım benim zaten diger ilişki çok geç oldu aradan 24 saat geçmişti ama ilk ilişki pik günü ve silikleştikten 5 saat sonra oldu
Pik kısa sürüyorsa pikken olmalı yoksa hafif silinme olunca cnm.Yani pik olunca mi olmalı ilişki onu anlamadm ben tam ya kusura bakmayın bilgim yok.pek.bu konularda da. Ondan soruyrm bukadr
Eşimle zaten 5 gün kadar ilişkiye girmemiştik o zamanBen denemedim ama sıcak bakıyorum iki ilişkiye. bir yerde okuyunca fikrim değişti. Öncesi önemliymiş. Yani erkeğin 3 4 ilişkiye yetecek kadar sperm biriktirdiği depo varmış. Yani yumurtlama öncesi çok sık ilişki olmazsa zaten kocalar dinlenmiş oluyor. Bence deneme yapacaklar ona dikkat etsinler sadece
Güzel cnm. ya benim içimden senin bebeğin erkek gibi geçiyor insallahEşimle zaten 5 gün kadar ilişkiye girmemiştik o zaman
He şimdi anladm cnm teşekkürler birazdan aticam testinde en son yaptigimda bakarsiniz durum.nePik kısa sürüyorsa pikken olmalı yoksa hafif silinme olunca cnm.
İnşallah hep içiniz kadar temiz duygularınız sayesinde oğlum olur.Güzel cnm. ya benim içimden senin bebeğin erkek gibi geçiyor insallah
Ay bakalim cnm2dda önce yaptm cnm bekliyrm ama sanki silindi gibiaticam.birazdan
Durdukca koyulasti cnmnattim bakıp söyleyin lütfen napim şimdi ne zman yapiim bida subfaln aynı şekilde az iciyimmiAy bakalim cnm
Catlamayi yakalayip 24 saat gecmeden 2 iliski bence mantikliBen denemedim ama sıcak bakıyorum iki ilişkiye. bir yerde okuyunca fikrim değişti. Öncesi önemliymiş. Yani erkeğin 3 4 ilişkiye yetecek kadar sperm biriktirdiği depo varmış. Yani yumurtlama öncesi çok sık ilişki olmazsa zaten kocalar dinlenmiş oluyor. Bence deneme yapacaklar ona dikkat etsinler sadece
Silinme gece olmus ama suan normal seviyesine gelmisKızlar yaptm bakarmisiniz şimdi napiyim ben
Pik olunca zaten beklemeden koyulasacak merak etmeDurdukca koyulasti cnmnattim bakıp söyleyin lütfen napim şimdi ne zman yapiim bida subfaln aynı şekilde az iciyimmi
Bugün denemeye devam et daha da koyulaşacaktırDurdukca koyulasti cnmnattim bakıp söyleyin lütfen napim şimdi ne zman yapiim bida subfaln aynı şekilde az iciyimmi
Silinme gece olmus ama suan normal seviyesine gelmis
Evet yine yarim bardak su icip 3 saat sonra yapacaksin
Pik yakalayana kadar, sadece yarim bardak su 3 saat sonra test hic sasma, cay kahve falan icme cnm
Kahvaltını yap içecek içme İnşallah yakalarsın bir an önce bugünSnmalyz 94 hadi inşallah canlarım.anldm ama kahvaltımı yapicam dimi acıktım valla heee şimdi içtim yarım bardak su daha bişe içmem hiç 2de yaparm.bida test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?