Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar kafanızı karıştırmayın. Catlamaya yakın ilişki olmalı
Catlamadan sonra çok vakit geçince de riskli canım iki üç kişiye şahit oldum test çok açılınca deneme oldu ve kizlari oldu.
Yani pik olunca mi olmalı ilişki onu anlamadm ben tam ya kusura bakmayın bilgim yok.pek.bu konularda da. Ondan soruyrm bukadr

2dda önce yaptm cnm bekliyrm ama sanki silindi gibi aticam.birazdan

Perhiz konusunda
Ilk ilişkidekiler tutmuştur büyük ihtimal. 5 saat te çok değil catladiktan sonra. Daha uzun vakit geçerse riskli bence
İnşallah canım benim zaten diger ilişki çok geç oldu aradan 24 saat geçmişti ama ilk ilişki pik günü ve silikleştikten 5 saat sonra oldu

Ben denemedim ama sıcak bakıyorum iki ilişkiye. bir yerde okuyunca fikrim değişti. Öncesi önemliymiş. Yani erkeğin 3 4 ilişkiye yetecek kadar sperm biriktirdiği depo varmış. Yani yumurtlama öncesi çok sık ilişki olmazsa zaten kocalar dinlenmiş oluyor. Bence deneme yapacaklar ona dikkat etsinler sadece

Eşimle zaten 5 gün kadar ilişkiye girmemiştik o zaman

Catlamayi yakalayip 24 saat gecmeden 2 iliski bence mantikli
Uzun sürse bile Y ler olmeden ikinciyi yapmis oluyorsun
Bilmiyorum ki valla cnm nasip iste bakalim

Kızlar yaptm bakarmisiniz şimdi napiyim ben
Silinme gece olmus ama suan normal seviyesine gelmis
Evet yine yarim bardak su icip 3 saat sonra yapacaksin
Pik yakalayana kadar, sadece yarim bardak su 3 saat sonra test hic sasma, cay kahve falan icme cnm

Silinme gece olmus ama suan normal seviyesine gelmis
Evet yine yarim bardak su icip 3 saat sonra yapacaksin
Pik yakalayana kadar, sadece yarim bardak su 3 saat sonra test hic sasma, cay kahve falan icme cnm
Snmalyz 94 hadi inşallah canlarım.anldm ama kahvaltımı yapicam dimi acıktım valla heee şimdi içtim yarım bardak su daha bişe içmem hiç 2de yaparm.bida test

Snmalyz 94 hadi inşallah canlarım.anldm ama kahvaltımı yapicam dimi acıktım valla heee şimdi içtim yarım bardak su daha bişe içmem hiç 2de yaparm.bida test
Kahvaltını yap içecek içme İnşallah yakalarsın bir an önce bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…