- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.981
Ya bu kadar gec koyulasiyor olmasi garip geldi banaYani cnm yumurtlama zamanı degilmi sence
Bnimde hiç bilgm olmadgi için ne düşüncemi bilemedm arkadaşlar yardmci olur misin@
Ya bu kadar gec koyulasiyor olmasi garip geldi bana
Ben yumurtlama olduğunu sanmıyorum dünden veri nerdeyse aynı koyulukta. Bence hamilesin. Erken olduğu için testte çıkmıyor olabilir. İlişkiden sonra kaçımcı günün bugün. Yani bilmiyorum ben öyle düşünüyorumBnimde hiç bilgm olmadgi için ne düşüncemi bilemedm arkadaşlar yardmci olur misinAsbei bkrmisin sen ne düşünüyorsun
Bnimde hiç bilgm olmadgi için ne düşüncemi bilemedm arkadaşlar yardmci olur misinAsbei bkrmisin sen ne düşünüyorsun
Canim senin bugun adetin kacinci gunu
Canım gerçekten bak bir tane olursa tekrar olsunda istersin bu çok normal. Ikinci erkek istemek yadırganacak bişey değil. Ama hiç kızı olmayan biri de bu duyguyu yaşamalı. Yanı cinsiyetten değil tamamen iki meyveyi de tatmak istemekAmin canim cok tesekkur ederim
Tum yazdiklarina katiliyorum
Benim bi oglum olsaydi ikinciyi hatta ucuncuyu de kiz isterdim.kiz cocuklari bambaska
Ama benim iki kizim var Allah bagislasin son bi cocuk daha yapmak istiyorum erkek olursa tadindan yenmez tabi ama yine kiz olursa da 3prensesi olan bi anne olurum
Yeter ki saglikli hayirli uzun omurlu bi evlat olsunlar
Benim erkek isteme nedenim esim tek erkek 5 ablasi var
Tum ablalarinin erkek cocuklari var onlara baktikca ici gidiyor
Esim benden cok istiyor, kiz olursa sevinmez mi tabiki sevinir
Ama ne bileyim kadere ne yazilmissa o olacak yine
Rabbim yazmis olsun yeterki
Kesinlikle katılıyorum cnm. Kız annesi olmak çok güzel bişiBenimde 3 kızım vardı. Bur oğlum olsun çok istedim çok şükür verdi mevlam. Ve iki duyguyu da tattığım gerçekten gözüm doydu. Ama eşim ben tek erkektim hep bir erkek kardeşim olsun istemiştim. O yüzden oğlumda öyle düşünsün istemiyorum diyerek bir tane daha doğur diyerek ikna etti beni. Yine erkek olsun diye denedim. Ama tabi belki fark etmişsinizdir çok dillendirmem hiç oğlu olmayan kadar istiyorum diye. Rabhim verirse ne güzel. Âmâ Gerçekten kız evlat ta çok güzel. O duyguyu yaşamayan cok eksik kalmıştır bence. Rabbim kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre versin
Çok güzel anlatmışsn cnm altına imzamı atarımYadırgamıyorum seni ama burada iki kız, uc kızı hatta dört kızı olan arkadaşlar var. Bende iki kız olan birisiyim. Ben sadece allahım bu duyguyu da bana tattır diye allah dua ettim allah nasip ederse kaçağıma alacağım. Ama sizin zaten varmış bitane ikincisi kız olsa ne olur kı... önemli olan bu iki duyguyu da tatmak degıl mi? Bende sizi kendimle karşılaştırıp durdum. Oğlu yok yazık etraftan da kesin kötü gözle bakılıyor diye üzülüp durdum. İlk çocuğunuz zaten erkekmis Daha yeni hamilesin ve endişe içerisindesiniz. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin ve sonra gönlünüzdeki olsun. Ama burada olan azram, uc çiçek annesi iki kız annesi allah size de insallah nasip etsin amin.
Ben yumurtlama olduğunu sanmıyorum dünden veri nerdeyse aynı koyulukta. Bence hamilesin. Erken olduğu için testte çıkmıyor olabilir. İlişkiden sonra kaçımcı günün bugün. Yani bilmiyorum ben öyle düşünüyorum
[/QUOT cnm 2kere korumasız oldu yani ortalama 12gun geçti yanlış hatırlamıyorsam ama bişey daha sorucam adete yakın böyle çıkması adet belirtisi olamaz mı peki belki adet olucam ama hiç belirtim de yok böyle bişey olabilirmi yani anlatamadm tam ama adet zamanı ovulasyon asıl çıkar bilginiz varmi
Canim onu ben sadece 3 cocuk istedigim icin soyledim, tabi ki istemek cok normal geliyor banaCanım gerçekten bak bir tane olursa tekrar olsunda istersin bu çok normal. Ikinci erkek istemek yadırganacak bişey değil. Ama hiç kızı olmayan biri de bu duyguyu yaşamalı. Yanı cinsiyetten değil tamamen iki meyveyi de tatmak istemek
Seninle ayniymisiz esim tek erkek 7 kiz kardesi var 5 tanesi evli ve 2-3 oglu var hepsinin birinin 1 tane bile kizi yok bizimde 2 kızımız var cok şükür bende oglum olsaydi kiz isterdim Allah hepimizin gönlündekini nasip etsinAmin canim cok tesekkur ederim
Tum yazdiklarina katiliyorum
Benim bi oglum olsaydi ikinciyi hatta ucuncuyu de kiz isterdim.kiz cocuklari bambaska
Ama benim iki kizim var Allah bagislasin son bi cocuk daha yapmak istiyorum erkek olursa tadindan yenmez tabi ama yine kiz olursa da 3prensesi olan bi anne olurum
Yeter ki saglikli hayirli uzun omurlu bi evlat olsunlar
Benim erkek isteme nedenim esim tek erkek 5 ablasi var
Tum ablalarinin erkek cocuklari var onlara baktikca ici gidiyor
Esim benden cok istiyor, kiz olursa sevinmez mi tabiki sevinir
Ama ne bileyim kadere ne yazilmissa o olacak yine
Rabbim yazmis olsun yeterki
Canim artik ovulasyon testi yapmaAdetim gününden 10gun geçti cnn
Amin cnm Rabbim kim ne diliyorsa onu nasip etsin insallahSeninle ayniymisiz esim tek erkek 7 kiz kardesi var 5 tanesi evli ve 2-3 oglu var hepsinin birinin 1 tane bile kizi yok bizimde 2 kızımız var cok şükür bende oglum olsaydi kiz isterdim Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin
Hepimizin hikayesi de benziyor desene. Benim eşimde 5 kız tek erkek. Babası da öyleSeninle ayniymisiz esim tek erkek 7 kiz kardesi var 5 tanesi evli ve 2-3 oglu var hepsinin birinin 1 tane bile kizi yok bizimde 2 kızımız var cok şükür bende oglum olsaydi kiz isterdim Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin
Cnm bnim adetim düzensiz demiştim ilkten ama en son 25subatta adet oldmKaragullu canim 3 cicek annesi adetin kacinci gunu diye sormus sana o bizden daha bilgili bu test konusunda bi tek tek yazsana. Adetin bsladigi gun.iliski oldugu gun ve beklenen adet gununu
Tamam canım o zamn öyle yapiyim artık ama ilişki olsa olur mu korunarak tabiCanim artik ovulasyon testi yapma
Bi kac gun sonra gebelik testi yap
Eger adet olursan bittikten sonra, duzenli ovulasyon testi yap takip edelim
Aynen benim de esim 5 kiz 1 erkekHepimizin hikayesi de benziyor desene. Benim eşimde 5 kız tek erkek. Babası da öyle
Canim kiminde koyu cikabilir, kiminde hic koyulasmazYanılmasam adete yakında test koyu çıkıyor yanlış mıyım3 cicek annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?