Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde 3 kızım vardı. Bur oğlum olsun çok istedim çok şükür verdi mevlam. Ve iki duyguyu da tattığım gerçekten gözüm doydu. Ama eşim ben tek erkektim hep bir erkek kardeşim olsun istemiştim. O yüzden oğlumda öyle düşünsün istemiyorum diyerek bir tane daha doğur diyerek ikna etti beni. Yine erkek olsun diye denedim. Ama tabi belki fark etmişsinizdir çok dillendirmem hiç oğlu olmayan kadar istiyorum diye. Rabhim verirse ne güzel. Âmâ Gerçekten kız evlat ta çok güzel. O duyguyu yaşamayan cok eksik kalmıştır bence. Rabbim kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre versin

Bnimde hiç bilgm olmadgi için ne düşüncemi bilemedm arkadaşlar yardmci olur misin Asbei bkrmisin sen ne düşünüyorsun
Ben yumurtlama olduğunu sanmıyorum dünden veri nerdeyse aynı koyulukta. Bence hamilesin. Erken olduğu için testte çıkmıyor olabilir. İlişkiden sonra kaçımcı günün bugün. Yani bilmiyorum ben öyle düşünüyorum

Canım gerçekten bak bir tane olursa tekrar olsunda istersin bu çok normal. Ikinci erkek istemek yadırganacak bişey değil. Ama hiç kızı olmayan biri de bu duyguyu yaşamalı. Yanı cinsiyetten değil tamamen iki meyveyi de tatmak istemek

Kesinlikle katılıyorum cnm. Kız annesi olmak çok güzel bişi

Çok güzel anlatmışsn cnm altına imzamı atarım

Canim onu ben sadece 3 cocuk istedigim icin soyledim, tabi ki istemek cok normal geliyor bana
Tabiki gonul ister ikisinden de olsun diye bundan dogal ne var

Seninle ayniymisiz esim tek erkek 7 kiz kardesi var 5 tanesi evli ve 2-3 oglu var hepsinin birinin 1 tane bile kizi yok bizimde 2 kızımız var cok şükür bende oglum olsaydi kiz isterdim Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin

Seninle ayniymisiz esim tek erkek 7 kiz kardesi var 5 tanesi evli ve 2-3 oglu var hepsinin birinin 1 tane bile kizi yok bizimde 2 kızımız var cok şükür bende oglum olsaydi kiz isterdim Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin
Amin cnm Rabbim kim ne diliyorsa onu nasip etsin insallah

Hepimizin hikayesi de benziyor desene. Benim eşimde 5 kız tek erkek. Babası da öyle

Karagullu canim 3 cicek annesi adetin kacinci gunu diye sormus sana o bizden daha bilgili bu test konusunda bi tek tek yazsana. Adetin bsladigi gun.iliski oldugu gun ve beklenen adet gununu
Cnm bnim adetim düzensiz demiştim ilkten ama en son 25subatta adet oldm
Canim artik ovulasyon testi yapma
Bi kac gun sonra gebelik testi yap
Eger adet olursan bittikten sonra, duzenli ovulasyon testi yap takip edelim
Tamam canım o zamn öyle yapiyim artık ama ilişki olsa olur mu korunarak tabi

Yanılmasam adete yakında test koyu çıkıyor yanlış mıyım 3 cicek annesi
Canim kiminde koyu cikabilir, kiminde hic koyulasmaz
Kimininde benim ki gibi surekli koyudur
Bi kac gun sonra gebelik testi yaparsa net anlasilir
Eger adet olursa, sonrasinda duzenli takip yapariz insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…