Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bu sabahta yaptim 1.5 saatte cikti çizgi ama yine cok cok silik belli belirsiz sonrasında test pütürlendi daha koyulasacak mi göremedim
Dün 2 saatte çıkmıştı hic bi belirtim de yok
2 gun sonra yap yine canim varsa cikar yine yoksa da adet olursun zaten
Bak bu kuruma cizgisi gercekten cikiyor
Bugun ozellikle denedim gebelik testi deneme yapmadim hamile olmam imkansiz
Kuruma cizgisi cikti

Yöntem varmı yöntem
Valla annem sürekli sağa yat der bizde kaldığı zamanlarda bile uzatır kafayi ne tarafa dönük yatiyorum ona bakar dayimin karisi 6.ya hamileyken dedi ben saga yat dedim yatti bak kesin erkek sonra bi öğrendik gerçekten erkek yedi beni sen beni dinlemiyosun saga yatacaksin o is olurken de aşka gelmeyeceksin tut kendini diyo yöntem buymus ona göre

Ayy cok tatli

Sizde kaldığı zman sağa döndüğünü mü kontrol ediyordu kız onun yanında mı yapıyordun napıuordun

Sizde kaldığı zman sağa döndüğünü mü kontrol ediyordu kız onun yanında mı yapıyordun napıuordun
yok yanlış anladin bebek denemeleri olmadan da saga dönerek uyumak gerekiyomus bebek çalışması zamaninda erkek olsun yani normal zamanda da saga yatmami istiyo onu kontrol ediyo

Bende laboquick yapiyorum zaten kendimi hic umutlandirmiyorum ya net silik cizgi gormeden zaten olmaz ben dayanamadığım icin deli gibi test yapiyorum yoksa daha 10.gün ovu.dan sonra insan bekler adete 1-2 gün kala yapar mal ben 6 gün kalmadan beri yapiyorum sanki cikacak gibi

Anaaa annen kaptırmış kendini
Hic sorma su ara derdi benim 4 kardesiz ablamin 1 kiz 1 erkek abimin 1 kiz 1 erkek kiz kardesimin 1 oglu var benim 2 kiz diye yedi beni hemen bi tane daha getir tut kendini hep saga yat aman sakin o is olurken sevke gelme gebertirim seni diyo utanmasa basimi tutacak

Uuu anneye bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…