- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.021
Hayirlisi olsun insallah canimHepinize teşekkürler canlarim ilgilendiğiniz için bikac gün sonra ben gebelik yaparm varsa çıkar heralde artk olmazsa adet olurum heralde anlamdm bu işi hiç
Hayirlisi olsun
2 gun sonra yap yine canim varsa cikar yine yoksa da adet olursun zatenKızlar bu sabahta yaptim 1.5 saatte cikti çizgi ama yine cok cok silik belli belirsiz sonrasında test pütürlendi daha koyulasacak mi göremedim
Dün 2 saatte çıkmıştı hic bi belirtim de yok
Hayirlisi olsun insAllahKızlar bu sabahta yaptim 1.5 saatte cikti çizgi ama yine cok cok silik belli belirsiz sonrasında test pütürlendi daha koyulasacak mi göremedim
Dün 2 saatte çıkmıştı hic bi belirtim de yok
Insallah meleğimmHayirlisi olsun
Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur insAllah
Valla annem sürekli sağa yat der bizde kaldığı zamanlarda bile uzatır kafayi ne tarafa dönük yatiyorum ona bakar dayimin karisi 6.ya hamileyken dedi ben saga yat dedim yatti bak kesin erkek sonra bi öğrendik gerçekten erkekYöntem varmı yöntem
Ayy cok tatliValla annem sürekli sağa yat der bizde kaldığı zamanlarda bile uzatır kafayi ne tarafa dönük yatiyorum ona bakar dayimin karisi 6.ya hamileyken dedi ben saga yat dedim yatti bak kesin erkek sonra bi öğrendik gerçekten erkekyedi beni sen beni dinlemiyosun saga yatacaksin o is olurken de aşka gelmeyeceksin tut kendini diyo yöntem buymus ona göre
Hangi marka yaptin cikti2 gun sonra yap yine canim varsa cikar yine yoksa da adet olursun zaten
Bak bu kuruma cizgisi gercekten cikiyor
Bugun ozellikle denedim gebelik testi deneme yapmadim hamile olmam imkansiz
Kuruma cizgisi cikti
LaboquickHangi marka yaptin cikti
Sizde kaldığı zman sağa döndüğünü mü kontrol ediyorduValla annem sürekli sağa yat der bizde kaldığı zamanlarda bile uzatır kafayi ne tarafa dönük yatiyorum ona bakar dayimin karisi 6.ya hamileyken dedi ben saga yat dedim yatti bak kesin erkek sonra bi öğrendik gerçekten erkekyedi beni sen beni dinlemiyosun saga yatacaksin o is olurken de aşka gelmeyeceksin tut kendini diyo yöntem buymus ona göre
Sizde kaldığı zman sağa döndüğünü mü kontrol ediyordukız onun yanında mı yapıyordun napıuordun
Anaaa annen kaptırmış kendiniyok yanlış anladin bebek denemeleri olmadan da saga dönerek uyumak gerekiyomus bebek çalışması zamaninda erkek olsun yani normal zamanda da saga yatmami istiyo onu kontrol ediyo
Bende laboquick yapiyorum zaten kendimi hic umutlandirmiyorum ya net silik cizgi gormeden zaten olmaz ben dayanamadığım icin deli gibi test yapiyorumLaboquick
Bu ay dene cnm eşini kandır. erkek milleti cabuk kanar o işe. Bu ay denersen bence tutacak senin ki inşallah. kimyasal sonrası cabuk gebe kalınıyorŞaka maka ben 6.aydayim takipte
Hic sorma su ara derdi benim 4 kardesiz ablamin 1 kiz 1 erkek abimin 1 kiz 1 erkek kiz kardesimin 1 oglu var benim 2 kiz diye yedi beni hemen bi tane daha getir tut kendini hep saga yat aman sakin o is olurken sevke gelme gebertirim seni diyo utanmasa basimi tutacakAnaaa annen kaptırmış kendini
Ilk ay deneme yapmadan sadece takip oldu onuda sayarsak bende 5. Ay da gebe kaldımBende 5
Uuu anneye bak senHic sorma su ara derdi benim 4 kardesiz ablamin 1 kiz 1 erkek abimin 1 kiz 1 erkek kiz kardesimin 1 oglu var benim 2 kiz diye yedi beni hemen bi tane daha getir tut kendini hep saga yat aman sakin o is olurken sevke gelme gebertirim seni diyo utanmasa basimi tutacak
Yok bence hepsi aynı. Aynı yerden geliyordur sonuçtaLaboquick bir bende kuruma çizgisi göstermedi galiba. 3 ay yapmıştım. Acaba kizlar alınan yerde mi önemli. Kalite anlamında yani. N11 den almıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?