Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Laboquick bir bende kuruma çizgisi göstermedi galiba. 3 ay yapmıştım. Acaba kizlar alınan yerde mi önemli. Kalite anlamında yani. N11 den almıştım ben
Bende de cok cikti kiruma cizgisi
Ben de n11 ve gg dan aliyorum
Adete yakin cikiyo bende

Kızlar hepinize allah en sağlıklısından bir oğlan nasip etsin inşallah. Bana da bir kız evlat nasip etsin . Benim eşim 2 erkek kardeş, annem 2 kız 1 erkek, teyzem 3 erkek . Kız kardeşim 2 erkek kardeş. Şahsen çok istiyorum iki de kızım olsun . İki oğlum var malum.

Annem iki kız dan sonra bir erkek bebeği kız kardeşim ike bizim için doğurdu. Biz çok istemiştik. O zaman 14 yaşındaydım. Kızlar annem adet sonrası ilişki öncesi maydanoz süt buharına oturmuştu. Ve o ay hamile kaldı.

Laboquick bir bende kuruma çizgisi göstermedi galiba. 3 ay yapmıştım. Acaba kizlar alınan yerde mi önemli. Kalite anlamında yani. N11 den almıştım ben
Mesela benim aksam yaptiklasimda suan asla cizgi cikmiyo sabah ilk idrarla yapinca 1.5-2 saat sonra cikiyo

Amin canim
Rabbim sana guzeller guzeli bi prenses nasip etsin insAllah

Kızlar bu ay benim ilişki sonrası yaklaşık iki buçuk gün sonra çatladı yumurta sanki şansım düşük gibi hissediyorum . Acaba diğer ay 1.5-2 gün önce kessen ilişkiyi daha mı iyi olur diyorum. Bu ay 10. Gün son ilişki oldu .22. Gün pik 13. Günde çatladı . Diğee ay 11. Gün mü denesem ilişkiyi

Aynen kesinlikle katılıyorum. 1 kızım 1 oğlum var eşim ve özel sebeplerden 1 oğlum daha olsun ona destek olsun ama sonra da Rabbim nasip ederse 1 kızım daha olsun istiyorum. Sanki kız yapmak daha kolay diye 3. De oğlan diye deneyim tutmazsa 4. De denerim diyorum. Aman Rabbim yazmış oldun yeterki Ama insan iki duyguyu da yaşamak ister Çifter Çifter de ister

Hayirlisi olsun da canim bekleriz napalim

Sevgili kız anneleri 3 cicek annesi L Laladunya
@vuslat ve diğer kızçe anneri az anlatın baba kız bebek nasıl yapılır
Canim benim ikiside sık iliskiydi
Ikinci kizimdan once dis gebelik geciedigim icin Ikinci kizimda ovulasyon testi ile hamile kaldim ben ama nasil kullanildigini bilmiyordum
T cizgisi C ye yakin koyuluktaydi asla pik degildi
O koyuluktan bi gun once , o gun ve sonraki gun iliski oldu 3 gun yani
Simdi hesap ediyorum da muhtemelen ben pikten 2 gun once yapmis birakmis oluyorum
Eger o zamanda vucudum bu sekilde iste bana oyle geliyor

Dur bakalim bu ay belli olsunda bi senin koyulukta uzun sürüyor ona gore yapariz insallah birseyler

Sevgili kız anneleri 3 cicek annesi L Laladunya
@vuslat ve diğer kızçe anneri az anlatın baba kız bebek nasıl yapılır
Ben her iki kizimda da adet bittigi günden itibaren 2 günde 1iliski olarak korunmayı bıraktığım ilk ayda kaldim.o zamanlar ovu testi filan yumurtlama günü hicbisey takip etmiyodum bilmiyodum adet bitiminden itibaren 4-5 iliski oluyodu iki günde bir olmak üzere

Canım senin dediğin gibiyse benim pike yakın yani tam pik değil pikten 1 gün öncesi 11. Gündü. 12. Gün saat 15 te Pik Ve 13. Gün saat 11 de çatlamıştı.demekki benim 9-10-11 gün deneme yapmam lazım diğer ay tabi gebe değilsem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…