- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.041
Bende de cok cikti kiruma cizgisiLaboquick bir bende kuruma çizgisi göstermedi galiba. 3 ay yapmıştım. Acaba kizlar alınan yerde mi önemli. Kalite anlamında yani. N11 den almıştım ben
Hic sorma ya 3 de kiz olursa öldürür beniUuu anneye bak sen
Mesela benim aksam yaptiklasimda suan asla cizgi cikmiyo sabah ilk idrarla yapinca 1.5-2 saat sonra cikiyoLaboquick bir bende kuruma çizgisi göstermedi galiba. 3 ay yapmıştım. Acaba kizlar alınan yerde mi önemli. Kalite anlamında yani. N11 den almıştım ben
Bence hamilesim canım açık ta olsa hafif pembe bir çizgi varsan gebesindir.Mesela benim aksam yaptiklasimda suan asla cizgi cikmiyo sabah ilk idrarla yapinca 1.5-2 saat sonra cikiyo
Amin canimKızlar hepinize allah en sağlıklısından bir oğlan nasip etsin inşallah. Bana da bir kız evlat nasip etsin . Benim eşim 2 erkek kardeş, annem 2 kız 1 erkek, teyzem 3 erkek . Kız kardeşim 2 erkek kardeş. Şahsen çok istiyorum iki de kızım olsun . İki oğlum var malum.
Bende gittigidiyordan aldim ovu testleriyle beraber geldiLaboquick bir bende kuruma çizgisi göstermedi galiba. 3 ay yapmıştım. Acaba kizlar alınan yerde mi önemli. Kalite anlamında yani. N11 den almıştım ben
Çok çok silik eşim göremiyorum diyo ama var buraya da attim hatta akşamına yaptim üstünden 24 saat bile geçti cikmadi o cizgiBence hamilesim canım açık ta olsa hafif pembe bir çizgi varsan gebesindir.
Amin canim
Rabbim sana guzeller guzeli bi prenses nasip etsin insAllah
Aynen kesinlikle katılıyorum. 1 kızım 1 oğlum var eşim ve özel sebeplerden 1 oğlum daha olsun ona destek olsun ama sonra da Rabbim nasip ederse 1 kızım daha olsun istiyorum. Sanki kız yapmak daha kolay diye 3. De oğlan diye deneyim tutmazsa 4. De denerim diyorum. Aman Rabbim yazmış oldun yeterkiCanım gerçekten bak bir tane olursa tekrar olsunda istersin bu çok normal. Ikinci erkek istemek yadırganacak bişey değil. Ama hiç kızı olmayan biri de bu duyguyu yaşamalı. Yanı cinsiyetten değil tamamen iki meyveyi de tatmak istemek
Hayirlisi olsun da canim bekleriz napalimBende laboquick yapiyorum zaten kendimi hic umutlandirmiyorum ya net silik cizgi gormeden zaten olmaz ben dayanamadığım icin deli gibi test yapiyorumyoksa daha 10.gün ovu.dan sonra insan bekler adete 1-2 gün kala yapar mal ben 6 gün kalmadan beri yapiyorum sanki cikacak gibi
Yok canim inan 2 gundur tartisiyoruz yapmam diyorBu ay dene cnm eşini kandır. erkek milleti cabuk kanar o işe. Bu ay denersen bence tutacak senin ki inşallah. kimyasal sonrası cabuk gebe kalınıyor
Canim benim ikiside sık iliskiydiSevgili kız anneleri3 cicek annesi L Laladunya
@vuslat ve diğer kızçe anneri az anlatın baba kız bebek nasıl yapılır
Dur bakalim bu ay belli olsunda bi senin koyulukta uzun sürüyor ona gore yapariz insallah birseylerKızlar bu ay benim ilişki sonrası yaklaşık iki buçuk gün sonra çatladı yumurta sanki şansım düşük gibi hissediyorum . Acaba diğer ay 1.5-2 gün önce kessen ilişkiyi daha mı iyi olur diyorum. Bu ay 10. Gün son ilişki oldu .22. Gün pik 13. Günde çatladı . Diğee ay 11. Gün mü denesem ilişkiyi
Ben her iki kizimda da adet bittigi günden itibaren 2 günde 1iliski olarak korunmayı bıraktığım ilk ayda kaldim.o zamanlar ovu testi filan yumurtlama günü hicbisey takip etmiyodum bilmiyodum adet bitiminden itibaren 4-5 iliski oluyodu iki günde bir olmak üzereSevgili kız anneleri3 cicek annesi L Laladunya
@vuslat ve diğer kızçe anneri az anlatın baba kız bebek nasıl yapılır
Aynen hayırlısı olsun hepimiz hakkındaHayirlisi olsun da canim bekleriz napalim
Canım senin dediğin gibiyse benim pike yakın yani tam pik değil pikten 1 gün öncesi 11. Gündü. 12. Gün saat 15 te Pik Ve 13. Gün saat 11 de çatlamıştı.demekki benim 9-10-11 gün deneme yapmam lazım diğer ay tabi gebe değilsem .Canim benim ikiside sık iliskiydi
Ikinci kizimdan once dis gebelik geciedigim icin Ikinci kizimda ovulasyon testi ile hamile kaldim ben ama nasil kullanildigini bilmiyordum
T cizgisi C ye yakin koyuluktaydi asla pik degildi
O koyuluktan bi gun once , o gun ve sonraki gun iliski oldu 3 gun yani
Simdi hesap ediyorum da muhtemelen ben pikten 2 gun once yapmis birakmis oluyorum
Eger o zamanda vucudum bu sekilde iste bana oyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?