- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.061
Canım benim koyuluk pik ve çatlama arası 22 saat sürdü bence ortalama bir günde çatlıyor benim yumurta.Dur bakalim bu ay belli olsunda bi senin koyulukta uzun sürüyor ona gore yapariz insallah birseyler
Aynen canim senin pik uzun sürüyor demekki benim de o zaman uzun süruyorduCanım senin dediğin gibiyse benim pike yakın yani tam pik değil pikten 1 gün öncesi 11. Gündü. 12. Gün saat 15 te Pik Ve 13. Gün saat 11 de çatlamıştı.demekki benim 9-10-11 gün deneme yapmam lazım diğer ay tabi gebe değilsem .
Canim o kadar cok isterdim ki ama gercekten hic bi fikrim yokSevgili kız anneleri3 cicek annesi L Laladunya
@vuslat ve diğer kızçe anneri az anlatın baba kız bebek nasıl yapılır
Bence de en son 11 de yapip birakman lazim cnmCanım benim koyuluk pik ve çatlama arası 22 saat sürdü bence ortalama bir günde çatlıyor benim yumurta.
Aynen ilk korunmalı ikinci korunmasız deneme yapsinBence de en son 11 de yapip birakman lazim cnm
O zamana kadar da sık iliski olsun
Bi de mumkun olursa deneme yapacagin gun 2 iliski olsun
Ilk iliski korunmali
Ikinci iliski deneme olsun
Canim o kadar cok isterdim ki ama gercekten hic bi fikrim yok
Sadece hatirladigim, birliktelik zamani cok kuru oldugum
Birinci sık iliskiyle, diger ikisi seyrek iliskiyle oldu
Bence de en son 11 de yapip birakman lazim cnm
O zamana kadar da sık iliski olsun
Bi de mumkun olursa deneme yapacagin gun 2 iliski olsun
Ilk iliski korunmali
Ikinci iliski deneme olsun
Oyleyse canim cok afedersin tek iliskide azcik disari sonra iceri olsunTeşekkür ederim canım benim .
Ah kuzum o pek mümkün değil işte .iki ilişki zor tek şlişkiye zor ikna ediyorum
Onlari.hic yapmadim canim hic bi fikrim yokKızlar bir soru daha sizce hayıt suyu ile soğan kürü aynı ay yapılırmı
Oyleyse canim cok afedersin tek iliskide azcik disari sonra iceri olsun
Onlari.hic yapmadim canim hic bi fikrim yok
Bilen arkadaslar soylesin
Insallah gerek kalmaz cnm bu ay hamilelik vardirTamam canım bunu deneyebilirim işte .
NedenAhhh kuzum teşekkür ederim . Sorun bana süt ürünleri yasak malesef
Göreceksin allah sana ve burada olan bütün arkadaşlarıma nasip edecek yeter ki hep dua edelim. Bende çok umutsuzdum ama gerçekten hiç beklemediğim bir anda nasip oldu. Herkes istediği kadar çocuk yapabilir sadece ben arkadaşın yazılarını görmemiştim ondan şaşırdım. Ama kendimden şunu da biliyorum en yakın akraban bile sana nispet yapıyor ne yanı oğlu varmış. İki duyguyu tatmak bence güzel olur. Tabii ki iki kız iki erkek bebek isteyen anneleri de anlıyorum. Büyük aile duygusu da güzel. Benim icin de yeter allah sağlıklı bir şekilde kucağıma versin bu bebeği bunu da büyüteyim su içinde olduğumuz kaos ortamı da atlatalım yeter. Ama lütfen yılma sende pik kısa ise vuslat benim ve diğer arkadaşlar gibi yap. Zamanlama önemli gerçekten. Bak beslenme ben çalıştığım icin çok dikkat etmedim ama zamanlama tuttu. Her gece dua et bende size sana hepinize edeceğim. İnsallah allah size de nasip etsinAmin canim cok tesekkur ederim
Tum yazdiklarina katiliyorum
Benim bi oglum olsaydi ikinciyi hatta ucuncuyu de kiz isterdim.kiz cocuklari bambaska
Ama benim iki kizim var Allah bagislasin son bi cocuk daha yapmak istiyorum erkek olursa tadindan yenmez tabi ama yine kiz olursa da 3prensesi olan bi anne olurum
Yeter ki saglikli hayirli uzun omurlu bi evlat olsunlar
Benim erkek isteme nedenim esim tek erkek 5 ablasi var
Tum ablalarinin erkek cocuklari var onlara baktikca ici gidiyor
Esim benden cok istiyor, kiz olursa sevinmez mi tabiki sevinir
Ama ne bileyim kadere ne yazilmissa o olacak yine
Rabbim yazmis olsun yeterki
Dualara çok ihtiyacımız var gerçekten sende hamilesin bol bol et bize. Bende pikken denemeyi düşünüyorum allah izin verirse. Bakalım kısmetimizde ne varsa o olacakGöreceksin allah sana ve burada olan bütün arkadaşlarıma nasip edecek yeter ki hep dua edelim. Bende çok umutsuzdum ama gerçekten hiç beklemediğim bir anda nasip oldu. Herkes istediği kadar çocuk yapabilir sadece ben arkadaşın yazılarını görmemiştim ondan şaşırdım. Ama kendimden şunu da biliyorum en yakın akraban bile sana nispet yapıyor ne yanı oğlu varmış. İki duyguyu tatmak bence güzel olur. Tabii ki iki kız iki erkek bebek isteyen anneleri de anlıyorum. Büyük aile duygusu da güzel. Benim icin de yeter allah sağlıklı bir şekilde kucağıma versin bu bebeği bunu da büyüteyim su içinde olduğumuz kaos ortamı da atlatalım yeter. Ama lütfen yılma sende pik kısa ise vuslat benim ve diğer arkadaşlar gibi yap. Zamanlama önemli gerçekten. Bak beslenme ben çalıştığım icin çok dikkat etmedim ama zamanlama tuttu. Her gece dua et bende size sana hepinize edeceğim. İnsallah allah size de nasip etsin
İnsallah bebeğin erkektir. Uc kız iki erkek Harika. Benim ablam kızı yok ama hep eksik uc oglu var. Bundan bana ve benim kızlarıma çok düşkün. Allah iki duyguyu da herherse yaşatsın insalah. Bu arada herkes dikkat etsin durum çok kötüBenimde 3 kızım vardı. Bur oğlum olsun çok istedim çok şükür verdi mevlam. Ve iki duyguyu da tattığım gerçekten gözüm doydu. Ama eşim ben tek erkektim hep bir erkek kardeşim olsun istemiştim. O yüzden oğlumda öyle düşünsün istemiyorum diyerek bir tane daha doğur diyerek ikna etti beni. Yine erkek olsun diye denedim. Ama tabi belki fark etmişsinizdir çok dillendirmem hiç oğlu olmayan kadar istiyorum diye. Rabhim verirse ne güzel. Âmâ Gerçekten kız evlat ta çok güzel. O duyguyu yaşamayan cok eksik kalmıştır bence. Rabbim kim ne istiyorsa herkesin gönlüne göre versin
Egzamam var canım o yüzden bana sütü ürünleri gluten ve şeker yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?