Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canim senin pik uzun sürüyor demekki benim de o zaman uzun süruyordu

Canım benim koyuluk pik ve çatlama arası 22 saat sürdü bence ortalama bir günde çatlıyor benim yumurta.
Bence de en son 11 de yapip birakman lazim cnm
O zamana kadar da sık iliski olsun
Bi de mumkun olursa deneme yapacagin gun 2 iliski olsun
Ilk iliski korunmali
Ikinci iliski deneme olsun

Canim o kadar cok isterdim ki ama gercekten hic bi fikrim yok
Sadece hatirladigim, birliktelik zamani cok kuru oldugum
Birinci sık iliskiyle, diger ikisi seyrek iliskiyle oldu

Teşekkür ederim canım benim .

Bence de en son 11 de yapip birakman lazim cnm
O zamana kadar da sık iliski olsun
Bi de mumkun olursa deneme yapacagin gun 2 iliski olsun
Ilk iliski korunmali
Ikinci iliski deneme olsun

Ah kuzum o pek mümkün değil işte .iki ilişki zor tek şlişkiye zor ikna ediyorum

Göreceksin allah sana ve burada olan bütün arkadaşlarıma nasip edecek yeter ki hep dua edelim. Bende çok umutsuzdum ama gerçekten hiç beklemediğim bir anda nasip oldu. Herkes istediği kadar çocuk yapabilir sadece ben arkadaşın yazılarını görmemiştim ondan şaşırdım. Ama kendimden şunu da biliyorum en yakın akraban bile sana nispet yapıyor ne yanı oğlu varmış. İki duyguyu tatmak bence güzel olur. Tabii ki iki kız iki erkek bebek isteyen anneleri de anlıyorum. Büyük aile duygusu da güzel. Benim icin de yeter allah sağlıklı bir şekilde kucağıma versin bu bebeği bunu da büyüteyim su içinde olduğumuz kaos ortamı da atlatalım yeter. Ama lütfen yılma sende pik kısa ise vuslat benim ve diğer arkadaşlar gibi yap. Zamanlama önemli gerçekten. Bak beslenme ben çalıştığım icin çok dikkat etmedim ama zamanlama tuttu. Her gece dua et bende size sana hepinize edeceğim. İnsallah allah size de nasip etsin

Dualara çok ihtiyacımız var gerçekten sende hamilesin bol bol et bize. Bende pikken denemeyi düşünüyorum allah izin verirse. Bakalım kısmetimizde ne varsa o olacak

İnsallah bebeğin erkektir. Uc kız iki erkek Harika. Benim ablam kızı yok ama hep eksik uc oglu var. Bundan bana ve benim kızlarıma çok düşkün. Allah iki duyguyu da herherse yaşatsın insalah. Bu arada herkes dikkat etsin durum çok kötü bizim burada da öyle. Biz evden hiç çıkmıyoruz bu son bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…