Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eğer hic ovu.kullanmadiysan adet bittigi gün başlayan iyi olur

Şimdi bu teste göre 19.30 olan en koyusu peki pikken mi değerlendirdiniz? Pik en fazla kaç saat olmalı ki kısa sürüyor demek için??
Canim ben surekli kendimi takip ettigim icin ustten 2.testte ki oldugunda deneme yapacagim. Benim pik 4 5 saat sürüyor
Gecen ay da o sekilde deneme oldu ama doktor kontrolune gore yaptim hemen hemen ayni oldu. Ama dusuk yaptim malesef yontemler tuttu mu tutmadi mi bilmiyorum yani oglum yok.
aklina gelen herseyin Ph seviyesini olctum esimin de benim de 8 den yuksekti. Ayri olarak akintiyi da olctum o da yuksekti deneme yapacagim zaman. Zaten erkeklerin spermler yuksek ph oluyor

Hayır hiç kullanmadım böyle bişey olduğunu yeni öğrendim zaten açıkçası yum günü ile erkek olayını insaallah hepimizin gönlündeki olur
Amin canim hosgeldin
ALLAH gonlune gore versin
Adetin 8. 9. Gunu baslayabilirsin cnm test yapmaya

O zaman inşallah gönlünw göre bir erkek nasil olur o zaman kesin tanı koymuş oluruz tabii Allah’ın takdiri ile olay pH ve zamanlama diyerek

Amin canim hosgeldin
Aminn insaallah hepimizin teşekkür ederim. Bu konuyla ilgili hadiste ilk 5 gun erkek 5 8 gun arasi kiz deniliyo ya yumurtlama hesaplarimizla celismiyo mu sizce yum gununden önce kiz olma ihtimali artiyo halbu ki bi fikriniz var mi

Amin canim hosgeldin
Hosbuldum sağol canım benim ilk kiz adet bittikten 2 gun arayla denemede oldu yumurtlama faln bilmiyodum tabi şu an bu olay mantıklı geliyo o yuzden

Yanılıyorda olabilirim ama hani şu tek ilişki olayı mantıklı gelmiyor düşünsene bu erkek bebegi olanların hepsi tek ilişki mi yapmış
Benimki tek ilişki
Pikken deneme piki kısa sürenler için öneriliyor
Yoksa pikten sonraki azıcık silinmede tek ilişki tavsiye ediliyor
Bir mantıksızlık yok yani

Benimki tek ilişki
Pikken deneme piki kısa sürenler için öneriliyor
Yoksa pikten sonraki azıcık silinmede tek ilişki tavsiye ediliyor
Bir mantıksızlık yok yani
Benim bi arkadasimin adetten 1 hafta sonra kazayla baska bi arkadasim yum gunu ve ertesi gün denemeyle erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…