- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.181
Eğer hic ovu.kullanmadiysan adet bittigi gün başlayan iyi olurArkadaslar merhaba gruba yeni uyeyim benimde 1 kizim var bu ay 2. Çocuğu düşünüyoruz insaallah yumurtlama günü ile erkek olma ihtimali artiyomus biraz araştırdım ve sizi takip ediyorum bu gün adetim bitiyo ovulasyon testine kac gün sonra başlamalıyım sizce
Canim ben surekli kendimi takip ettigim icin ustten 2.testte ki oldugunda deneme yapacagim. Benim pik 4 5 saat sürüyorŞimdi bu teste göre 19.30 olan en koyusu peki pikken mi değerlendirdiniz? Pik en fazla kaç saat olmalı ki kısa sürüyor demek için??
Hayır hiç kullanmadım böyle bişey olduğunu yeni öğrendim zaten açıkçası yum günü ile erkek olayını insaallah hepimizin gönlündeki olurEğer hic ovu.kullanmadiysan adet bittigi gün başlayan iyi olur
Amin canim hosgeldinHayır hiç kullanmadım böyle bişey olduğunu yeni öğrendim zaten açıkçası yum günü ile erkek olayını insaallah hepimizin gönlündeki olur
O zaman adet bittiği gün basla ki kacirma ne zaman yumurtladigini bilmiyosun çünküHayır hiç kullanmadım böyle bişey olduğunu yeni öğrendim zaten açıkçası yum günü ile erkek olayını insaallah hepimizin gönlündeki olur
O zaman inşallah gönlünw göre bir erkek nasil olur o zaman kesin tanı koymuş oluruz tabii Allah’ın takdiri ile olay pH ve zamanlama diyerekCanim ben surekli kendimi takip ettigim icin ustten 2.testte ki oldugunda deneme yapacagim. Benim pik 4 5 saat sürüyor
Gecen ay da o sekilde deneme oldu ama doktor kontrolune gore yaptim hemen hemen ayni oldu. Ama dusuk yaptim malesef yontemler tuttu mu tutmadi mi bilmiyorum yani oglum yok.
aklina gelen herseyin Ph seviyesini olctum esimin de benim de 8 den yuksekti. Ayri olarak akintiyi da olctum o da yuksekti deneme yapacagim zaman. Zaten erkeklerin spermler yuksek ph oluyor
Aminn insaallah hepimizin teşekkür ederim. Bu konuyla ilgili hadiste ilk 5 gun erkek 5 8 gun arasi kiz deniliyo ya yumurtlama hesaplarimizla celismiyo mu sizce yum gununden önce kiz olma ihtimali artiyo halbu ki bi fikriniz var miAmin canim hosgeldin
ALLAH gonlune gore versin
Adetin 8. 9. Gunu baslayabilirsin cnm test yapmaya
Evet teşekkür ederim mantıklıO zaman adet bittiği gün basla ki kacirma ne zaman yumurtladigini bilmiyosun çünkü
Hosbuldum sağol canımAmin canim hosgeldin
ALLAH gonlune gore versin
Adetin 8. 9. Gunu baslayabilirsin cnm test yapmaya
Insallah canim.l hayirlisi bakalim nasipte varsa olurO zaman inşallah gönlünw göre bir erkek nasil olur o zaman kesin tanı koymuş oluruz tabii Allah’ın takdiri ile olay pH ve zamanlama diyerek
Esinin icmesine gerek yok cnmKizlar bu gün ingiliz karbonati aldim hazilayip icicem günde 1 litre falan eşiminde mi içmesi gerekiyo
Biraz içsin yinede yaa bisey olmaz heraldeEsinin icmesine gerek yok cnm
Gunde 2 soda icsin
Yok nolacak birsey olmaz icerseBiraz içsin yinede yaa bisey olmaz heralde
Bu ay ilk olacak hem merak hem heycan bakalim neler olacak testlerden anlamazsam yardım almak isterim sizlerden hic yapmadim çünkü daha önceYok nolacak birsey olmaz icerse
Testlerini yaptikca buraya at yardimci oluruz cnmBu ay ilk olacak hem merak hem heycan bakalim neler olacak testlerden anlamazsam yardım almak isterim sizlerden hic yapmadim çünkü daha önce
Çok sağol canımTestlerini yaptikca buraya at yardimci oluruz cnm
Ne demekÇok sağol canım
Benimki tek ilişkiYanılıyorda olabilirim ama hani şu tek ilişki olayı mantıklı gelmiyor düşünsene bu erkek bebegi olanların hepsi tek ilişki mi yapmış
Benim bi arkadasimin adetten 1 hafta sonra kazayla baska bi arkadasim yum gunu ve ertesi gün denemeyle erkekBenimki tek ilişki
Pikken deneme piki kısa sürenler için öneriliyor
Yoksa pikten sonraki azıcık silinmede tek ilişki tavsiye ediliyor
Bir mantıksızlık yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?