Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Catlamayi yakalayip 24 saat gecmeden 2 iliski bence mantikli
Uzun sürse bile Y ler olmeden ikinciyi yapmis oluyorsun
Bilmiyorum ki valla cnm nasip iste bakalim
Bende bir yerde içeriye aynı zamanda çok fazla x yollanmış olduğunu okumuştum o yüzden tek ilişki daha az riskliydi ama tabi en nihayetinde nasip de ne varsa o oluyor

Ben kızımda sağa yattım
Oğlumda düz

Canım inan öyle düşünme
Şansın çok yüksek
Kız spermleri 5 güne kadar bile yaşayabiliyor zaten

Canım ben bunu çürüteceğim şimdi
Kızımda 5 günlük cinsel perhizimiz vardı
Hep sağa yatarım yine sağa yattım

Valla saga da yatsak sola da yatsak amuda da kalksak olacak olan oluyo zaten bence sonuc değişmiyo
Zaten bu yüzden hep diyorum en en en önemlisi dua
Burda herşeyi tam yapıp kesin erkektir dediğimizin kızı olduğunu da gördük
Yumurtlamadan birgün önce denemeyi kesip riskli kız olabilir dediğimizin oğlu olduğunu da gördük
Elinizden geleni yapıp bol dua edip tevekkül olun

Canım inan öyle düşünme
Şansın çok yüksek
Kız spermleri 5 güne kadar bile yaşayabiliyor zaten

inşallah canım inşallah şans yüzüme güler. Olmasına niyet ediyorum . Ve öylede oldu .Aaa ben bilmiyordum bunu kız spermşerin beş gün yaşadığını çol şaşırdım.

Canım ben bunu çürüteceğim şimdi
Kızımda 5 günlük cinsel perhizimiz vardı
Hep sağa yatarım yine sağa yattım
Hadi yaa daha da inanmıyom cnm o zamn aslında ne kadar ugrassakta herşey Allah'ın dediği olur canım bunun bilincindeyiz hepimiz ama yinede duramiyoz işte biseyleri karistrmadan

Bende ilk defa yapıcam test sabah ilk idrarla mı başlamam gerekiyor
Sabah ilk idrarla yapılmıyor genelde en güzel saat 11-16 arası. Ben hergüm 15 te yapıyordun. Pik olduğu günde çatlayana kadar 5 saatte bir yaptım. 3 saat sıvı almadan yapman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…