- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.201
Bende bir yerde içeriye aynı zamanda çok fazla x yollanmış olduğunu okumuştum o yüzden tek ilişki daha az riskliydi ama tabi en nihayetinde nasip de ne varsa o oluyorCatlamayi yakalayip 24 saat gecmeden 2 iliski bence mantikli
Uzun sürse bile Y ler olmeden ikinciyi yapmis oluyorsun
Bilmiyorum ki valla cnm nasip iste bakalim
Benim eşimde 3 kız tek erkek. Babası da öyleHepimizin hikayesi de benziyor desene. Benim eşimde 5 kız tek erkek. Babası da öyle
Ben kızımda sağa yattımValla annem sürekli sağa yat der bizde kaldığı zamanlarda bile uzatır kafayi ne tarafa dönük yatiyorum ona bakar dayimin karisi 6.ya hamileyken dedi ben saga yat dedim yatti bak kesin erkek sonra bi öğrendik gerçekten erkekyedi beni sen beni dinlemiyosun saga yatacaksin o is olurken de aşka gelmeyeceksin tut kendini diyo yöntem buymus ona göre
Canım inan öyle düşünmeKızlar bu ay benim ilişki sonrası yaklaşık iki buçuk gün sonra çatladı yumurta sanki şansım düşük gibi hissediyorum . Acaba diğer ay 1.5-2 gün önce kessen ilişkiyi daha mı iyi olur diyorum. Bu ay 10. Gün son ilişki oldu .22. Gün pik 13. Günde çatladı . Diğee ay 11. Gün mü denesem ilişkiyi
Valla saga da yatsak sola da yatsak amuda da kalksak olacak olan oluyo zaten bence sonuc değişmiyoBen kızımda sağa yattım
Oğlumda düz
Soda sade mi limonlu mu daha etkili bilgin var mı bulamadim benEsinin icmesine gerek yok cnm
Gunde 2 soda icsin
Canım ben bunu çürüteceğim şimdiŞu sağa yatma olayına ben inanıyorum gerçekten yaa bide sik ilişkide kız olduğuna yani erkek bebk için baksana sizinde 4kizda sola yatmissiniz bende kızımda sola yatmistm .inş erkegi tuttrucaz hepimiz Allah'ın izniyle
Limonlu sodaSoda sade mi limonlu mu daha etkili bilgin var mı bulamadim ben
Sade olurSoda sade mi limonlu mu daha etkili bilgin var mı bulamadim ben
Dogru canim nasipte ne varsa artikBende bir yerde içeriye aynı zamanda çok fazla x yollanmış olduğunu okumuştum o yüzden tek ilişki daha az riskliydi ama tabi en nihayetinde nasip de ne varsa o oluyor ☺
Zaten bu yüzden hep diyorum en en en önemlisi duaValla saga da yatsak sola da yatsak amuda da kalksak olacak olan oluyo zaten bence sonuc değişmiyo
Sade al kızılay ınkini içine limon sık canımSoda sade mi limonlu mu daha etkili bilgin var mı bulamadim ben
Canım inan öyle düşünme
Şansın çok yüksek
Kız spermleri 5 güne kadar bile yaşayabiliyor zaten
Benim dedigim limonlu soda da yani soda ninicine limon sıkma
Canım ben bunu çürüteceğim şimdi
Kızımda 5 günlük cinsel perhizimiz vardı
Hep sağa yatarım yine sağa yattım
Sabah ilk idrarla yapılmıyor genelde en güzel saat 11-16 arası. Ben hergüm 15 te yapıyordun. Pik olduğu günde çatlayana kadar 5 saatte bir yaptım. 3 saat sıvı almadan yapman gerekiyor.Bende ilk defa yapıcam test sabah ilk idrarla mı başlamam gerekiyor
Hayır ilk idrarınızı yaptıktan sonra yarım bardak su içinBende ilk defa yapıcam test sabah ilk idrarla mı başlamam gerekiyor
Teşekkür ediyorum inşallah bu ay öğreneceğimHayır ilk idrarınızı yaptıktan sonra yarım bardak su için
Sıvı birşey tüketmeyin 2-3 saat sonra yapmanız gerekiyor
Hergün aynı saatlerde yaparsanız iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?