- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.221
Hayir ilk idrarla yapilmaz ovulasyon testi. Sabah ilk idrardan sonra yarim su bardagi falan su için 3 saat sonra yapin testi çok fazla sivi almayin süre içerisindeBende ilk defa yapıcam test sabah ilk idrarla mı başlamam gerekiyor
Hahahah ay kusura bakmayın ben güldüm ama evet yaşarken bunaltıcı olabilir. Siz de sağınıza yatıverin kırmayın kadıncağızıValla yardim etmesine ediyo saolsun da cok bunaltiyo sabah 8 de kalk cocuklari yedir 2 saatte bir aksam 10 oldu mu yataga Bende kaldığı günler sabahin 7 sinde kalkiyo mesela balkonu yikiyo evi süpürüyo birden camlara girişiyor hep diken üstündeyizarada kafayi uzatıyor bakiyo sağa dönük mü yatiyorum yatmiyosam gün boyu onu söylüyor ben bi lafimi sana geciremiyorum herkesin oglu oluyo beni dinleyip sen bi halt anlamiyosun beni dinlemiyosun küserim sana bi daha sola yatarsan bla bla ...
Ben yarin basliyorum ilk olacakNapıyonuz kızlar varmı bugğn yarın deneyecek olan
Ben de istiyorum mümkünse sadece kızımın doğum tarihi yazmam yeterli mi?Bakarım kızlarının doğum tarihini yazarsan tabiki
Evet gördüm hoş geldin aramızaBen yarin basliyorum ilk olacak
Aminn insaallah isteyen herkese gönlündeki nasip etsin AllahEvet gördüm hoş geldin aramızasende paşana kavuşursun inşallah ☺
Sende hamile kal kızın 3 yaşına basmadan doğum olsun ama bunlar işin eğlencesi pekte takma Allah ne dilerse oBen de istiyorum mümkünse sadece kızımın doğum tarihi yazmam yeterli mi?
04.10.2018 de doğdu
Sağa yattim deneme zamani hemde 3-4 saat kolum tutmadi artik olmazsa bi daha sana torun yok dedimHahahah ay kusura bakmayın ben güldüm ama evet yaşarken bunaltıcı olabilir. Siz de sağınıza yatıverin kırmayın kadıncağızı
Kızlarımda hiç öyle şeyler bilmiyordum. Oğlumda bende dümdüz yattım vallaBen kızımda sağa yattım
Oğlumda düz
Ay anneni görmeden çok sevdim çok tatlı gerçektenSağa yattim deneme zamani hemde 3-4 saat kolum tutmadi artik olmazsa bi daha sana torun yok dedim
Cnm bence bir tarafi yok. her ay farklı taraftan yumurtluyoruz yumurta hangi taraftaysa spermler o tarafa gidecektir.Merhaba herkese , erkek bebek için ne tarafa yatılmalı ? İnternette her iki taraf da yazıyor
Çok tatlıdır valla bi dk susmazAy anneni görmeden çok sevdim çok tatlı gerçekten
Kimi sağa yatmalı diyor kimi de çenemi yok diyor. Ama buradakiler genellikle sağa yatıyorlarMerhaba herkese , erkek bebek için ne tarafa yatılmalı ? İnternette her iki taraf da yazıyor
Valla ben de öyle düşünüyorum ama bazen de zor olur diye vazgeçiyorum nasip diyelimSende hamile kal kızın 3 yaşına basmadan doğum olsun ama bunlar işin eğlencesi pekte takma Allah ne dilerse o
Adet sonrası yumurtlamaya denk gelen oldu mu ovülasyon testleriyle?
Hadis olduğu söyleniyor adetten sonraki beş gün içinde hamilelik olursa erkek olabileceği yönünde. O yüzden merak ettimOlabiliyor canım
Evet biliyorıum canım bazen adet bitini hemen yumurtlama oluyor ve bazende adetten önce kalan atılamayan yumurtalar adet sonrası ilişkide döllenebiliyor o durumda da erkek oluyorHadis olduğu söyleniyor adetten sonraki beş gün içinde hamilelik olursa erkek olabileceği yönünde. O yüzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?