Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende ilk defa yapıcam test sabah ilk idrarla mı başlamam gerekiyor
Hayir ilk idrarla yapilmaz ovulasyon testi. Sabah ilk idrardan sonra yarim su bardagi falan su için 3 saat sonra yapin testi çok fazla sivi almayin süre içerisinde

Hahahah ay kusura bakmayın ben güldüm ama evet yaşarken bunaltıcı olabilir. Siz de sağınıza yatıverin kırmayın kadıncağızı

Hahahah ay kusura bakmayın ben güldüm ama evet yaşarken bunaltıcı olabilir. Siz de sağınıza yatıverin kırmayın kadıncağızı
Sağa yattim deneme zamani hemde 3-4 saat kolum tutmadi artik olmazsa bi daha sana torun yok dedim

Hadis olduğu söyleniyor adetten sonraki beş gün içinde hamilelik olursa erkek olabileceği yönünde. O yüzden merak ettim
Evet biliyorıum canım bazen adet bitini hemen yumurtlama oluyor ve bazende adetten önce kalan atılamayan yumurtalar adet sonrası ilişkide döllenebiliyor o durumda da erkek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…