- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.261
Bence hemen deneme yapma en az 2 3 ay kendini takip etBu benim ilk ayım deneme yapmayım değil mi 2 kızım var elimden geleni yapıp allaha bırakmak istiyorum zamanlama yanlış olur diye korkuyorum bu ay iyice öğrensem
Evet ilk teste gore koyu geldi o yuzden sordum ben , olmazsa aksam 1 tane daha yap koyuluga gore devam edersin 3 saateKoyu mu geldi gözünüze ilk teste göre
Tamam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin rabbim gönüllerinizdekini nasip etsin inşallahEvet ilk teste gore koyu geldi o yuzden sordum ben , olmazsa aksam 1 tane daha yap koyuluga gore devam edersin 3 saate
Helal olsun ne demekTamam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin rabbim gönüllerinizdekini nasip etsin inşallah
Ph testi ve alkali damla sipariş verdim. Karbonatlu su içiyorum. Eşime soda muz türk kahvrsi içiriyorum sürekli kendim inofolic kullanıyorum öyle dersime çalışıyorumHelal olsun ne demek
Aminn cumlemize insallah canim
Banada koyu geldi canım bencede bu ay takip etmek daha iyi gibi geldi banada. En azından pik hangi günlee oluyor kaç saate çatlıyor onu öğrenirsin .Tamam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin rabbim gönüllerinizdekini nasip etsin inşallah
Onofolic ne canimPh testi ve alkali damla sipariş verdim. Karbonatlu su içiyorum. Eşime soda muz türk kahvrsi içiriyorum sürekli kendim inofolic kullanıyorum öyle dersime çalışıyorum
Inofolic klomen le birlikte mi kullandinPh testi ve alkali damla sipariş verdim. Karbonatlu su içiyorum. Eşime soda muz türk kahvrsi içiriyorum sürekli kendim inofolic kullanıyorum öyle dersime çalışıyorum
Dosya ekle den yuklenmesi lazim ama sorun mu var acaba yada foto nun cozunurlugumu yuksek acabaKizlar fotograf nerden ekleniyo testimi aticam size dosya ekle diyorum ama açılmiyo
Öyle yapayım rabbim hepimize sabır versin. Yan komşu hamile erkek bebek bekliyor kıyafet gösteriyor içim gidiyor rabbim bizede nasip etsin inşallahBanada koyu geldi canım bencede bu ay takip etmek daha iyi gibi geldi banada. En azından pik hangi günlee oluyor kaç saate çatlıyor onu öğrenirsin .
Evet inofolic günde bir tane alıyorumInofolic klomen le birlikte mi kullandin
Insallah canimÖyle yapayım rabbim hepimize sabır versin. Yan komşu hamile erkek bebek bekliyor kıyafet gösteriyor içim gidiyor rabbim bizede nasip etsin inşallah
Uygulamadan girmişsen uygulamadan atılmıyor cnm gogleden girKizlar fotograf nerden ekleniyo testimi aticam size dosya ekle diyorum ama açılmiyo
Uygulama bende hic yok acilmiyorUygulamadan girmişsen uygulamadan atılmıyor cnm gogleden gir
Aynen uygulama bana çok karışıkda geliyorUygulama bende hic yok acilmiyor
dan giriyorum geogledan nasil gircem peki çok karisik geliyoUygulamadan girmişsen uygulamadan atılmıyor cnm gogleden gir
Yok kız Google daha kolay giriş yap çözersinEvet uygulama
dan giriyorum geogledan nasil gircem peki çok karisik geliyo
Canım ınofolic pembe olan tableti kullanıyorum bir başka çeşidi daha var için folik asit var birde şekerin hücre içine alınmadını sağlayan bir madde özellikle pcoslulara çok iyi geliyormuş normal bireylerde hamileliği ve hücre bölünmesini kolaylaştırıyormuş biraz pahalı günde iki tane 3 ay boyunca önerilmiş ben günde bir tane alıyorum öyleIn
Onofolic ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?