Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin rabbim gönüllerinizdekini nasip etsin inşallah
Banada koyu geldi canım bencede bu ay takip etmek daha iyi gibi geldi banada. En azından pik hangi günlee oluyor kaç saate çatlıyor onu öğrenirsin .

Banada koyu geldi canım bencede bu ay takip etmek daha iyi gibi geldi banada. En azından pik hangi günlee oluyor kaç saate çatlıyor onu öğrenirsin .
Öyle yapayım rabbim hepimize sabır versin. Yan komşu hamile erkek bebek bekliyor kıyafet gösteriyor içim gidiyor rabbim bizede nasip etsin inşallah

In
Onofolic ne canim
Canım ınofolic pembe olan tableti kullanıyorum bir başka çeşidi daha var için folik asit var birde şekerin hücre içine alınmadını sağlayan bir madde özellikle pcoslulara çok iyi geliyormuş normal bireylerde hamileliği ve hücre bölünmesini kolaylaştırıyormuş biraz pahalı günde iki tane 3 ay boyunca önerilmiş ben günde bir tane alıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…