- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.301
Iste benim ilk denemem olacağı için pik ne kadad suruyo bilmiyorum bu yüzden pik çıktıktan 3 saat arayla test yapmayi dusunuyorum ilk siligi gördüğümde deneyeceğim bakalim nolcakPik çok uzun sürüyorsa silikken olmalı ama kısa sürüyorsa pikken denemek daha iyi
Aynen cnm bu ay dikkatli yap takibiIste benim ilk denemem olacağı için pik ne kadad suruyo bilmiyorum bu yüzden pik çıktıktan 3 saat arayla test yapmayi dusunuyorum ilk siligi gördüğümde deneyeceğim bakalim nolcak
Valla cnm özü sanki daha iyiKizlaaar acil esim kEci boynuzu alacak özünü mu yoksa pekmezini mi alsin
Sizede atarim tabiki sizler daha bilgilisiniz bana göre hep birlikte biseyler yaparizAynen cnm bu ay dikkatli yap takibi
Tmm canim teşekkür ederimValla cnm özü sanki daha iyi
Sen at biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız inşallah ☺Sizede atarim tabiki sizler daha bilgilisiniz bana göre hep birlikte biseyler yapariz
Teşekkür ederimSen at biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız inşallah ☺
Öyle yapayım rabbim hepimize sabır versin. Yan komşu hamile erkek bebek bekliyor kıyafet gösteriyor içim gidiyor rabbim bizede nasip etsin inşallah
Kizlar benim dün adetim bitti bu gün ilk testim hayatimda yaptigim da ilk testadet dongum 26 27 28 gün sizce 7. Gune gore t cizgisi gayet belirgin degil mi ne diyosunuz
Her gün yapicam insaallah kacirmamAmin inşallah canım
Evet baya belirgin bence 9-12 arası olur yumurtlaman gibi geliyor bana
Doktor önermişse iç cnmKızlar birşey dicem.sizlere ben hala.hasta olmadm bugün bugünden itibaren 12gun gecikti adetm tesstte dün yapmıştım biliyorsunuz negatifti bugün doktorumu aradım anlattım durumu progestan varsa elinde iç dedi 5gun sadece zaten hamile değilsen hastalanirsin dedi hamile olsan bile bebeğe zarar vericek bi ilac değil aksine tutunmasını da sağlar dedi ne diyorsunuz elimde var ilaç iciyim degilmi nolucaksa olsun artıkAsbei L Laladunya 3 cicek annesi
Evet cnm doktor öyle dedi bende yine sizede bı sorim dedimDoktor önermişse iç cnm
Valla ben hiç içmedim cnm bilmiyorumEvet cnm doktor öyle dedi bende yine sizede bı sorim dedim
Bende normlde bikere icmistim cnm adetm gecikmişti ozamnda doktora gitmiştim kan testi yapmıştı kan negatf çıkınca vermişti doktor ictgm gün hastalanmistm hattaValla ben hiç içmedim cnm bilmiyorum
Ic canim doktor dediyse evet zararli bir ilac degilKızlar birşey dicem.sizlere ben hala.hasta olmadm bugün bugünden itibaren 12gun gecikti adetm tesstte dün yapmıştım biliyorsunuz negatifti bugün doktorumu aradım anlattım durumu progestan varsa elinde iç dedi 5gun sadece zaten hamile değilsen hastalanirsin dedi hamile olsan bile bebeğe zarar vericek bi ilac değil aksine tutunmasını da sağlar dedi ne diyorsunuz elimde var ilaç iciyim degilmi nolucaksa olsun artıkAsbei L Laladunya 3 cicek annesi
Sağol kuzucm oyyle yapiyim.artik.simdi yemk yedimde içiyim.bitane bari ben artık hakkımda hayırlısıIc canim doktor dediyse evet zararli bir ilac degil
Aynen cnm hayirlisi olsun insallahSağol kuzucm oyyle yapiyim.artik.simdi yemk yedimde içiyim.bitane bari ben artık hakkımda hayırlısı
Progestan zaten düşük olmaması bebeğin tutunması için için de hamilelikte verilen bi ilaç adet olmak için kullanıldığını bilmiyordum. Gebelik varsa bile bişey olmaz yani inşEvet cnm doktor öyle dedi bende yine sizede bı sorim dedim
Hadi yaa cnm bnde düşük u engellediği bilmiyordumProgestan zaten düşük olmaması bebeğin tutunması için için de hamilelikte verilen bi ilaç adet olmak için kullanıldığını bilmiyordum. Gebelik varsa bile bişey olmaz yani inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?