Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pik çok uzun sürüyorsa silikken olmalı ama kısa sürüyorsa pikken denemek daha iyi
Iste benim ilk denemem olacağı için pik ne kadad suruyo bilmiyorum bu yüzden pik çıktıktan 3 saat arayla test yapmayi dusunuyorum ilk siligi gördüğümde deneyeceğim bakalim nolcak

Öyle yapayım rabbim hepimize sabır versin. Yan komşu hamile erkek bebek bekliyor kıyafet gösteriyor içim gidiyor rabbim bizede nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım

Kizlar benim dün adetim bitti bu gün ilk testim hayatimda yaptigim da ilk test adet dongum 26 27 28 gün sizce 7. Gune gore t cizgisi gayet belirgin degil mi ne diyosunuz

Evet baya belirgin bence 9-12 arası olur yumurtlaman gibi geliyor bana

Kızlar birşey dicem.sizlere ben hala.hasta olmadm bugün bugünden itibaren 12gun gecikti adetm tesstte dün yapmıştım biliyorsunuz negatifti bugün doktorumu aradım anlattım durumu progestan varsa elinde iç dedi 5gun sadece zaten hamile değilsen hastalanirsin dedi hamile olsan bile bebeğe zarar vericek bi ilac değil aksine tutunmasını da sağlar dedi ne diyorsunuz elimde var ilaç iciyim degilmi nolucaksa olsun artık Asbei L Laladunya 3 cicek annesi

Doktor önermişse iç cnm

Valla ben hiç içmedim cnm bilmiyorum
Bende normlde bikere icmistim cnm adetm gecikmişti ozamnda doktora gitmiştim kan testi yapmıştı kan negatf çıkınca vermişti doktor ictgm gün hastalanmistm hatta ama o zamn baya oldu cnm stresten olmamistm sanırım uzulmustm baya bı olaya

Ic canim doktor dediyse evet zararli bir ilac degil

Evet cnm doktor öyle dedi bende yine sizede bı sorim dedim
Progestan zaten düşük olmaması bebeğin tutunması için için de hamilelikte verilen bi ilaç adet olmak için kullanıldığını bilmiyordum. Gebelik varsa bile bişey olmaz yani inş

Progestan zaten düşük olmaması bebeğin tutunması için için de hamilelikte verilen bi ilaç adet olmak için kullanıldığını bilmiyordum. Gebelik varsa bile bişey olmaz yani inş
Hadi yaa cnm bnde düşük u engellediği bilmiyordum artık hakkımda hayırlısı olsun sağolun canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…