- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.321
Siviya dikkat ettin mi cnmBu daha silik diğerinden
Tabi benim kızımda düşük tehlikem vardı kanamalarım olmuştu oyuzden 3 ay boyunca progestan kullanmıştım öyle düşük tehlikem geçmiştiHadi yaa cnm bnde düşük u engellediği bilmiyordumartık hakkımda hayırlısı olsun sağolun canlarim
Yarım bardak su içtim 3 saat tuttumSiviya dikkat ettin mi cnm
3 saat sonra tekrar yap bence koyulasabilir tekrar kacinci gundesin adetin ilk gününden sayarsakYarım bardak su içtim 3 saat tuttumne zaman yapayım tekrar
İyi bari cnmn şimdi daha rahtlikla kullanicam ilacı içtim bile bitane günde 2tane dedi bana doktorum öyle içicem 5gun icicem sonrasına bakalım noluck hakkımda hayırlısı olsun inşallahTabi benim kızımda düşük tehlikem vardı kanamalarım olmuştu oyuzden 3 ay boyunca progestan kullanmıştım öyle düşük tehlikem geçmişti
7. Gün daha bugün başladım test yapmaya3 saat sonra tekrar yap bence koyulasabilir tekrar kacinci gundesin adetin ilk gününden sayarsak
Çay su falan içtim olmaz artık demi test3 saat sonra tekrar yap bence koyulasabilir tekrar kacinci gundesin adetin ilk gününden sayarsak
Amin canım hayırlısı oldun inş.İyi bari cnmn şimdi daha rahtlikla kullanicam ilacı içtim bile bitane günde 2tane dedi bana doktorum öyle içicem 5gun icicem sonrasına bakalım noluck hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Akıntı felan var mı canım?7. Gün daha bugün başladım test yapmaya
Canim doktorun kullan dediyse kullan bi zarari olmazKızlar birşey dicem.sizlere ben hala.hasta olmadm bugün bugünden itibaren 12gun gecikti adetm tesstte dün yapmıştım biliyorsunuz negatifti bugün doktorumu aradım anlattım durumu progestan varsa elinde iç dedi 5gun sadece zaten hamile değilsen hastalanirsin dedi hamile olsan bile bebeğe zarar vericek bi ilac değil aksine tutunmasını da sağlar dedi ne diyorsunuz elimde var ilaç iciyim degilmi nolucaksa olsun artık @Azraam1718 L Laladunya3 cicek annesi
Aslında ilk testi yaptığım saatlerde hafif bir ağrı vardı ve yapışkan akıntı ama yumurta akı gibi şeffaf değildi sonra geçtiAkıntı felan var mı canım?
Sağol.cnm içtim valla zaten 5gun kullan dedi öyle yapicam bakiyim.artik sonuçları haber veirim size de zatenCanim doktorun kullan dediyse kullan bi zarari olmaz
Benim doktorumda arada veriyo bana, cok gec adet oldugum icin
Aynen canim olursun insAllahSağol.cnm içtim valla zaten 5gun kullan dedi öyle yapicam bakiyim.artik sonuçları haber veirim size de zatenbende duzensizim hep.oyuzden Olurum diye düşünüyorum
Canim Rabbim hakkina hayirliysa nasip etsinSanırım bu ay olmadi benim hamilelik.bugünde yaptim yine 1 saat sonra cikti cok silik cizgi bugün 12.gündü yumurtlamadan sonraki .bugünkü testten sonra umudumu kaybettim olduguna dair sadece aksam yaptigim testlerde kaç gün geçmesine ragmen silik çizgi yok ama sabah yaptiklarimda cikiyo bi buna anlam veremiyorum onun dışında bu ay bence degilim ağustosa kadar deneme yapmaya ara vericem
Yarin sabah yap cnmÇay su falan içtim olmaz artık demi test
Ayniyiz seninle benimde 7. Günüm7. Gün daha bugün başladım test yapmaya
Yarin ilk idardan sonra yarim bardak su iç başka bisey içme 3 saat sonra tekrar yapÇay su falan içtim olmaz artık demi test
Yok ağustosa kadar denemicem bakalim nasipCanim Rabbim hakkina hayirliysa nasip etsin
Olmazsa da uzulme diger ay yine denersin
Hayirlisi olsun hakkinda canimYok ağustosa kadar denemicem bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?