Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim erkek istiyorsun ya o yuzden dedim
Son korunmasiz iliskinin ustunden bayagi gecmis
Olsa test te cikardi
Gec dollenme olmussa kiza daha yatkin o yuzden dedim
Gonlune gore versin yuce Rabbim insAllah
Evet kuzum erkek istiyom da ne bilim iste keşke olsa da erkek olsa diye dedim öyle içimden ama sanmiyom.zaten hamile oldugumi inşallah Allah'ım hepimizin gönlündeki versin inşallah

Daha erken değil mi ama umudunu kaybetme testi atsana bakalım

Daha erken değil mi ama umudunu kaybetme testi atsana bakalım
Cekmeyle görünmüyo ki bence kuruma Çizgisi onlar kuruduktan sonra cikiyo çünkü yani eger olsaydi 4 gündür yapiyorum o siliklik biraz daha belirginlesirdi ovu testi de yaptim belli cizgi ama yine de silik

Canım baya belirgin görünüyor test yapmaya devam et inşallah hayırla sonuçlanır
İste sorun orda zaten boyle görünmesi bi kaç saat sonra oluyo ilk 1 saat gölge bile olmuyo ve 3-4 gündür hep ayni boyle bakalim 13.güne girdik sabah yine yapicam bi tane ertesi gün adet günüm zaten nasip

Normalde hiç belirmez bu çizgi diye biliyorum gebelik yoksa
Buradaki arkadaşlardan bazilarinda da belirmiş kuruma çizgisi nette de cok okudum boyle olup negatif olanlari bakalim ya nasip kendimi olmamasına hazırladım olursa sürpriz olur olmazsa önüme bakarım

Buradaki arkadaşlardan bazilarinda da belirmiş kuruma çizgisi nette de cok okudum boyle olup negatif olanlari bakalim ya nasip kendimi olmamasına hazırladım olursa sürpriz olur olmazsa önüme bakarım
Idrar yerine 2 3 damla su damlatir misin

Idrar yerine 2 3 damla su damlatir misin
Bu fotoyu damlattiktan 1 saat sonra cektim zaten denedim onu damlattiktan sonra gölge gibi kaliyo ciplak Gözle bile zor görünen silik çizgi oluyo yani yok gibi nerdeyse sonra bu hali aldi diger testlere de yaptim hepsi aynı oldu

Ben kuruma çizgisi hic görmedim ama 13, 14. Gunde artık rahatlıkla çıkmisti 2. Çizgi. Baya pembe renkli. Bilemedim cnm ya. kan verebilsen keşke ama ortalığın durumu malum. Hakkında hayırlısı

Bilemedim ki valla canim
Evet gorunen cizgi var ama biraz daha net olmai gerekmez mi ki
12.gune gore
Ya iste o yuzden umudu kestim ya 3-4 gündür hep ayni sey oluyo birazda olsa koyulaşması gerekirdi napalim sağlık olsun Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur nasip

Ben kuruma çizgisi hic görmedim ama 13, 14. Gunde artık rahatlıkla çıkmisti 2. Çizgi. Baya pembe renkli. Bilemedim cnm ya. kan verebilsen keşke ama ortalığın durumu malum. Hakkında hayırlısı
Surda kaldi 1gün yaklaşık 25 gündür evden cikmadim bosuna gidip virüs kapmak istemiyorum valla varsa bu testlerde de cikardi yoksa en gec 2 güne olurum adet zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…