- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.341
Ayy olmasam da olur canım hamile.olsam da olur yaniAynen canim olursun insAllah
Canim erkek istiyorsun ya o yuzden dedimAyy olmasam da olur canım hamile.olsam da olur yani
Evet kuzum erkek istiyom da ne bilim iste keşke olsa da erkek olsa diye dedim öyle içimden ama sanmiyom.zaten hamile oldugumi inşallah Allah'ım hepimizin gönlündeki versin inşallahCanim erkek istiyorsun ya o yuzden dedim
Son korunmasiz iliskinin ustunden bayagi gecmis
Olsa test te cikardi
Gec dollenme olmussa kiza daha yatkin o yuzden dedim
Gonlune gore versin yuce Rabbim insAllah
Daha erken değil mi ama umudunu kaybetme testi atsana bakalımSanırım bu ay olmadi benim hamilelik.bugünde yaptim yine 1 saat sonra cikti cok silik cizgi bugün 12.gündü yumurtlamadan sonraki .bugünkü testten sonra umudumu kaybettim olduguna dair sadece aksam yaptigim testlerde kaç gün geçmesine ragmen silik çizgi yok ama sabah yaptiklarimda cikiyo bi buna anlam veremiyorum onun dışında bu ay bence degilim ağustosa kadar deneme yapmaya ara vericem
Cekmeyle görünmüyo ki bence kuruma Çizgisi onlar kuruduktan sonra cikiyo çünkü yani eger olsaydi 4 gündür yapiyorum o siliklik biraz daha belirginlesirdi ovu testi de yaptim belli cizgi ama yine de silikDaha erken değil mi ama umudunu kaybetme testi atsana bakalım
Allah Allah rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah bu ayıCekmeyle görünmüyo ki bence kuruma Çizgisi onlar kuruduktan sonra cikiyo çünkü yani eger olsaydi 4 gündür yapiyorum o siliklik biraz daha belirginlesirdi ovu testi de yaptim belli cizgi ama yine de silik
Yani ciplak gözle bundan azicik daha belirginAllah Allah rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah bu ayı
Canım baya belirgin görünüyor test yapmaya devam et inşallah hayırla sonuçlanırYani ciplak gözle bundan azicik daha belirgin
İste sorun orda zaten boyle görünmesi bi kaç saat sonra oluyo ilk 1 saat gölge bile olmuyo ve 3-4 gündür hep ayni boyle bakalim 13.güne girdik sabah yine yapicam bi tane ertesi gün adet günüm zaten nasipCanım baya belirgin görünüyor test yapmaya devam et inşallah hayırla sonuçlanır
Sizin muhtemelen 10-11-12 de çatlar gibiKizlar benim dün adetim bitti bu gün ilk testim hayatimda yaptigim da ilk testadet dongum 26 27 28 gün sizce 7. Gune gore t cizgisi gayet belirgin degil mi ne diyosunuz
Normalde hiç belirmez bu çizgi diye biliyorum gebelik yoksaİste sorun orda zaten boyle görünmesi bi kaç saat sonra oluyo ilk 1 saat gölge bile olmuyo ve 3-4 gündür hep ayni boyle bakalim 13.güne girdik sabah yine yapicam bi tane ertesi gün adet günüm zaten nasip
Buradaki arkadaşlardan bazilarinda da belirmiş kuruma çizgisi nette de cok okudum boyle olup negatif olanlari bakalim ya nasip kendimi olmamasına hazırladım olursa sürpriz olur olmazsa önüme bakarımNormalde hiç belirmez bu çizgi diye biliyorum gebelik yoksa
Aynen rabbim hayırlısını hayırlı vakitte versin inşallahBuradaki arkadaşlardan bazilarinda da belirmiş kuruma çizgisi nette de cok okudum boyle olup negatif olanlari bakalim ya nasip kendimi olmamasına hazırladım olursa sürpriz olur olmazsa önüme bakarım
Idrar yerine 2 3 damla su damlatir misinBuradaki arkadaşlardan bazilarinda da belirmiş kuruma çizgisi nette de cok okudum boyle olup negatif olanlari bakalim ya nasip kendimi olmamasına hazırladım olursa sürpriz olur olmazsa önüme bakarım
Bu fotoyu damlattiktan 1 saat sonra cektim zaten denedim onu damlattiktan sonra gölge gibi kaliyo ciplak Gözle bile zor görünen silik çizgi oluyo yani yok gibi nerdeyse sonra bu hali aldi diger testlere de yaptim hepsi aynı olduIdrar yerine 2 3 damla su damlatir misin
Sen diyince tekrar damlattim cektimIdrar yerine 2 3 damla su damlatir misin
Ben kuruma çizgisi hic görmedim ama 13, 14. Gunde artık rahatlıkla çıkmisti 2. Çizgi. Baya pembe renkli. Bilemedim cnm ya. kan verebilsen keşke ama ortalığın durumu malum. Hakkında hayırlısıBuradaki arkadaşlardan bazilarinda da belirmiş kuruma çizgisi nette de cok okudum boyle olup negatif olanlari bakalim ya nasip kendimi olmamasına hazırladım olursa sürpriz olur olmazsa önüme bakarım
Bilemedim ki valla canimSen diyince tekrar damlattim cektim
Ya iste o yuzden umudu kestim ya 3-4 gündür hep ayni sey oluyo birazda olsa koyulaşması gerekirdi napalim sağlık olsun Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodurBilemedim ki valla canim
Evet gorunen cizgi var ama biraz daha net olmai gerekmez mi ki
12.gune gore
Surda kaldi 1gün yaklaşık 25 gündür evden cikmadim bosuna gidip virüs kapmak istemiyorum valla varsa bu testlerde de cikardi yoksa en gec 2 güne olurum adet zatenBen kuruma çizgisi hic görmedim ama 13, 14. Gunde artık rahatlıkla çıkmisti 2. Çizgi. Baya pembe renkli. Bilemedim cnm ya. kan verebilsen keşke ama ortalığın durumu malum. Hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?