Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yarim saat sonra tekrar yapicam onada bakin olur mu ona göre bana bişey diyin arada kaldim bende
Bu ay deneme 1 kaç ay takip et riske atma acil değil herhalde bebek??
Bir de şu an hamile kalırsan bebek Aralık doğumlu olacak yıl sonu doğumlu kokla başlarken arkadaşlarına göre ay olarak küçük olacak..

Siz daha uzmansınız bu konuda bence .
Yok canım 1 buçuk 2 yıldır burdayım araştırıyorum ama daha çok bilgili olanlar var. Bem sadece şimdiye kadar öğrendiklerimi bildiklerimi söylüyorum diğerleri kadar tecrübem yok

Bu ay deneme 1 kaç ay takip et riske atma acil değil herhalde bebek??
Bir de şu an hamile kalırsan bebek Aralık doğumlu olacak yıl sonu doğumlu kokla başlarken arkadaşlarına göre ay olarak küçük olacak..
Tabi acil değil heycan yaptım ve eger zamanlama güzelse değerlendirmek isterim

Arkadaşlar bu erkek bebek ne zaman oluyor bi tarif edebilir misiniz pik günü mü?

Sevecenimle konuşuyorum ben. Oda hemen çatlamadan sonra olmalı diyor. Aynı şekilde sabirinde öyle

Ama 3 yıl ara vermiştim malum paslanmışım.

Yani zaman kaybetmeden dimi mümkünse çatlar çatlamaz
Evet. Ama ne zmn çatlayacsğını biliyorsanız bikaç saat önceside olur. Bunun çok örneği var mesela Ruveydam2015 eğer pik 4 5 saat sürüyorsa bence pikken dene zeyno ve Ceymiceyninde kısa sürüyordu pikken denediler

21 ve 23 karsilastirmali digerleribu gunkuler

Eklentiler

• 20200417_224336.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 20200417_224323.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…