- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.761
Bende buralardayım inşallah yardımcı olmaya çalışırımYarim saat sonra tekrar yapicam onada bakin olur mu ona göre bana bişey diyin arada kaldim bende
Bu ay deneme 1 kaç ay takip et riske atma acil değil herhalde bebek??Yarim saat sonra tekrar yapicam onada bakin olur mu ona göre bana bişey diyin arada kaldim bende
Bende buralardayım inşallah yardımcı olmaya çalışırım
Yaaa teşekkür ederimElifAsel54 iwashereonce kızlar Ruveydam2015 testine bakarmısınız erkek bebek için sizce denemeli mi bu akşam
Yok canım 1 buçuk 2 yıldır burdayım araştırıyorum ama daha çok bilgili olanlar var. Bem sadece şimdiye kadar öğrendiklerimi bildiklerimi söylüyorumSiz daha uzmansınız bu konuda bence .
Tabi acil değilBu ay deneme 1 kaç ay takip et riske atma acil değil herhalde bebek??
Bir de şu an hamile kalırsan bebek Aralık doğumlu olacak yıl sonu doğumlu kokla başlarken arkadaşlarına göre ay olarak küçük olacak..
Kesinlile değil cnm emin olTabi acil değilheycan yaptım ve eger zamanlama güzelse değerlendirmek isterim
Bende buralardayım inşallah yardımcı olmaya çalışırım
Sabırsızlıkla bekliyorumTest yapmaya gidiyorum bekleyin beni hemen geliyorum
Canım ben burda yeniyi. Kızlar daha eski riske atma bencede kızları dinle önümüzdeki ay sıkı takip yapar ona göre denersinTest yapmaya gidiyorum bekleyin beni hemen geliyorum
Sende eskilerde varmışsın kız ne yenisiCanım ben burda yeniyi. Kızlar daha eski riske atma bencede kızları dinle önümüzdeki ay sıkı takip yapar ona göre denersin
Arkadaşlar bu erkek bebek ne zaman oluyor bi tarif edebilir misiniz pik günü mü?Selam canım. İkisini birarada da yapabilirsin hem test yapıp aynı zamanda doktora da gidebilirsin en azından testin ne durumdayken doktor yumurtan hakkında ne diyor onu da kıyaslamış olursun ama iyi bi doktor seç yoksa doktor güven vermeyince o da seni çok ikilemde bırakıyor
Bilmiyoruz bu ay seni başka nasıl vazgeçirebiliriz acabaTabi acil değilheycan yaptım ve eger zamanlama güzelse değerlendirmek isterim
Test yapmaya gidiyorum bekleyin beni hemen geliyorum
Sevecenimle konuşuyorum ben. Oda hemen çatlamadan sonra olmalı diyor. Aynı şekilde sabirinde öyle
Sende eskilerde varmışsın kız ne yenisi
Yani zaman kaybetmeden dimi mümkünse çatlar çatlamazSevecenimle konuşuyorum ben. Oda hemen çatlamadan sonra olmalı diyor. Aynı şekilde sabirinde öyle
Evet. Ama ne zmn çatlayacsğını biliyorsanız bikaç saat önceside olur. Bunun çok örneği varAma 3 yıl ara vermiştim malum paslanmışım.
Yani zaman kaybetmeden dimi mümkünse çatlar çatlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?