Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu gunkuler ve aksam 18 21 dekiler
Bence dün sabah saatlerinde pik olmuş desek bugün 18 de çatlamış oldu. Dünden bu yana pike çok yakın olması da ondan. Herkesin testi t c den daha koyu olmak zorunda değil canın. Eğer t ile c eşit koyulukta ise zaten pik demek . Silinmim olmasıda çatladı demek.

Olur canım ama bence senin yumurtan bugün 18 deki testimde çatladı Ve 21 deki testte iyice silindi , pikin de bugün 12 ve 15 testin .
Peki senin testinde ki koyu olmamasi sıkıntı olur mu napsam çok bilgim yok riske mi atmış olurum erkek bebek için bu gün birliktelik olsa

Bugün 18 de çatladı. 23 te de yap istersen ama büyük ihtimal silik çıkacak . İstersen riske atma bu ay deneme. 10. Gün pik oldu Önümüzdeki ayda 9. Günden itibaren sabah 11 ve 15 te çift test yap derim.
Sen olsan dener miydin yani şansım yoksa denemeyeceğim kararsız kaldım

Son attığın testte iyice silinmiş bence bugün çatladı akşam attığın testte dün yaptığın testler pikti bence dene dene derim kaçırmadan ama emin değilsen öbür ay dene
Kac saat içinde denemeliyim peki karar verirsem

Sen olsan dener miydin yani şansım yoksa denemeyeceğim kararsız kaldım
Ben denerdim çünkü çatlama bu kadar dünden beri devam etmez dün sen ilk yaptığında çatlamış olsaydı her test yaptığında daha da açılırdı test. Ama senin testin bıgün 18 de açıldı yani çatladı . 21 dekinde de iyice açıldı .su içmesiysen 22-23 gibi yap eğer yine silikse dene derim z

Yok içmedim çayda içmiyorum peki bişey sorcam eşim dün sabah perhiz dışına cikmak zorunda kalmış yani iste gece denesek ortalama 2 gün cinsel perhiz oluyo normalde 5 6 gün diyolarya sorun olur mu sence bu durum sperm sayısı vs olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…