- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.741
Bence dün sabah saatlerinde pik olmuş desek bugün 18 de çatlamış oldu. Dünden bu yana pike çok yakın olması da ondan. Herkesin testi t c den daha koyu olmak zorunda değil canın. Eğer t ile c eşit koyulukta ise zaten pik demek . Silinmim olmasıda çatladı demek.Bu gunkuler ve aksam 18 21 dekiler
Bugün 18 de çatladı. 23 te de yap istersen ama büyük ihtimal silik çıkacak . İstersen riske atma bu ay deneme. 10. Gün pik oldu Önümüzdeki ayda 9. Günden itibaren sabah 11 ve 15 te çift test yap derim.Bu gunkuler ve aksam 18 21 dekiler
Peki senin testinde ki koyu olmamasi sıkıntı olur mu napsam çok bilgim yok riske mi atmış olurum erkek bebek için bu gün birliktelik olsaOlur canım ama bence senin yumurtan bugün 18 deki testimde çatladı Ve 21 deki testte iyice silindi , pikin de bugün 12 ve 15 testin .
Sen olsan dener miydin yani şansım yoksa denemeyeceğim kararsız kaldımBugün 18 de çatladı. 23 te de yap istersen ama büyük ihtimal silik çıkacak . İstersen riske atma bu ay deneme. 10. Gün pik oldu Önümüzdeki ayda 9. Günden itibaren sabah 11 ve 15 te çift test yap derim.
Kac saat içinde denemeliyim peki karar verirsemSon attığın testte iyice silinmiş bence bugün çatladı akşam attığın testte dün yaptığın testler pikti bence dene dene derim kaçırmadan ama emin değilsen öbür ay dene
Ben denerdim çünkü çatlama bu kadar dünden beri devam etmez dün sen ilk yaptığında çatlamış olsaydı her test yaptığında daha da açılırdı test. Ama senin testin bıgün 18 de açıldı yani çatladı . 21 dekinde de iyice açıldı .su içmesiysen 22-23 gibi yap eğer yine silikse dene derim zSen olsan dener miydin yani şansım yoksa denemeyeceğim kararsız kaldım
Bence olmaz herkesin vücudundaki lh hormon salınım seviyesi farklı.Peki senin testinde ki koyu olmamasi sıkıntı olur mu napsam çok bilgim yok riske mi atmış olurum erkek bebek için bu gün birliktelik olsa
Çatlamadan olunca ilk 12 saatte denemen lazım erkek için. 12 . Saat sonra vucut asidikleşiyor ve kız bebek için uygun hale geliyor.Kac saat içinde denemeliyim peki karar verirsem
Yok içmedim çayda içmiyorum peki bişey sorcam eşim dün sabah perhiz dışına cikmak zorunda kalmış yani iste gece denesek ortalama 2 gün cinsel perhiz oluyo normalde 5 6 gün diyolarya sorun olur mu sence bu durum sperm sayısı vs olarakBen denerdim çünkü çatlama bu kadar dünden beri devam etmez dün sen ilk yaptığında çatlamış olsaydı her test yaptığında daha da açılırdı test. Ama senin testin bıgün 18 de açıldı yani çatladı . 21 dekinde de iyice açıldı .su içmesiysen 22-23 gibi yap eğer yine silikse dene derim z
Yani bu geceYani çatladıktan sonra ilk 12 saate deneme yapmalısın erkek bebek için.
Gece kacirmis olabilir misin cnnBenim koyulasacagi yerde açılıyo sanki git gide
Yok içmedim çayda içmiyorum peki bişey sorcam eşim dün sabah perhiz dışına cikmak zorunda kalmış yani iste gece denesek ortalama 2 gün cinsel perhiz oluyo normalde 5 6 gün diyolarya sorun olur mu sence bu durum sperm sayısı vs olarak
Yani bu gece
Evet haklısın bence ilk ay zaten . Diğer ay deneme yapabilir.Ruveydam2015 gece yapacagin test yine silik cikarsa bence bu ay deneme yapma
Yarin yine test yakip yaparsin pik yakalarsan devam edersin yoksa bi sonraki aya bak
En son 2 de yaptim dun gece ama gündüz hic yapamadim dun aksam 6 ya kadarGece kacirmis olabilir misin cnn
Sen neden sicak bakmadin denemeye sakyuz dene demistiRuveydam2015 gece yapacagin test yine silik cikarsa bence bu ay deneme yapma
Yarin yine test yakip yaparsin pik yakalarsan devam edersin yoksa bi sonraki aya bak
Yarim saat sonra tekrar yapicam onada bakin olur mu ona göre bana bişey diyin arada kaldim bendeEvet haklısın bence ilk ay zaten . Diğer ay deneme yapabilir.
Tamam canım bakarız tabi. Valla ben olsam denerdim ama yinede bu bir risk olur. Seni de yanlış yönlendirmek istemem.Yarim saat sonra tekrar yapicam onada bakin olur mu ona göre bana bişey diyin arada kaldim bende
cnm ben olsam deneme yapmazdım. Belliki pikin kısa sürüyor. Gelecek ay çok dikkat et. Denemek için çok geç kaldın bence yapma riskSen neden sicak bakmadin denemeye sakyuz dene demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?