- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.781
Bu ne ya21 ve 23 karsilastirmali digerleribu gunkuler
Belki iki yumurta vardı. Biri çatladı biri yeni gelişiyor21 ve 23 karsilastirmali digerleribu gunkuler
Evet bi öncekine göre koyu oldu bi tıkBu ne yayine koyu acana diğerlerinde sıvıya dikkat ettin mi kız
Oyle de mi oluyomuşBelki iki yumurta vardı. Biri çatladı biri yeni gelişiyor
Sen yinede devam et teste ama dikkat et sıvıya. Sıkışık ve 3 saat beklemiş idrar olsunEvet bi öncekine göre koyu oldu bi tık
Tabiki. Belki biri çatladı da diğeri çatlayacak şimdi.Oyle de mi oluyomuş
Ya işte tam olarak pik i göremedim ki benEvet. Ama ne zmn çatlayacsğını biliyorsanız bikaç saat önceside olur. Bunun çok örneği varmesela Ruveydam2015 eğer pik 4 5 saat sürüyorsa bence pikken dene zeyno ve Ceymiceyninde kısa sürüyordu pikken denediler
Bak dün gece uyuma dedim test bozuk çıktı şansına. Bence saat 1 buçuk gibi yine test yap muhteşem koyu çıkar. Gerekirse uyuma bu geceYa işte tam olarak pik i göremedim ki ben
Ya su bile içmiyorum çok susadım mesela ve 3 damla damlatiyorum napiyim yine 3 saatte bir yapmaya devam mi sabaha kadarSen yinede devam et teste ama dikkat et sıvıya. Sıkışık ve 3 saat beklemiş idrar olsun
Evet cnm daha devam. Yarım bardak su iç şimdi tut idrarını saat 1 buçuk 2 gibi yap testiYa su bile içmiyorum çok susadım mesela ve 3 damla damlatiyorum napiyim yine 3 saatte bir yapmaya devam mi sabaha kadar
Eğer koyulaşırsa devam et bence yapmaya açılmışsa yat uyuEvet cnm daha devam. Yarım bardak su iç şimdi tut idrarını saat 1 buçuk 2 gibi yap testi
AynenEğer koyulaşırsa devam et bence yapmaya açılmışsa yat uyu
Hah onu soracaktim bende tamEğer koyulaşırsa devam et bence yapmaya açılmışsa yat uyu
Daha koyulasir mi dersinBak dün gece uyuma dedim test bozuk çıktı şansına. Bence saat 1 buçuk gibi yine test yap muhteşem koyu çıkar. Gerekirse uyuma bu gece
Bence Koyulaşır. Yani öyle duruyorDaha koyulasir mi dersin
Ben çözemedim artık aeni testleriDaha koyulasir mi dersin
4444 tefriciye duası yapsak hepberaber kimler katılır daha önceki arkadaşlar da yapmış kimin duası kabul olur bilinmez rabbim bu vesileyle nasio eder belki
Yaa valla Canim cıktı gece uyku yok sabah uyku yok yoğun calisiyorum bi yandan da çok yoruldum ama koyu olursa uyumadan devam etcemBak dün gece uyuma dedim test bozuk çıktı şansına. Bence saat 1 buçuk gibi yine test yap muhteşem koyu çıkar. Gerekirse uyuma bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?