- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.821
Daha yapmicam canim zatenBilmedim canım sabah mı yapsan
Bakalim sabah büyük ihtimal geç kalkarim öğlen yapicam ne çıkar bilmiyorum bu ay olmayacak galiba canim hayirlisiCanım belkide piki kaçırmadın yarın devam et bu ilk ayımız öğreneceğiz inşallah
Sen kesinlikle piki gormeden kacirdim falan diye dusunup deneme yapma bence canimSonuncusu
Bence bu ay sadece takip yap deneme yapma. Ne zaman olacağınız kaç saat süreceğini bilmiyorsunBakalim sabah büyük ihtimal geç kalkarim öğlen yapicam ne çıkar bilmiyorum bu ay olmayacak galiba canim hayirlisi
Hayirlisi olsun insallah cnmGünaydın kızlar adete 3 gün var bugün 11 . Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif . Umarım mayıs bize uğur getirir.
Hepimize inşallahGünaydın kızlar adete 3 gün var bugün 11 . Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif . Umarım mayıs bize uğur getirir.
Amin canım inşallahHayirlisi olsun insallah cnm
Hepimize inşallah
Belki erkendir diye çıkmıyordur inşallah vardırAmin canım inşallah
Sen kesinlikle piki gormeden kacirdim falan diye dusunup deneme yapma bence canim
Bu testler koyulasir yumurtlama belli ki olmadi daha
Yada kacti
Hic risk alma
Yarin ki duruma gore ya birakirsin ya devam edersin
Aynen öyle canim agrım var yapmaya devam edicem çıkarsa çıkar ama deneme yapmicamSen kesinlikle piki gormeden kacirdim falan diye dusunup deneme yapma bence canim
Bu testler koyulasir yumurtlama belli ki olmadi daha
Yada kacti
Hic risk alma
Yarin ki duruma gore ya birakirsin ya devam edersin
Emin olmadan yapmicam canim zatenBence bu ay sadece takip yap deneme yapma. Ne zaman olacağınız kaç saat süreceğini bilmiyorsun
Gunaydin canim aminn insaallahGünaydın kızlar adete 3 gün var bugün 11 . Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif . Umarım mayıs bize uğur getirir.
Belki erkendir diye çıkmıyordur inşallah vardır
Test nerde canimElifAsel54 @Ceymiceyn kızlar Ruveydam2015 testine bakarmısınız erkek bebek için sizce denemeli mi bu akşam
Bilmiyorum ki cnm ilişkiden kaç gün geçti.Erken mi sence 3 gün kaldı . Neyse kuzum hayırlısı olsun bakalım 21 nisan regl günü .
Belli olmaz adet gunun gelsin bi günaydınGünaydın kızlar adete 3 gün var bugün 11 . Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif . Umarım mayıs bize uğur getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?